Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde Bambucha » 25 Iun 2014, 11:32

csaa scrie:Asa e dom'le. Cum sa nu simti nevoia sa contrazici afirmatia "Un barbat adevarat iubeste in acelasi timp doar o singura femeie!" ?

Eu n-as contrazice aceasta afirmatie, poti iubi la nivel cerebral o singura femeie. In marea majoritate a cazurilor aceasta este fie mama, fie consoarta cu care ai trecut prin "foc si iad".
Restul sunt instincte generate de hormoni, la care in functie de evolutia noastra putem sa rezistam sau nu!!
-Dopamina
-Oxitocina
-Endorfina

Toate cele 3 "analgezice" eliberate de organul nostru suprem sunt importante in viata fiecarui individ, ele fiind secretate im mod diferit de la individ la individ, ultimul avand rolul de a tine sudat nucleul familial si implicit comunitatea sau societatea in care traim. Fara aceasta sudura nu ar exista consens si ne-am purta strict ca niste maidaneji "salvati" de la eutanasiere.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde irina » 25 Iun 2014, 13:06

[quote="State"
Macar ne mai descretim fruntile. Nu ? Din :topice" din astea mai cunosti un om, o "oama". :D[/quote]

Macar……Greu cu atatea perle de intelepciune…
Cred insa ca nu-si are rostul un comentariu acid.Ar fi inutil.Fiecare cu asteptarile lui !
Si totusi, cateva postari mi-au descretit fruntea.Asta-i si motivul pentru care scriu.Oamenii care stiu sa respecte merita respectati !
Poate mai cunosti un om, o oama…..Cu siguranta insa, dincolo de cuvinte, descoperi unde exista omul,oama….
In rest…..fiecare om cu oama lui.Cu cea pe care si-o doreste :!: Sau pe care o merita :?:
irina

Mesajde modigliani » 25 Iun 2014, 20:14

irina scrie:Macar……Greu cu atatea perle de intelepciune…

Irina , nicii nu-to poti vreodata imagina cat am mizat pe portul tau in acest topic.

Iti multumesc ca esti FEMEIE !
modigliani

Mesajde modigliani » 25 Iun 2014, 20:15

irina scrie:Macar……Greu cu atatea perle de intelepciune…

Irina , nici nu-ti poti vreodata imagina cat am mizat pe aportul , pe contributia ta, in acest topic.

Iti multumesc ca esti FEMEIE !
modigliani

Mesajde State » 25 Iun 2014, 20:50

Irina, nici nu-ti poti vreodata imagina cat a mizat Pictorul pe aportul tau in acest topic. Tocmai de aceea cred ca s-a balbait. :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde CATALIN » 25 Iun 2014, 20:55

Ultima oară modificat de CATALIN pe 25 Iun 2014, 20:55, modificat 1 dată în total.
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Re: Demisia presedintelui

Mesajde modigliani » 25 Iun 2014, 20:55

CATALIN scrie:mai poti intelege si altceva nene Mihai....autogoluri..NU intotdeauna am marcat,viata mea vizavi de femei e frumoasa....ca vb unii papagali ma bucura la maxim....astia sunt eii......

"domle injiner " , alea de te suporta cu atatea infectidoidisme maneloidistice , cel putin in acceptiunea mea , nu pot fi numite FEMEI .

Este strict problema ta " inginereasca" - si evident , deosebit de ..... culta - cu ce- FEMEI , cat de apte , de deschise sunt in a suporta ineptiile tale adramaticaloid-maneloid- balivernistice ......
Cert este ca in preajma acestui tip de femei nici nu mi-as sufla nasu' de-a fi in saracu de loc al tau ! Ar insemna ca alea sa fie atat de idioate incat sa-si poata imagina ca e real ce bati tu campii pe subiecte ce evident te depasesc flagrant . Ori chiar n-am chef sa suport idioate d-astea .

............................

As mai scrie , da' n-am chef . Imi poti garanta ca esti capabil sa intelegi ? Pana la acest moment am serioase retineri incest sens ......., Vorb' aia , nu esti tu miezu' de merge-n fata - "inginereste , deh , PLM , - si "fraiera" tre' sa te suporte in infantilismul tau scihzoid-incultoido-abject-misoginic ?

Da-i drumu' de-aici , fraiere de ..... AKA "inginer" ! Esti cel mai prost din forum , mah ! Ca sa stii cum stai !

...................................

Injinere , pe bune , ce PLM te tot bagi in seama de-aiurea incercand patetic sa pari mai mult decat agariciul care esti ?
Cat de boi ne consideri incat sa crezi despre noi ca nu ne-am facut deja o parare limpede despre imbecilul ce salasuieste "inconstientoid" in spatele nickului ..... CATALIN ! ( Aka ..... injiner , PLM ! )

Serios acum , cat de ***** sa fii incat sa ne consideri atat de ****** usor de dus cu pluta ?
Scrie pe tine , mah ...... Scrie tot ...... Scrie limpede .......
modigliani

Mesajde CATALIN » 25 Iun 2014, 21:19

Nici nu sti cat ma amuzi..... :lol:
as face si eu o lista asa cum ai facut u..sa nominalizez cativa oameni de pe acest fourum cu mare valoare care au mancat cu mine la masa si care ma respecta si ma cunosc mai indeaproape....parerea ta nu ma mai misca deloc...inainte nebuneam de furie...as fi venit si pana la Bucuresti sa te mangai putin....acum....imi place
asa cum sunt eu il am pe DILA LANGA MINE CA SI UN TATA mama si ce ne intelegem...si ce ne plac femeile alea de pe undele mele
pe la tunari(salcam) PUPEMEA..cafele tainui intalniri dupa prin Craiova
am organizat o adunare(cea mai de suces de pana acum) si acolo Giovani a venit doar pt ca eu l-am vrut(mi-a spus-o personal
zeci de telefoane si sfaturi si laude IGNATOV..mare om (apropo datorita lui am inteles ca nu tre sa ma gandesc si sa ma agit din cauza ta mai mult decat un sul de hartie igienica nu esti)
CRISTI MANOLACHE....super om mia dat zeci de sfaturi zeci de ideei
DRAGOS 2006 asta pe care il injuri tu si nu esti nici macar la degetul lui al mic nici in bani nici in femei nici nici nici....
CORNEL V....DORINDAFI....MIHAI BALS...febletea mea
MY BESS...un om extraordinar care din cauza unui.....OM ca tine nu e mai activ aici(cer scuze daca am comis-o..My bess)
popagiorgian...VES LUCIAN...IAR SUTE DE TELEFOANE SFATURI
PROAPIS...singurul om pentru care regret ca l-am suparat si pe care il apreciez mult o sa-i demonstrez decate ori am ocazia ca imi pare rau ca l-am suparat
nume mai sunt multe sunt oltenii din apropierea mea care stiu ca pe mine se pot baza ca si om

tu si alti cativa numarati pe degete aveti clanul vostru si totodata (meseria) de a va arata inteligenta p aci CU UN SCOP....INSFARSIT L-AM INTELES...asa ca datii bataie ca prinde bine pe sticla...restul e can-can

hai mai zi ca am chef de taina.....coboram mai jos???
CATALIN

Mesajde modigliani » 25 Iun 2014, 21:23

Pa , mah ! Esti in plus .
modigliani

Mesajde CATALIN » 25 Iun 2014, 21:27

modigliani scrie:Pa , mah ! Esti in plus .

hai ma FA si mie loc....
CATALIN

Mesajde csaa » 25 Iun 2014, 22:46

Bambucha scrie:
csaa scrie:Asa e dom'le. Cum sa nu simti nevoia sa contrazici afirmatia "Un barbat adevarat iubeste in acelasi timp doar o singura femeie!" ?

Eu n-as contrazice aceasta afirmatie, poti iubi la nivel cerebral o singura femeie. In marea majoritate a cazurilor aceasta este fie mama, fie consoarta cu care ai trecut prin "foc si iad".
Restul sunt instincte generate de hormoni, la care in functie de evolutia noastra putem sa rezistam sau nu!!
-Dopamina
-Oxitocina
-Endorfina

Toate cele 3 "analgezice" eliberate de organul nostru suprem sunt importante in viata fiecarui individ, ele fiind secretate im mod diferit de la individ la individ, ultimul avand rolul de a tine sudat nucleul familial si implicit comunitatea sau societatea in care traim. Fara aceasta sudura nu ar exista consens si ne-am purta strict ca niste maidaneji "salvati" de la eutanasiere.

Dom' Doctor eu stiu ce simt. Acum vreau sa emigrez in Emirate, ca acolo e legal.
Frate, daca citeste sotia mea preferata ce am scris aici nu o sa mai iubesc fizic nici o femeie. Mi-a promis ca va aplica varianta Ciomu. Si se pricepe...
csaa

Mesajde modigliani » 26 Iun 2014, 04:01

CATALIN scrie:Nici nu sti cat ma amuzi..... :lol:
as face si eu o lista asa cum ai facut u..sa nominalizez cativa oameni de pe acest fourum cu mare valoare care au mancat cu mine la masa si care ma respecta si ma cunosc mai indeaproape....parerea ta nu ma mai misca deloc...inainte nebuneam de furie...as fi venit si pana la Bucuresti sa te mangai putin....acum....imi place
asa cum sunt eu il am pe DILA LANGA MINE CA SI UN TATA mama si ce ne intelegem...si ce ne plac femeile alea de pe undele mele
pe la tunari(salcam) PUPEMEA..cafele tainui intalniri dupa prin Craiova
am organizat o adunare(cea mai de suces de pana acum) si acolo Giovani a venit doar pt ca eu l-am vrut(mi-a spus-o personal
zeci de telefoane si sfaturi si laude IGNATOV..mare om (apropo datorita lui am inteles ca nu tre sa ma gandesc si sa ma agit din cauza ta mai mult decat un sul de hartie igienica nu esti)
CRISTI MANOLACHE....super om mia dat zeci de sfaturi zeci deideei
DRAGOS 2006 asta pe care il injuri tu si nu esti nici macar la degetul lui al mic nici in bani nici in femei nici nici nici....
CORNEL V....DORINDAFI....MIHAI BALS...febletea mea
MY BESS...un om extraordinar care din cauza unui.....OM ca tine nu e mai activ aici(cer scuze daca am comis-o..My bess)
popagiorgian...VES LUCIAN...IAR SUTE DE TELEFOANE SFATURI
PROAPIS...singurul om pentru care regret ca l-am suparat si pe care il apreciez mult o sa-i demonstrez decate ori am ocazia ca imi pare rau ca l-am suparat
nume mai sunt multe sunt oltenii din apropierea mea care stiu ca pe mine se pot baza ca si om

tu si alti cativa numarati pe degete aveti clanul vostru si totodata (meseria) de a va arata inteligenta p aci CU UN SCOP....INSFARSIT L-AM INTELES...asa ca datii bataie ca prinde bine pe sticla...restul e can-can

hai mai zi ca am chef de taina.....coboram mai jos???

Mai "jos" de-atata , ..... inginere ?
Nu . Nu ma pot injosi intr-atat . Omenirea se afla in mileniul trei . Tu ma inviti in cuaternar . Stai tu acolo . Cand si cand mai scrijeleste cate ceva si posteaza . Noi promitem ca in timpul liber ne vom stradui sa-ti dezlegam ineptiile agramaticaloide .
Evident , nu garantez si ca vom reusi de fiecare data .
modigliani

Mesajde Bambucha » 26 Iun 2014, 07:24

csaa scrie:Dom' Doctor eu stiu ce simt. Acum vreau sa emigrez in Emirate, ca acolo e legal.
Frate, daca citeste sotia mea preferata ce am scris aici nu o sa mai iubesc fizic nici o femeie. Mi-a promis ca va aplica varianta Ciomu. Si se pricepe...

Mataluta confuzi iubirea cu oaresce actiuni fizice! Si facutul de pipi este o actiune care ar putea starni placere... nicidecum o "iubire fizica".
Pacat ca nu ai avut curiozitatea sa citesti un pic despre ce fac cei 3 hormoni enumerati mai sus!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde CATALIN » 26 Iun 2014, 10:11

Mai "jos" de-atata , ..... inginere ?
Nu . Nu ma pot injosi intr-atat . Omenirea se afla in mileniul trei . Tu ma inviti in cuaternar . Stai tu acolo . Cand si cand mai scrijeleste cate ceva si posteaza . Noi promitem ca in timpul liber ne vom stradui sa-ti dezlegam ineptiile agramaticaloide .
Evident , nu garantez si ca vom reusi de fiecare data .

culmea e ca de fiecare data intelegi si tu si spartani tai
CATALIN

Mesajde irina » 26 Iun 2014, 10:23

State scrie:Irina, nici nu-ti poti vreodata imagina cat a mizat Pictorul pe aportul tau in acest topic. Tocmai de aceea cred ca s-a balbait. :lol:

:lol:
Din ciclul…”D’ale lui State” :P .Iti multumesc ca m-ai ajutat sa-mi pot imagina!Ne mai balbaim, ca de, doar suntem oameni.Sau ....ca de, suntem doar oameni .Uite ca tocmai am dat in…. balbaiala! Ma ajuti, State ?Te rog. :P
irina

Mesajde cristian bh » 26 Iun 2014, 15:15

CATALIN scrie:
culmea e ca de fiecare data intelegi si tu si spartani tai

Asta s-o crezi tu !(in loc de zambilic imagineazati-l pe ghutza la fotograf!)
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE