As zice ca in fiecare an exista cel putin cate un "moment critic" in dezvoltarea stupinei, si nu tine de neaparat de "liga", zona ori ani in meserie.
Intodeauna exista !
paul scrie:In concluzie ... un moment critic in dezvoltarea stupinii este ... NEVASTA !!!
liviutzbogos scrie:Moment critic la mine...anul trecut, prin februarie, mi-a murit efectivul in proportie de 100%...unul singur aveam si ala s-a dus... Acu' stai si te gandesti, mai cumpar altii? Dau lada inapoi omului (ca era cu imprumut) si ma las pagubas? Nuuuu. o luam de la capat in primavara. Si am luat-o, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare mi-am umplut curtea de stupi. Da' lazile ce le am sunt vechi, luam altele noi. Ia si foite, ia si sarma, vorba lui Puia: Baga, baga, baga baniDeja intampin inca un hop: rame, foite pentru caturi...
paul scrie:Mircea_63 scrie:
Sper ca ai simtul umorului la tine si nu o interpretezi ca referitoare la persoana ta.
"Bai", acuma ma ... inervezi !![]()
Am rezervorul full !
State scrie:paul scrie:
Iar cumperi zahar ? N-ai mai cumparat ?
Iar dai banii pe lemne ? Nu ti-ai mai luat ?
Dar cati stupi vrei sa ai, nu-ti ajung astia ?
La ce le mai tii daca tot cumparam miere ? (aici ii dau dreptate in sinea mea dar nu sunt prost sa recunosc)
De ce le dai iar cu fum, nu le-ai mai dat ? Iar te duci acolo ?
Si ar mai fi...
almasel scrie:... A venit dupa mine....
Dila Daniel scrie:almasel scrie:... A venit dupa mine....
ai grije ca momentul critic poate sa fie ala in care nu mai vine dupa tine!![]()
...glumesc...sper ...
Dila Daniel scrie:almasel scrie:... A venit dupa mine....
ai grije ca momentul critic poate sa fie ala in care nu mai vine dupa tine!![]()
...glumesc...sper ...
State scrie:Cel mai bun raspuns de pana acum !
Multi ar trebui sa scrie asta undeva , de 100 de ori zilnic.![]()
Citate din "momentele critice" :
Iar cumperi zahar ? N-ai mai cumparat ?
Iar dai banii pe lemne ? Nu ti-ai mai luat ?
Dar cati stupi vrei sa ai, nu-ti ajung astia ?
La ce le mai tii daca tot cumparam miere ? (aici ii dau dreptate in sinea mea dar nu sunt prost sa recunosc)
De ce le dai iar cu fum, nu le-ai mai dat ? Iar te duci acolo ?
Si ar mai fi...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 80 vizitatori