italianu scrie:anul trecut am iernat
50 de roi in casete din polistiren(6 rame),nu am avut nici mucegai pe rame,nici mortaciuni.mentionez ca au o porti
une din fund cu plasa,si de mincare berechet
Aveti poze cu acele casete?
...
italianu scrie:anul trecut am iernat
50 de roi in casete din polistiren(6 rame),nu am avut nici mucegai pe rame,nici mortaciuni.mentionez ca au o porti
DUTA DANIEL 2 scrie:italianu scrie:anul trecut am iernat
...
proapis13 scrie:DUTA DANIEL 2 scrie:italianu scrie:anul trecut am iernat
...
Cauta la el la pagini personale sau la foto si pina una-alta uite cum arata
noi le zicem roinite pe 6 rame,e vba de acelasi lucru
salve
proapis13 scrie:DUTA DANIEL 2 scrie:italianu scrie:anul trecut am iernat
...
Cauta la el la pagini personale sau la foto si pina una-alta uite cum arata
noi le zicem roinite pe 6 rame,e vba de acelasi lucru
salve
Tankard scrie:faine rointe,dar rezervorul ala este pentru hranire sau...?ma bate un gand sa fac si eu asa la stupi,sa nu mai stau cu hranitoare si nici nu mai deranjez familia cand le fac hraniri...)
FLORINELU scrie:fa cum zice mosneagu,eu nu inchid niciodata complet subarele la cei cu plasa.
un OM scrie:In momentul aparitiei puietului, o tara de condens este benefica, sacagita gaseste apa la botul calului.
gica scrie:...Ce se sustine -ca albinele ar consuma aceasta apa - este o mare prostie cu multi adepti...
gica scrie:...Rezolvarea in problema condensului a adus-o asa-numitul fund antivaroa.Dar sa-i tragi afara tabla aia ...
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 20 vizitatori