Trantorul@ scrie:proapis13 scrie:Trantorul@ scrie:Ieri si azi peste juma de kilogram la unele familii . Intra bine de tot polen.
Ai pus deja colectoarele....?????![]()
![]()
Urmeaza , anu trecut nu am avut la papadie graucioare asa de mari . De gusta l-am gustat .
ignatov andrei scrie:Trantorul@ scrie:Ieri si azi peste juma de kilogram la unele familii . Intra bine de tot polen.
Fericitule!
Trantorul... tot trantor!
Salutari profesore!
proapis13 scrie:Trantorul@ scrie:proapis13 scrie:Trantorul@ scrie:Ieri si azi peste juma de kilogram la unele familii . Intra bine de tot polen.
Ai pus deja colectoarele....?????![]()
Urmeaza , anu trecut nu am avut la papadie graucioare asa de mari . De gusta l-am gustat .
Am o intrebare ; de cate zboruri este nevoie pentru a se recolta peste 500g de polen ???...intreb si eu asa...
delorin I scrie:De ce atata ingrijorare la unii ca a venit vremea polenului? Ar trebui oare albinele sa astepte turta cu polen? Iar le ignoram nevoile si faptul ca au ceva miliarde de ani pe pamant inaintea noastra?
delorin I scrie:Colegul cristianBH nu am intentionat sa dadacesc pe nimeni...(da, nu am cu cine ma certa, corect:) ) Doar ca pe acest forum exista si profesionisti care daca ar vrea, ar putea spune mai multe sau daca restul de amatori s-ar implica putin, chiar am castiga ca grup! Cum arata anglicei? O poza ? Sa de dezvoltam cunostiintele botanice!
Trantorul@ scrie:Daca stii ce inseamna sa ai familii stranse la chinga pe 7 rame ( toate intervalele full ) si cu aprox 3 rame de puiet acu nu mai puneai intrebarea asta acum si era vb. de unele familii pe care le tine nu de toate ca sa iti raspund si io asa .
Trantorul@ scrie:Peste 20 de grade la soare , vreo 14 - 15 la umbra ti se par temperaturi scazute astazi ? (ieri era ceva mai racoare cu cateva grade 3-4).
ignatov andrei scrie:Trantorul@ scrie:Peste 20 de grade la soare , vreo 14 - 15 la umbra ti se par temperaturi scazute astazi ? (ieri era ceva mai racoare cu cateva grade 3-4).
Mancate-ar tata, mai tii minte cat de necajit si nervos erai anul trecut?!?
Ce-ti spuneam, rabdare, ca roata se mai si invarte!
Sa ai parte de un an asa cum ti-l doresti!
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori