State scrie:Pauleeeeeeeee.....primesti cu botezul ? Vin de la Oltinaaaa mai Pauleeeeee......
State scrie:Pauleeeeeeeee.....primesti cu botezul ? Vin de la Oltinaaaa mai Pauleeeeee......
paul scrie:State scrie:Pauleeeeeeeee.....primesti cu botezul ? Vin de la Oltinaaaa mai Pauleeeeee......
Primesc !!! Cu draga inima ! Un dus rece e chiar recomandat din cand in cand !!!Si daca vii si de la Oltina, nu pot decat sa ma simt onorat !
paul scrie:Ea e femeie desteapta (daca o fi femeie), se exprima elevat, are un fin simt al umorului si ....
ignatov andrei scrie:paul scrie:Ea e femeie desteapta (daca o fi femeie), se exprima elevat, are un fin simt al umorului si ....
Poate n-ar trebui sa ma bag, dar retine(retineti), este o doamna (femeie), ce merita tot respectul!
Am zis!
paul scrie:Ti se pare ceva ireverentios in ceea ce am afirmat ???![]()
Florin Dobre scrie:Nu va mai zbateti pentru Irinuca.![]()
Sunt omul care a oprit si ploaia pentru ea. Deci...am infrant.
paul scrie:ignatov andrei scrie:paul scrie:Ea e femeie desteapta (daca o fi femeie), se exprima elevat, are un fin simt al umorului si ....
Poate n-ar trebui sa ma bag, dar retine(retineti), este o doamna (femeie), ce merita tot respectul!
Am zis!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 64 vizitatori