Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde State » 26 Mar 2014, 23:36

Pauleeeeeeeee.....primesti cu botezul ? Vin de la Oltinaaaa mai Pauleeeeee...... 8-)

Imagine
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde paul » 27 Mar 2014, 13:37

State scrie:Pauleeeeeeeee.....primesti cu botezul ? Vin de la Oltinaaaa mai Pauleeeeee...... 8-)

Imagine

Primesc !!! Cu draga inima ! Un dus rece e chiar recomandat din cand in cand !!! :lol: Si daca vii si de la Oltina, nu pot decat sa ma simt onorat ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde cristian bh » 27 Mar 2014, 17:11

State scrie:Pauleeeeeeeee.....primesti cu botezul ? Vin de la Oltinaaaa mai Pauleeeeee...... 8-)

paul scrie:

Imagine

Primesc !!! Cu draga inima ! Un dus rece e chiar recomandat din cand in cand !!! :lol: Si daca vii si de la Oltina, nu pot decat sa ma simt onorat !

Parinteeee,.....astia doi musai stropiti impreuna, ,...... neaparat,altfel,,,,gheeena-i paste !!!!! :lol:
Si daca nu apuca pe calea a dreapta, ...........afuriseste-i!!! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ignatov andrei » 09 Apr 2014, 12:13

paul scrie:Ea e femeie desteapta (daca o fi femeie), se exprima elevat, are un fin simt al umorului si ....

Poate n-ar trebui sa ma bag, dar retine(retineti), este o doamna (femeie), ce merita tot respectul!
Am zis!
ignatov andrei

Mesajde paul » 09 Apr 2014, 13:52

ignatov andrei scrie:
paul scrie:Ea e femeie desteapta (daca o fi femeie), se exprima elevat, are un fin simt al umorului si ....

Poate n-ar trebui sa ma bag, dar retine(retineti), este o doamna (femeie), ce merita tot respectul!
Am zis!

Ti se pare ceva ireverentios in ceea ce am afirmat ??? :shock:
LE ... vezi ca pe asta cu "am zis", a patentat-o altcineva inaintea ta ! 8-)
LE 2 ... ai cunoscut-o personal pe Irinuca sa poti face afirmatii atat de categorice ??? :)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ignatov andrei » 09 Apr 2014, 20:31

paul scrie:Ti se pare ceva ireverentios in ceea ce am afirmat ??? :shock:

Nu, am scris pentru "carcotasi'!
Cum adica paul, la voi la Faltisheni nu mai e la moda plagiatul?!?

Pe forum, poate, asa o fi, dar sa nu-mi spui mie ca nu a citit nimeni - din ce cunosti tu - pe Karl May!
ignatov andrei

Mesajde Florin Dobre » 09 Apr 2014, 20:41

Nu va mai zbateti pentru Irinuca. :D
Sunt omul care a oprit si ploaia pentru ea. Deci...am infrant.:lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 11 Apr 2014, 11:41

Florin Dobre scrie:Nu va mai zbateti pentru Irinuca. :D
Sunt omul care a oprit si ploaia pentru ea. Deci...am infrant.:lol:

Florineee ... infrange si pentru mine ! Ninsoarea ... :( :( :(
paul

Mesajde pngflorin » 12 Apr 2014, 08:51

Mai ninge ???
pngflorin

Mesajde Florin Dobre » 12 Apr 2014, 12:37

Nu mai ninge. Am rezolvat. Paul poate sa confirme. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 14 Apr 2014, 19:54

Scuzati-mi modestia ... 8-) 8-) 8-)
Fişiere ataşate
tdscn0849.jpg
cam asa arata cel mai slab roi facut in iulie
paul

Mesajde iunicu » 14 Apr 2014, 21:14

Ii tii inca polistirenul?
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde gica.mosu » 14 Apr 2014, 21:39

Paule,cumpar pioneze :idea: colorati(daca se poati)..... Si eu cari credeam ca sunt singurul care pun semn pi rame cu-pinezi :) .....P.S-Aia sunt matoii :?: :o
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 14 Apr 2014, 23:14

@ Iunicu ... polistirenul il tin pana ajung pe 8 rame full de albina inclusiv pe fetele interioare dupa care le scot si bag doua rame cu ceva miere (zgariate bineinteles) si apoi dupa o saptamana sau zece zile le pun catul ! Nu se vede prea bine in poza pentru ca dadusem cu mult fum inainte deoarece m-au rupt cu acele in maini (au protestat contra sedintei foto). :lol: Era o fereastra intre doua ploi ...
@ Nea Gica ... asta-i cel mai slab roi din lotul celor 5 facuti pe 23 iulie ! :| Unul din ei e deja pe 10 rame full (saptamana viitoare daca se indreapta vremea ii pun catul) si ceilalti trei sunt pe opt rame (adevarat ca le-am bagat-o astazi pe a opta). La o prima estimare de suprafata am 8 din 21 carora trebuie sa le pun catul saptamana viitoare (ma refer si la roiul care-i deja pe 10 rame si la o parte din familii). Trebuia sa le pun catul acum dar dat fiind faptul ca nu-i exclusa in perioada urmatoare inca o ninsoare, prefer sa mai am rabdare ...
Si cand ma gandesc ca de-abia au inceput sa infloreasca ciresii ... :?
LE ... salcamul, in zona mea, vorba lui Andrei Ignatov, e ca-n ianuarie ! Rapita n-are mai mult de 40 cm ! Abia se intrezaresc mugurii florali la ... mar ! :shock: :shock:
LE2 ... am uitat sa spun, functie de putere au primit fiecare pana acum cate o turta energetica ramasa din iarna si intre 5 si 12 l de sirop 1,2/1 ! Chiar azi am bagat la cei 10 de pe o vatra, 40 de l . de sirop !
paul

Mesajde irina » 15 Apr 2014, 09:54

paul scrie:
ignatov andrei scrie:

Am zis!

Uite ce-am pierdut .......
Paul,
Nu stiu unde ai facut afirmatia asta.....am fost ...in pastoral :lol: cu " trantorasul" meu.
Ma surprinzi.Cum adica "daca e femeie"? Eu chiar ma bazam pe tine.Parca erai...."alt sacrificat".
Pai de, eu am vrut sa ajung la Falticeni.......Adica sa ajungem.Evit sa vorbesc la ...plural.Nu de alta, dar n-as vrea sa ramana Florin fara .....mancare calda.Ar fi pacat !
Daca la Iasi am gasit mai multa ospitalitate.... :lol: Multumesc D-l Andrei.
irina

Mesajde paul » 15 Apr 2014, 10:22

Irinuco ... afirmatia respectiva am facut-o intr-un anumit context, in conditiile in care un coleg "miez", la observatiile mele privind proasta lui crestere, a gasit de cuviinta sa mi-o dea pe "retur"cu faptul ca,citez ..."tu vorbesti mai mult despre Irina decat despre apicultura" ! :shock:
Vezi topicul de la Battle ... "Clarificari Marian Sima", undeva in ultimele pagini !!!
In alta ordine de idei, referitor la afirmatia mea "daca o fi femeie", exprima o indoiala a mea in ceea ce te priveste pentru ca in multe situatii ai gandit si te-ai exprimat intr-o logica care nu este specifica femeilor !!! :idea: Sau mai exact, marii mase a femeilor ... :P Si de aici ... indoiala !
LE ... la faza cu ospitalitatea ieseana,ai dreptate ! Andrei Ignatov are poarta deschisa pentru toti ! :P
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?