Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde cristian bh » 29 Iun 2014, 13:22

CATALIN scrie:
cristian bh scrie:va suiti intr-un mertan d-ala toci la culoare,si fuguta pan ce treceti carpatii ,deschideti geamul ala afumat si bengos,scoate unu capul afara si striga-n gura mare .........haloou.....clisaa cumparaam,!!!!!!!!!!!!!! :oops:

..ceea ce ai descris u mai sus AIA se numesc TIGANI nu manelisti

Adica vrei sa spui ca romii ( de tu le zici tigani) nu sunt manelisti? :shock:

CATALIN scrie:
cristian bh scrie:Mi-e suficient o data!N-o mai dau quote!
Induiosator,........de-a dreptul!!!!!!
bine ca sotia nu a ascultat-o si ea!!
cum sa nu te duci atuncea la femei ,cu atat valoare!!!! cu brigada alaturea,.........

Bai,brigazile roz daca da iama un ardelean,pan bairamurili voaste, da unu din asta ce-o mancat in ultima vreme doar meniul clasic ardelenesc,...pita,clisa branza si ceapa,si udata cu palinca din aia de care va-mbatati toata brigada voasta dint-o jumatate(asta daca puteti s-o betzi) apoi sa vedeti ca uita femeili voaste tate manelile, iara voi ,
va suiti intr-un mertan d-ala toci la culoare,si fuguta pan ce treceti carpatii ,deschideti geamul ala afumat si bengos,scoate unu capul afara si striga-n gura mare .........haloou.....clisaa cumparaam,!!!!!!!!!!!!!! :oops:

...insa tin sa te deslujesc..
Cristiane..tu si lti baieti care va place sa criticati si sa aruncati cu noroi numai pt a va delecta voi intr-un fel nu mai judecati oameni dupa un amarat de scris sau gest....

Inca nu mi-a cantat cucul,..........sa ma deslujesti, :D ca deslujit slujesc prelatii(popii,pastorii si altii cum s-or fi numi).
Nu stiu unde vezi tu noroi,......in alta ordine de idei,posibil ca intr-o discutie asa cum zici face to face, nu vad ce altceva am putea, decat discutii normale,intre oameni normali,la o cafea sau o bere.
Dar cand te mandresti cu ineptiile pe care le debitezi ,pe aici, pe banda rulanta,una dupa alta, tot tu te plangi ca nu esti deslujit cum trebuie .
Pe bune,far sa te iau la misto ,postarile tale le citesc pt ca imi pun toate simturile in alerta ,si mai recitesc o data sa inteleg cate ceva,sau macar sa dibui oaresce si dupa aia iar citesc, cu voce tare ,....de-mi zice nevastamea ca m-am dilit de-a binelea ,apoi daca ma si scapa rasul cumva ,iti dai seama..........
da sincer eu vreau sa inteleg ce spui,adica nu doar sa citesc asa in trecere peste ele.

PS.ce-i aia intalnire de taina?........
duminica placuta.......
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde modigliani » 29 Iun 2014, 13:57

Cristi , ..... ajunge . Suntem off topic de multa vreme . Ne-am lasat antrenati intr-o discutie care evident nu duce nicaieri . Sau nu are deloc sorti de izbanda . Lasa-l in plata Domnului si hai sa revenim la discutia despre minunatele noastre doamne , cele ce ne stau alaturi .
Hai sa revenim la ceea ce am sfarsit prin a recunoaste ( abia la varsta asta , si-mi pare rau ! ) ca ELE sunt baza societatii .
Noi suntem niste dezcreierati inconstienti , permanent imaturi ........ Nu suntem decat un insignifiant accesoriu care le completeaza pe acestea in ideea intregirii unei imagini de ansamblu al unei societati sanatoase .........
modigliani

Mesajde livas » 29 Iun 2014, 15:51

modigliani scrie:
Hai sa revenim la ceea ce am sfarsit prin a recunoaste ( abia la varsta asta , si-mi pare rau ! ) ca ELE sunt baza societatii .
Noi suntem niste dezcreierati inconstienti , permanent imaturi ........ Nu suntem decat un insignifiant accesoriu care le completeaza pe acestea in ideea intregirii unei imagini de ansamblu al unei societati sanatoase .........

NU SUNT MISOGIN... pt. ca spun cu mare placere ''sarumana'' la toate femeile de servici de pe scara la toate blocurile !! :D ...dar daca lasi ''garda jos'' in fata unei femei nu va ezita nici o secunda sa-ti puna talpa aia de.... bocanc pe jugulara ca deh, ea e NOUL VANATOR, nu-i asa :?: :?:
...nene Modi, daca doamna mea ma salveaza intr-un moment in care eu sunt ....praf ca turnurile gemene :lol: , asta nu inseamna ca ele sunt baza....societatii, inseamna ca sunt pompierul de serviciu, da pe inters frate!!!
....aaaaaa, ca sunt cel mai bun administrator si te duce acasa ca alfel i se darama biznisul(ca multi sunt valuta forte) asta e alta treaba!!!!!!
Descreierati si inconstienti suntem ca noi ne bagam ca boii cu gatul in jug in tot felul de afaceri si dupa ce totul e ''asezat'' ma intelegi, vine EA administratorul si zice ca, vezi tu paicea nu faci bine!!
Imatur chiar vreau sa fiu, pt. ca a zis un om destept candva, ca in momentulin care nu vom mai sti sa fim copii, vom fi deja morti!!!
Sa iubim femeile, da sa nu le cadem la piciore doar pt simplu fapt ca poarta fusta si ''jucaria'' noastra este la ele, ca EUROVISIONUL bate la usa pe anu viitor si sar putea sa o luam in freza pe viata!!!!!!!!!! :mrgreen:
livas

Mesajde ignatov andrei » 29 Iun 2014, 16:16

livas scrie:...dar daca lasi ''garda jos'' in fata unei femei nu va ezita nici o secunda sa-ti puna talpa aia de.... bocanc pe jugulara ca deh, ea e NOUL VANATOR, nu-i asa :?: :?:

Descreierati si inconstienti suntem ca noi ne bagam ca boii cu gatul in jug in tot felul de afaceri si dupa ce totul e ''asezat'' ma intelegi, vine EA administratorul si zice ca, vezi tu paicea nu faci bine!!
Imatur chiar vreau sa fiu, pt. ca a zis un om destept candva, ca in momentul in care nu vom mai sti sa fim copii, vom fi deja morti!!!
Sa iubim femeile, da sa nu le cadem la piciore doar pt simplu fapt ca poarta fusta si ''jucaria'' noastra este la ele, ca EUROVISIONUL bate la usa pe anu viitor si sar putea sa o luam in freza pe viata!!!!!!!!!! :mrgreen:

Ce-ai patit omule, ai dormit in solar???? :lol:
ignatov andrei

Mesajde livas » 29 Iun 2014, 17:40

ignatov andrei scrie:

Ce-ai patit omule, ai dormit in solar???? :lol:

Sa traiesti nene Andrei, nu am arsita pe chelie, sunt doar misoginul de serviciu!!!! :D :D
livas

Mesajde modigliani » 29 Iun 2014, 18:08

Mai baieti , fiecare cum crede si cum simte . Reactiile mele din ultimele zile , in mod special de ieri , vin sa combata idei neghioabe , expuse dezinvolt si inconstientoid , ..... paradoxal , cu mare mandrie !!! .... din care ar fi trebuit noi sa intelegem ca "nevastamea" imi da ..... "pastrama" ! Mai mult , ..... sa si dam pe spate la asemenea ineptie maneloida !
CATALIN scrie:aici ma refeream la nevastata aia care te asteapta in dormitorul tau PE TINE si-ti da (pastrama)ttoata noaptea...

Pentru normali si sanatosi la cap aduc acest clip care poate suplini orice-as mai putea eu adauga la aceasta discutie ....
Tuturor minunatelor doamne ce va stau alaturi !

modigliani

Mesajde livas » 29 Iun 2014, 18:28

Subscriu la dedicatie nene Modi, :D :D

...da tot sunt in solar, :lol: :lol:
livas

Mesajde modigliani » 29 Iun 2014, 18:52

Mai da din foliile alea la o parte , sa nu fierbi , dracului , la creieri ! :D :D :D :D :D
modigliani

Mesajde irina » 30 Iun 2014, 13:04

modigliani scrie:Pentru normali si sanatosi la cap aduc acest clip care poate suplini orice-as mai putea eu adauga la aceasta discutie ....
Tuturor minunatelor doamne ce va stau alaturi !

Subscriu si eu.....la multumiri :P
irina

Mesajde Mircea_63 » 30 Iun 2014, 13:25

modigliani scrie:Indiene , de cand te stiu io , frate , n-ai fost mai prost inspirat ca la deschiderea acestui topic ......

Pictore, te contrazici. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Florin Dobre » 14 Aug 2014, 22:19

Deci :D...ce vor femeile?
Vad ca ne-am dat cu presupusul p'aci. Mai mult reiese ce vrem noi de la ele.
Colegele apicultoare nu divulga secretul... :( jur pe rosu ca nu spun la nimeni. :shock:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 14 Aug 2014, 22:32

State scrie:Asculta-ma si ia-ti albine. :idea:
O sa-ti zic candva de ce.

E ceva cu dichis aici. :shock:
Hai spune! De ce? :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde paul » 15 Aug 2014, 08:05

Florin Dobre scrie:Deci :D...ce vor femeile?

Era odata un motociclist credincios,mergea la Biserica , se ruga tot timpul si in tot locul la Dumnezeu. Vazandu-i ravna, Dumnezeu i s-a aratat,i-a laudat atitudinea si in semn de multumire i-a promis motociclistului ca-i rezolva o dorinta. Motociclistul i-a cerut sa-i faca o sosea care sa fie numai a lui, de la Bucuresti la Viena ! Lui Dumnezeu i s-a parut cam prea exaltata dorinta si l-a rugat sa se gandeasca la altceva. Gandindu-se motociclistul, l-a rugat pe Dumnezeu sa-i explice cum functioneaza (gandesc, actioneaza) femeile si ce vor ele ? La care Dumnezeu a intrebat ... cu cate benzi vrei sa fie soseaua ??? 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde stupul » 15 Aug 2014, 10:10

Florin Dobre scrie:Deci :D...ce vor femeile?
Colegele apicultoare nu divulga secretul... ::

Chiar asa! V-ati gandit vreodata ce vor femeile apicultoare?
stupul

Mesajde irina » 20 Aug 2014, 14:54

Florin Dobre scrie:Deci...ce vor femeile?
Colegele apicultoare nu divulga secretul... :( jur pe rosu ca nu spun la nimeni. :shock:

Colegele ar fi vrut sa te ajute :lol: dar constat ca tocmai ai facut public....secretul.Poate ca asta vor....sa afle :lol: !

Uite....un punct de plecare ;)
"Un bărbat întreabă o femeie:
- Ce tip de bărbat cauţi?
Ea rămase un moment tăcută, îl privi în ochi şi îi zise:
– Vrei să ştii într-adevăr?
El răspuse: Da! Atunci ea începu:
– Fiind femeie sunt în poziţia de a-i cere bărbatului ceea ce eu nu pot face pentru mine. Plătesc facturile, mă ocup de casă, merg la supermarket, fac cumpărături şi totul fără ajutorul unui bărbat… Îmi pun întrebarea: Ce poţi tu să aduci în viaţa mea?
Bărbatul rămase privind. Gândea, cu siguranţă, că este vorba de bani.
Ea, ştiind ce gândeste el, spuse:
– Nu mă refer la bani. Am nevoie de mai mult. Am nevoie de un om care să lupte pentru perfecţiune în toate aspectele vieţii.
El îşi încrucişă braţele, se aseză în fotoliu şi privind-o îi ceru să explice mai în detaliu.
Ea zise:
– Caut pe cineva care să lupte pentru perfecţiune mentală, pentru ca am nevoie de cineva cu care să conversez şi care să mă stimuleze din punct de vedere intelectual. Eu nu am nevoie de cineva simplu din acest punct de vedere….. Am nevoie de cineva suficient de sensibil ca să înţeleagă prin ce trec eu ca femeie, dar suficient de puternic ca să mă încurajeze şi să nu mă lase să cad. Caut pe cineva pe care sa îl respect ca să pot sa fiu “ascultătoare”. Nu pot să fiu aşa cu cineva care nu poate sa îşi rezolve singur problemele. Eu caut un bărbat care se poate ajuta pe sine însuşi pentru a ne ajuta reciproc. Caut un bărbat care să înţeleagă că sexul are importanţa lui într-un cuplu dar că nu determină existenţa cuplului care se vrea cu adevărat fericit. Şi o femeie adevărată nu va accepta niciodată langa ea un bărbat care este extraordinar … dar numai o oră! Pentru simplul motiv că ziua are 24 de ore !
Când termină, se uită la el şi îl vede foarte derutat şi întrebător.
El îi zise:
– Ceri mult.
Ea răspunse:
– Valorez mult. "
irina

Mesajde Mircea_63 » 20 Aug 2014, 15:03

Filme indiene. :( Era mai frumos si simplu cu cuvintele tale.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE