Florin Dobre scrie:Un sfat la rece. Cei trei pe o rama...unificati. Pe o rama s-ar depopula incet si sigur...am incercat eu.
Vei avea astfel 3 colonii.![]()
Insa trebuie stabilit clar de ce s-a intamplat beleaua si luata o decizie. Asta ca sa nu te agiti in zadar. Numai tu stii ce si cum si de ce.
Bafta!
Mircea_63 scrie:Chiar vrei un sfat prietenesc si bun????
Ori te lasi de albine, ori te apuci serios. Atat!
In Banat iarna asta nu a fost iarna. Daca nici acum, atunci cand. Ce rost are?
alt stupar scrie:Dumitre... pe bune, asa cum le tii... te chinui pe tine si le chinui si pe ele !
PS. Nicolaie zice ca esti expert la inmultiri intensive, an de an... mai exact la superintensive...
Vezi ?
Poate tragi si niste concluzii inainte de a repeta aceleasi "manevre" cu gradina plina de roisori
murarudumitru scrie:Ok o sa fac cum stiu,am intrebat una si deja iar ma criticati, oricum va multumesc , numai vreau comentari,
murarudumitru scrie:ce am pierdut am pierdut de la mierea de mana am dat o rama la cineva cu albina moarta si asta a fost verdictu
murarudumitru scrie:mai stiu un lucru,vina nu se datoreaza mie,stiu sigur,
State scrie:murarudumitru scrie:ce am pierdut am pierdut de la mierea de mana am dat o rama la cineva cu albina moarta si asta a fost verdictumurarudumitru scrie:mai stiu un lucru,vina nu se datoreaza mie,stiu sigur,
...................
Pacat de ele.
Bafta multa in continuare!
murarudumitru scrie:stiu trebuia sa nu ernez pe miere de mana dar in toasmna am avut o problema de sanatate cineva ma ajutat si a zis ca e ok cu hrana atit pot spune restu numai conteaza
murarudumitru scrie:Acu fiecare crede ce vrea despre mine,da vreau sa stiti un singur lucru, iubesc albinele de mic copil,de cind detin albine ,nu am pierdut atit de multe,ca anul acesta pierdeam ,una doua trei,cel mult dar 23 e mult, mai stiu un lucru,vina nu se datoreaza mie,stiu sigur, si inca un lucru pentru mine apicultura nu se opreste aici,poate asa a vrut dumnezeu sa mai pierd odata in viata, ma rog sa fie ultima. eu va doresc numa bine.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 38 vizitatori