Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: cum ii pregatesc de iarna

Mesajde paul » 15 Oct 2011, 22:56

proapis13 scrie:
paul scrie:S ,dar ...STAPANUL INELELOR ,nu ar mai fi fost el ...Proapis 13 !

Nu intzeleg la ce te referi cu remarca asta;fa-te intzeles :o

STAPANUL INELELOR ...le stia pe toate ,dar le tinea la ...secret !!! Greseala mea in postarile de mai sus este ca ...nu am folosit ghilimele !Iarasi neatentie ...la citit ,dupa ...incepea o noua propozitie in care ma adresam tie. Salve.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 15 Oct 2011, 23:16

paul scrie:
proapis13 scrie:
paul scrie:S ,dar ...STAPANUL INELELOR ,nu ar mai fi fost el ...Proapis 13 !

Nu intzeleg la ce te referi cu remarca asta;fa-te intzeles :o

STAPANUL INELELOR ...le stia pe toate ,dar le tinea la ...secret !!! Greseala mea in postarile de mai sus este ca ...nu am folosit ghilimele !Iarasi neatentie ...la citit ,dupa ...incepea o noua propozitie in care ma adresam tie. Salve.

1]eu am fundurile la stupi ...pline ,si am sa citesc link-ul cand voi avea funduri cu sita la stupi .Nu sunt convins ca era eminamente gresit asa cum l-am indrumat eu .
- Aici ai o atitudine discutabila

2]mai imagineaza-ti cam ce este in sufletul lui cand a considerat ca a gasit o usa de salvare si ...i se cam inchide in nas .
- A primit raspuns la intrebare

3]Ce este fff deranjant pt mine este faptul ca multi "profesori "de pe actualul forum erau nevinovati invatacei pe vechiul forum ,puneau niste intrebari ...iar PROFESORII ADEVARATI ,cu rabdare si fara trimiteri la link-uri ,le explicau ,la fiecare in parte.
- Perfect adevarat ai fost trimis la un link dar ai refuzat sa-l citesti si ai continuat sa dai sfaturi dupa ureche

DE CE PROFESORII ADEVARATI nu vor sa va rapunda??? :?: ...Mai gandeste-te...
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde soicagabriel » 15 Oct 2011, 23:25

am citit ce mi-ai recomandat si am gasit lucruri interesante si de mare ajutor. Nu regret deloc alegerea care am facuto si sper ca dupa aceasta iarna sa revin cu vesti bune si cu vestea cea mai mare ca am trecut cu toti stupi iarna asta si multe altele de acum inainte :D ,eu raman pe deplin increzator chiar daca nu putini ma judeca in alegerea facuta. :shock: .multumesc la toti si pentru critici si pentru sfaturi ,am micit urdinisul ,si zilele astea deschid sita si pun folie deasupra ramelor. Dupa cum am inteles expresia iernez cu fundul gol. :D
Fişiere ataşate
100_8866 (Copia).jpg
soicagabriel

Mesajde paul » 15 Oct 2011, 23:39

PROFESORII ADEVARATI nu prea mai raspund pt.ca in mare ,problemele s-au cam discutat ,intrebarile de la fostii invatacei ,pseudo profesorii de azi nu sunt suficient de interesante si ,poate ...nu prea mai au loc de acestia (de pseudo profesori ).Incepatorii ...ca incepatorii ,tot cu ...folie sau fara ,turte sau fara ..etc .,intrebari rasraspunse ...Parerea mea .
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde horia_ch » 16 Oct 2011, 17:23

soicagabriel scrie:sper ca dupa aceasta iarna sa revin cu vesti bune si cu vestea cea mai mare ca am trecut cu toti stupi iarna asta

Dupa parerea mea, ţinând cont şi de zona în care te afli, vei ieşi din iarnă cu toţi stupii, sau oricum cu majoritatea lor. Problema va fi calitatea lor la anul.
Asta cred eu... :roll:
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde paul » 16 Oct 2011, 18:28

horia_ch scrie:
soicagabriel scrie:sper ca dupa aceasta iarna sa revin cu vesti bune si cu vestea cea mai mare ca am trecut cu toti stupi iarna asta

Dupa parerea mea, ţinând cont şi de zona în care te afli, vei ieşi din iarnă cu toţi stupii, sau oricum cu majoritatea lor. Problema va fi calitatea lor la anul.

Ii intareste la primavara .
paul

Mesajde jimm » 16 Oct 2011, 19:13

Ii intareste daca are familii "serioase" de unde poate lua puiet.
Horia are dreptate problema cu slabanogii este ca devin familie dupa un sezon complet si asta cu putin ajutor (mai o stimulare, mai o rama cu puiet capacit..)
jimm

Mesajde proapis13 » 16 Oct 2011, 19:32

paul scrie:
horia_ch scrie:

Ciuciu.
Daca nu au fost egalizati pana acum o sa traga targa pe uscat in primavara
Va spun eu o constatare a apicultorilor intepati mai de mult de albine;

,,Ce ai in stupi la inceput de octombrie aia o sa ai la inceput de martie'' :o

Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde paul » 16 Oct 2011, 20:30

proapis13 scrie:
paul scrie:
horia_ch scrie:

Ciuciu.
Daca nu au fost egalizati pana acum o sa traga targa pe uscat in primavara
Va spun eu o constatare a apicultorilor intepati mai de mult de albine;

,,Ce ai in stupi la inceput de octombrie aia o sa ai la inceput de martie'' :o

Atunci ,sa-l rugam sa faca ceva foto in interiorul unor stupi ,cand vremea va permite ,ca sa va dati cu presupusul ...in cunostinta de cauza !
paul

Mesajde proapis13 » 16 Oct 2011, 20:48

paul scrie:,,Ce ai in stupi la inceput de octombrie aia o sa ai la inceput de martie'' :o

sa va dati cu presupusul ...in cunostinta de cauza !

Paule nana,la sfarsitul anului te voiam nominalizat aici;
viewtopic.php?f=11&t=157
Daca ,,perseverzi'' in ritmul asta...nu e bine
O sa incerc sa nu te mai contrazic ca sa o faci tu singur
Apropo,mai foloseshte si tu emoticoane
proapis13

Mesajde paul » 16 Oct 2011, 21:12

proapis13 scrie:
paul scrie:,,Ce ai in stupi la inceput de octombrie aia o sa ai la inceput de martie'' :o

sa va dati cu presupusul ...in cunostinta de cauza !

Paule nana,la sfarsitul anului te voiam nominalizat aici;
http://www.forum.stuparitul.com/viewtop ... f=11&t=157
Daca ,,perseverzi'' in ritmul asta...nu e bine
O sa incerc sa nu te mai contrazic ca sa o faci tu singur
Apropo,mai foloseshte si tu emoticoane

Proapis 13 .Ce ar trebui sa inteleg din postarea ta ? Eu consider ca am exprimat o pozitie de bun simt .Nu te-am contrazis cu nimic ,atat doar ,pt.a ne putea pronunta in cunostinta de cauza am zis sa-l rugam sa posteze foto ...Si acum ,e randul meu sa nu inteleg ceva la tine (ca randul tau a fost de 2 ori ),ce vrea sa insemne aceasta :daca "perseverezi "in ritmul asta ...nu e bine :?: :?: Cumva ...vreo amenintare ? Si inca ceva ce ar fi trebuit sa stii pana acum :DIN CONTRADICTII SE NASTE ...PROGRESUL !!! In legatura cu emoticoanele ...imi stapanesc relativ bine emotiile ! Si apropos de nominalizare ...oricum nu contam sa vina din partea ta si ,ar mai fi un mic inconvenient care m-ar scoate din cursa ...varsta ...Salve (cum iti place tie ) P.S.Chiar te rog dezvolta chestia cu ..."perseverenta ".
paul

Mesajde pngflorin » 19 Oct 2011, 13:36

Cate rame de puiet ai la 1 august, atatea cu albina o sa ai in decembrie !
pngflorin

Mesajde proapis13 » 19 Oct 2011, 16:04

pngflorin scrie:Cate rame de puiet ai la 1 august, atatea cu albina o sa ai in decembrie !

Cate intervale cu albine ai la 1 octombrie atatea o sa ai la 1 martie ;) o sa vezi daca nu crezi
proapis13

Mesajde horia_ch » 19 Oct 2011, 18:00

proapis13 scrie:
pngflorin scrie:Cate rame de puiet ai la 1 august, atatea cu albina o sa ai in decembrie !

Cate intervale cu albine ai la 1 octombrie atatea o sa ai la 1 martie ;) o sa vezi daca nu crezi

Da... si daca vor fi vii ori moarte depinde de altele... ;)
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde proapis13 » 19 Oct 2011, 20:10

horia_ch scrie:Da... si daca vor fi vii ori moarte depinde de altele... ;)

Trebuie sa mergem pe o nota optimista
Cei care au stiut ce trebuie facut nu au de ce sa se teama
La tine in zona e cu semnul intrebarii in ceea ce priveste iernatul
La mine insa cand calendarul vesteshte gerul bobotezii am zbor de curatire
proapis13

Mesajde balu » 21 Oct 2011, 09:20

am citeva familii in cutii de 10 D, acum sunt cele mai populate, miere in cuib spre 0, unele aveau 2 caturi cu miere capacita, le-am pus folie sub magazii, dar n-au vrut sa o care.Le-am bagat rame cu miere de prin orizontali, ce simplu era, sa rotesc un cat sub cuib, chiar si la 1 septembrie.Cu atita miere in cat ma asteptam sa fie mai mullta in cuiburi.Acum sper sa le ajunga.
balu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR