paul scrie:proapis13 scrie:paul scrie:S ,dar ...STAPANUL INELELOR ,nu ar mai fi fost el ...Proapis 13 !
Nu intzeleg la ce te referi cu remarca asta;fa-te intzeles

STAPANUL INELELOR ...le stia pe toate ,dar le tinea la ...secret !!! Greseala mea in postarile de mai sus este ca ...nu am folosit ghilimele !Iarasi neatentie ...la citit ,dupa ...incepea o noua propozitie in care ma adresam tie. Salve.
1]eu am fundurile la stupi ...pline ,si am sa citesc link-ul cand voi avea funduri cu sita la stupi .Nu sunt convins ca era eminamente gresit asa cum l-am indrumat eu .
- Aici ai o atitudine discutabila
2]mai imagineaza-ti cam ce este in sufletul lui cand a considerat ca a gasit o usa de salvare si ...i se cam inchide in nas .
- A primit raspuns la intrebare
3]Ce este fff deranjant pt mine este faptul ca multi "profesori "de pe actualul forum erau nevinovati invatacei pe vechiul forum ,puneau niste intrebari ...iar PROFESORII ADEVARATI ,cu rabdare si fara trimiteri la link-uri ,le explicau ,la fiecare in parte.
- Perfect adevarat ai fost trimis la un link dar ai refuzat sa-l citesti si ai continuat sa dai sfaturi dupa ureche
DE CE PROFESORII ADEVARATI nu vor sa va rapunda???

...Mai gandeste-te...
salve

Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...