csaa scrie:Am o familie cu probleme. Matca depune foarte putine oua, iar acestea sunt in mare majoritate nefecundate. Albinele construiesc celule de trantor unele peste altele de zici ca se pregateste sa faca botci. Cred ca maine fac niste fotografii si va arat.
Mai astept sda inceapa sa depuna oua de lucratoare sau trebuie sa postez la "Matca trantorita"?
csaa scrie:Si daca poti, spune-mi cu ce te-am contrazis.
csaa scrie:Am o familie cu probleme. Matca depune foarte putine oua, iar acestea sunt in mare majoritate nefecundate. Albinele construiesc celule de trantor unele peste altele de zici ca se pregateste sa faca botci. Cred ca maine fac niste fotografii si va arat.
Mai astept sda inceapa sa depuna oua de lucratoare sau trebuie sa postez la "Matca trantorita"?
csaa scrie:Un post de-al meu in care citam dintr-o carte, te rog. Se poate!?
Cred ca dumneata ai o problema cu sustinatorii echipei de fotbal Steaua Bucuresti.
csaa scrie:Pai asa am stupii, pot fi impartiti in doua, cu urdinisuri separate.
Sa inteleg ca as putea sa pun o diafragma cu gratie hanneman intre compartimente, sa las undeva la 7-9 zile, iar apoi sa mut matca cu cele 6 rame in alt stup (+ceva albina acoperiotoare). In locul celor 6 rame sa aduc rame cu puiet capacit din alte familii si dupa 24 de ore sa introduc rama cu viitoarele botci?
giovanni scrie:Pă de ,cand vine unul care nu stie nici daca i se fecundă matcile in septembrie si ma învaţă sa fac selecţie ce sa mai explic eu cum cresc matcile la asemenea specialişti care nu cunosc nici biologia albinei
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori