mausica scrie:A ajuns noua scula....urmeaza sa ii fac cateva mici reglaje si intra in paine
lucky5strike scrie:mausica scrie:A ajuns noua scula....urmeaza sa ii fac cateva mici reglaje si intra in paine
Il am de cand a aparut, o investitie foarte buna pe la casa stuparului, ai sa fii mai mult decat multumit de el.
Cauta discuri cu prindere pe 1,6 ca sa poti face chestii pe el.
E conceput foarte ok, dar si tu trebuie sa lucri cu atentie, odihna, reprize mici...
Arhivistu scrie:Cam repede i-ai pregatit de salcam,tre deja sa le pui catul
Baix scrie:Am fost azi toata ziua printre albine si nu am facut o poza impreuna...ce oameni![]()
![]()
gica.mosu scrie:Vezi....MariusD'asta-i ghini sa ai stupii pe 12 rame,si catul cum te tini muschii
![]()
....Adica ,amu mai aveai loc in cuib pt 2 rami =la spart cuib s-au o foaie de faguri la cladit....Mai asculta ....mosnegii
mausica scrie:Da nu zic ca era,insa nu vreau pe 12R....raman pe 10 R singura modificare care o fac e ca imi voi face caturi de 1/2(de 170)si de la anu incerc 1 MER
ves.lucian.zabrani scrie:nu te lasa , Marius !!! vin si eu din urma cu MER-urile !!!
![]()
![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori