Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Marius Mada

Mesajde mausica » 10 Apr 2014, 21:25

Si ultima poza
Fişiere ataşate
IMG_1898_800x600.jpg
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde lucky5strike » 12 Apr 2014, 20:12

mausica scrie:A ajuns noua scula....urmeaza sa ii fac cateva mici reglaje si intra in paine

Il am de cand a aparut, o investitie foarte buna pe la casa stuparului, ai sa fii mai mult decat multumit de el.
Cauta discuri cu prindere pe 1,6 ca sa poti face chestii pe el.

E conceput foarte ok, dar si tu trebuie sa lucri cu atentie, odihna, reprize mici...
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Arhivistu » 12 Apr 2014, 20:25

Cam repede i-ai pregatit de salcam,tre deja sa le pui catul :D
Nu încerca sa faci un lucru cu exceptia cazului în care esti sigur de tine, dar nu renunta pur si simplu deoarece altcineva nu este sigur de tine.
Arhivistu

Mesajde mausica » 12 Apr 2014, 20:32

lucky5strike scrie:
mausica scrie:A ajuns noua scula....urmeaza sa ii fac cateva mici reglaje si intra in paine

Il am de cand a aparut, o investitie foarte buna pe la casa stuparului, ai sa fii mai mult decat multumit de el.
Cauta discuri cu prindere pe 1,6 ca sa poti face chestii pe el.

E conceput foarte ok, dar si tu trebuie sa lucri cu atentie, odihna, reprize mici...

Da trebuie mare atentie cand lucrezi cu asa ceva.Mai trebuie sa imi comand un set Dado la el si o panza Freud si se pot face multe.
mausica

Mesajde mausica » 12 Apr 2014, 20:37

Arhivistu scrie:Cam repede i-ai pregatit de salcam,tre deja sa le pui catul :D

Daca are mai multa albina nu cred ca se supara cineva(mai iei cate o rama si rezolvi problema,ii ti in frau pana la salcam)insa daca ai putina........cine culege?Inca nu cred ca e cazul sa pun catul(am cat de 1/1..deci se mareste mult volumul)vremea e tare schimbatoare,plus ca nu sunt toti incheiati la 10 rame...mai este ceva locsor.Vedem cum o decurge vremea si cum se vor dezvolta si dupa caz iau masurile necesare.
mausica

Mesajde Baix » 14 Apr 2014, 21:36

Am fost azi toata ziua printre albine si nu am facut o poza impreuna...ce oameni :roll: :roll: :roll:
Baix

Mesajde gica.mosu » 14 Apr 2014, 21:51

Vezi....Marius :idea: D'asta-i ghini sa ai stupii pe 12 rame,si catul cum te tini muschii :!: :P ....Adica ,amu mai aveai loc in cuib pt 2 rami =la spart cuib s-au o foaie de faguri la cladit....Mai asculta ....mosnegii :shock:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde mausica » 14 Apr 2014, 22:27

Baix scrie:Am fost azi toata ziua printre albine si nu am facut o poza impreuna...ce oameni :roll: :roll: :roll:

Da mai sa stii...ce aiurea.Nu ne-am gandit nici unu sa ne tragem o poza,mai ales acuma ca Cristi trebuie sa dea de baut stii tu de ce ...;)
mausica

Mesajde mausica » 14 Apr 2014, 22:29

gica.mosu scrie:Vezi....Marius :idea: D'asta-i ghini sa ai stupii pe 12 rame,si catul cum te tini muschii :!: :P ....Adica ,amu mai aveai loc in cuib pt 2 rami =la spart cuib s-au o foaie de faguri la cladit....Mai asculta ....mosnegii :shock:

Da nu zic ca era,insa nu vreau pe 12R....raman pe 10 R singura modificare care o fac e ca imi voi face caturi de 1/2(de 170)si de la anu incerc 1 MER
mausica

Mesajde Adi Hodis » 14 Apr 2014, 22:41

mausica scrie:Da nu zic ca era,insa nu vreau pe 12R....raman pe 10 R singura modificare care o fac e ca imi voi face caturi de 1/2(de 170)si de la anu incerc 1 MER

Numa' 1 ? ... cu ce o sa faci comparatie, cu Verticali ?.
Anul urmator, poate 2 ?.

ps
viata e prea scurta pentru incercari ... singulare.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde mausica » 14 Apr 2014, 22:49

Stiu f bine ce vreau,am trasat drumul insa momentan doar 1 sa vad si eu pe pielea mea cum sta treaba cu el si daca e totul cum gandesc eu atunci trec pe mer(am avantaj daca imi fac magaziile de 1/2 ca pot sa le folosesc si la mer si ca mag la verticali)
mausica

Mesajde ves.lucian.zabrani » 14 Apr 2014, 22:56

nu te lasa , Marius !!! vin si eu din urma cu MER-urile !!!
:lol: :lol: :lol:
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde mausica » 14 Apr 2014, 23:03

ves.lucian.zabrani scrie:nu te lasa , Marius !!! vin si eu din urma cu MER-urile !!!
:lol: :lol: :lol:

Nu zici bine aici Luci.........Eu vin din urma cu MER ca tu esti posesor de MER asa ca eu trebuie sa te ajung si daca mi se confirma banuielile(o sa le vad pe pielea mea)atunci clar fac pasu asta,pana atunci probez 1 doar.Ma intereseaza f mult sa vad timpul pierdut cu lucrul pe 1 MER si pe 1 vertical(ma refer la mine) si alte chichite
mausica

Mesajde ves.lucian.zabrani » 14 Apr 2014, 23:13

eu zic ca la inceput vei pierde mai mult timp cu MER-ul decat cu Dadantul !!!
nu de alta , dar de curios !!!
pana faci trecerea pe MER ( nu-i complicat dar nici chiar simplu ) , au de cladit saracele ( daca ai rame de 1/2 cladite si mai bine ) !!!
nea Gica , Dumnezeu sa-l ierte ( multa vreme il vom pomeni , cu siguranta ) zicea poti lucra 100 de Dadant sau 300 de ME cu acelasi volum de munca !!!
ESTE O MICA MARE DIFERENTA !!!
acuma MER-urile au acelasi volum cu ME -urile !!!
dar mai zicea nea Gica asa : in primul an formezi familia , al doilea an se stabilizeaza si abia in al treilea an ai o familie adevarata !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Florin Dobre » 14 Apr 2014, 23:18

Eu m-am decis...voi merge pe ME.
Sunt prea mare pentru MER...mi se atrofiaza muschii. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ves.lucian.zabrani » 14 Apr 2014, 23:22

poti merge pe cuib de ME ( 2 corpuri ) si magazii de 1/2 sau MER !!!
mai usoare ( magaziile pline ) , mai repede le cladeste ( foitele ) , volum mai mic adaugat la culesuri in functie de necesitati !!!
eu m-am decis sa merg pe rama unica !!!
fiecare cum crede !!!
:P :P :P
ves.lucian.zabrani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?