In 2013 nu prea a fost problema la mine, le-am lasat la miere ele sa fie sanatoase, dar in 2012 si 2010 era chiar distractiv sa vezi cum gainile fugeau apucate prin curte, iar consatenii la o distanta de 50 de metri peste casa mareau pasul.
TDI scrie:Acum sa nu crezi tu ca albinele-s painea lui Dumnezeu. In perioadele de lipsa de cules, iulie-august, am observat albinele mele atacand tot pe o raza de 80 de metri: gaini, oameni, pasari, sperietorile de prin gradina. A, sa presupunem ca tu faci hraniri de completare/stimulare in perioada aceea - nu e nici o problema, daca mai ai apicultori in sat, care nu fac respectivele hraniri se starneste o agresivitate in stupina ceva de speriat.
In 2013 nu prea a fost problema la mine, le-am lasat la miere ele sa fie sanatoase, dar in 2012 si 2010 era chiar distractiv sa vezi cum gainile fugeau apucate prin curte, iar consatenii la o distanta de 50 de metri peste casa mareau pasul.
popageorgian scrie:Alexandru.Chisinau scrie:Vă salut.
...
Cât de posibil este unui posesor de albine să crească și porumbei în aceeași curte ?
...
Sănătate!
...
te-ai lamurit?
TDI scrie: Le plac florile de: castraveti, gogosari, ardei de toate felurile; mugurii tineri de la culturile menţionate mai devreme.

TDI scrie: În rest simpatici, la 9 familii de albine aflate la aprox 10 m de vreo 30 porumbei voiajori nu a fost nici o problemă pe parcursul a vreo 2 ani.
TDI scrie: În rest... Mult succes!
Alexandru.Chisinau scrie:Beeek, mulțumesc de informație prețioasă.
Sănătate!
BeeeK scrie:Alexandru.Chisinau scrie:Beeek, mulțumesc de informație prețioasă.
Sănătate!
Succes ! O sa revin cu cateva poze cu porumbeii mei
cristi arad scrie:este o vorba: daca vrei ca sa-ti zboare banii iti cumperi porumbeii sau albine

Alexandru.Chisinau scrie:Beeek, aceștia sunt porumbei pavlini și poștași?
Foarte frumoși.![]()
Sănătate!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 95 vizitatori