CATALIN scrie:mai poti intelege si altceva nene Mihai....autogoluri..NU intotdeauna am marcat,viata mea vizavi de femei e frumoasa....ca vb unii papagali ma bucura la maxim....astia sunt eii......
"domle injiner " , alea de te suporta cu atatea infectidoidisme maneloidistice , cel putin in acceptiunea mea , nu pot fi numite FEMEI .
Este strict problema ta " inginereasca" - si evident , deosebit de ..... culta - cu ce- FEMEI , cat de apte , de deschise sunt in a suporta ineptiile tale adramaticaloid-maneloid- balivernistice ......
Cert este ca in preajma acestui tip de femei nici nu mi-as sufla nasu' de-a fi in saracu de loc al tau ! Ar insemna ca alea sa fie atat de idioate incat sa-si poata imagina ca e real ce bati tu campii pe subiecte ce evident te depasesc flagrant . Ori chiar n-am chef sa suport idioate d-astea .
............................
As mai scrie , da' n-am chef . Imi poti garanta ca esti capabil sa intelegi ? Pana la acest moment am serioase retineri incest sens ......., Vorb' aia , nu esti tu miezu' de merge-n fata - "inginereste , deh , PLM , - si "fraiera" tre' sa te suporte in infantilismul tau scihzoid-incultoido-abject-misoginic ?
Da-i drumu' de-aici , fraiere de ..... AKA "inginer" ! Esti cel mai prost din forum , mah ! Ca sa stii cum stai !
...................................
Injinere , pe bune , ce PLM te tot bagi in seama de-aiurea incercand patetic sa pari mai mult decat agariciul care esti ?
Cat de boi ne consideri incat sa crezi despre noi ca nu ne-am facut deja o parare limpede despre imbecilul ce salasuieste "inconstientoid" in spatele nickului ..... CATALIN ! ( Aka ..... injiner , PLM ! )
Serios acum , cat de ***** sa fii incat sa ne consideri atat de ****** usor de dus cu pluta ?
Scrie pe tine , mah ...... Scrie tot ...... Scrie limpede .......