andrei_calinescu scrie:DE unde pot procura butasi altoiti cu struguri de masa?
Multumesc.
http://www.google.ro/url?sa=t&source=we ... FgE52-ypyg
Bafta si salve
andrei_calinescu scrie:DE unde pot procura butasi altoiti cu struguri de masa?
Multumesc.
gabi bee scrie:la doua saptamani de la punerea benzilor cu mavrirol le-am intors pe partea cealalta
alt stupar scrie:Gabi, scoate-l de acolo !
daca l-ai pus in ideea ca la stimulari se pune siropul indemana albinelor, ia in calcul si minusul ca va fi plin de albine cand vei vrea sa-l umpli.
victor s scrie:vezi ca de pe data de 20 vin pomii...pregateste listingul....te sun...toate cele bune !
gabi bee scrie:hranitorul e cu tot cu rama in care au fost crescute cateva generatii de puiet si acum e maro la culoare fagurele . rama respectiva are miere bunicica in ea , adica vreo 2,5 kg . eu cred ca nu e nici o problema sa stea hranitorul -rama in cuib dar daca este faceti-ma sa inteleg si al dau mai la margine . rama inchisa la culoare de langa diafragma a fost in mijocul cuibului cu puiet pe ea si fiindca matca a terminat cu puietul a ramas cam goala de miere .am pus-o la margine si dupa diafragma am dat la descapacit o rama mai noua care are cam 1,5 kg cu miere fiindca am citit ca mierea de dupa diafragma , albinele o cara pe cea mai apropiata rama daca gaseste spatiu pe ea , apoi la urmatorul control cand prind o zi mai calda o bag in mijlocul cuibului . procedez bine ?
mibu scrie:1- cel mai bun combustibil pentru afumatoare este putregaiul de SALCIE (ai relatii la SALCIILE ,stiu sigur ) !!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori