salut.
astazi am vazut si eu pe margine drumului ceva salcam inflorit.
Numai bine.
Closcutz scrie:Din toate filmele postate de tine(inclusiv cele cu iernarea in care aveai umezeala si mucegai din plin) asta cu gaselnita si furtisag la un loc e culmmea oribilitatii! Cred ca ai rame prea multe cladite de ti-ai batut joc de alea de le-ai lasat de izbeliste! Iar declansarea furtisagului in conditii de seceta poate fi fatala intregii stupine!
Closcutz scrie:Din toate filmele postate de tine(inclusiv cele cu iernarea in care aveai umezeala si mucegai din plin) asta cu gaselnita si furtisag la un loc e culmmea oribilitatii! Cred ca ai rame prea multe cladite de ti-ai batut joc de alea de le-ai lasat de izbeliste! Iar declansarea furtisagului in conditii de seceta poate fi fatala intregii stupine!
Augustin78 scrie:...
Pustu...ar trebui sa-ti faci mai mult timp pt stupina...(si eu sunt incepator si i-mi e drag sa umblu in stup..chiar mai des decat ar trebui)
Numai bine si mult SUCCES!!!!!!!!!!!!
Ridicam capacul si daca aveau coronite si albinutele erau blande si nu atacau nu mai mestecam in rame . Am ridicat odata o rama dintr-un cat si in partea de jos era ouata .Am bagat-o la loc si mi-am zis vreo 2 ,ca nu vroiam sa le deranjez . Le-am cam naclait cu miere .ves.lucian.zabrani scrie:Din martie pana acuma nu-i cam mult ???
Augustin78 scrie:Salut.
Chiar sunt curios cum arata acele familii nedeschise din martie....au roit?
Prima filmare cred ca fi cu acei stupi...![]()
Numai bine.
ps:asteptam filmarea
pustu scrie:Nu am mai ajuns la albine din 2 august . Inca nu am facut nici un tratament . Nu mai zic de stimulari si completari . Mi-e si frica de ce o sa gasesc in stupi . Sper sa ajung saptamana viitoare , adica in luna august , la albine . Trebuie neaparat .
pustu scrie:Nu am mai ajuns la albine din 2 august . Inca nu am facut nici un tratament . Nu mai zic de stimulari si completari . Mi-e si frica de ce o sa gasesc in stupi . Sper sa ajung saptamana viitoare , adica in luna august , la albine . Trebuie neaparat .
Multa sanatate si numai bine .
ps : super oferta la dedeman . pe o scara de la 1 la 10 ===> 7 . asta la prima vedere
CORNEL V. scrie:ps. poate ai avut cules de intretinere si a-i scapat
Florin Dobre scrie:CORNEL V. scrie:ps. poate ai avut cules de intretinere si a-i scapat
Poate au cules unii de la altii...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori