CATALIN scrie:cristian bh scrie:va suiti intr-un mertan d-ala toci la culoare,si fuguta pan ce treceti carpatii ,deschideti geamul ala afumat si bengos,scoate unu capul afara si striga-n gura mare .........haloou.....clisaa cumparaam,!!!!!!!!!!!!!!
..ceea ce ai descris u mai sus AIA se numesc TIGANI nu manelisti
Adica vrei sa spui ca romii ( de tu le zici tigani) nu sunt manelisti?
CATALIN scrie:cristian bh scrie:Mi-e suficient o data!N-o mai dau quote!
Induiosator,........de-a dreptul!!!!!!
bine ca sotia nu a ascultat-o si ea!!
cum sa nu te duci atuncea la femei ,cu atat valoare!!!! cu brigada alaturea,.........
Bai,brigazile roz daca da iama un ardelean,pan bairamurili voaste, da unu din asta ce-o mancat in ultima vreme doar meniul clasic ardelenesc,...pita,clisa branza si ceapa,si udata cu palinca din aia de care va-mbatati toata brigada voasta dint-o jumatate(asta daca puteti s-o betzi) apoi sa vedeti ca uita femeili voaste tate manelile, iara voi ,
va suiti intr-un mertan d-ala toci la culoare,si fuguta pan ce treceti carpatii ,deschideti geamul ala afumat si bengos,scoate unu capul afara si striga-n gura mare .........haloou.....clisaa cumparaam,!!!!!!!!!!!!!!
...insa tin sa te deslujesc..
Cristiane..tu si lti baieti care va place sa criticati si sa aruncati cu noroi numai pt a va delecta voi intr-un fel nu mai judecati oameni dupa un amarat de scris sau gest....
Inca nu mi-a cantat cucul,..........sa ma deslujesti,
Nu stiu unde vezi tu noroi,......in alta ordine de idei,posibil ca intr-o discutie asa cum zici face to face, nu vad ce altceva am putea, decat discutii normale,intre oameni normali,la o cafea sau o bere.
Dar cand te mandresti cu ineptiile pe care le debitezi ,pe aici, pe banda rulanta,una dupa alta, tot tu te plangi ca nu esti deslujit cum trebuie .
Pe bune,far sa te iau la misto ,postarile tale le citesc pt ca imi pun toate simturile in alerta ,si mai recitesc o data sa inteleg cate ceva,sau macar sa dibui oaresce si dupa aia iar citesc, cu voce tare ,....de-mi zice nevastamea ca m-am dilit de-a binelea ,apoi daca ma si scapa rasul cumva ,iti dai seama..........
da sincer eu vreau sa inteleg ce spui,adica nu doar sa citesc asa in trecere peste ele.
PS.ce-i aia intalnire de taina?........
duminica placuta.......