Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Pustu stuparul

Mesajde pustu » 02 Aug 2014, 23:04

yahoomail : danpustu
facebook : pustu stuparul
youtube : http://www.youtube.com/pustustuparul
pustu

Mesajde Augustin78 » 02 Aug 2014, 23:05

salut.
astazi am vazut si eu pe margine drumului ceva salcam inflorit.
Numai bine.
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde Closcutz » 03 Aug 2014, 12:17

Din toate filmele postate de tine(inclusiv cele cu iernarea in care aveai umezeala si mucegai din plin) asta cu gaselnita si furtisag la un loc e culmmea oribilitatii! Cred ca ai rame prea multe cladite de ti-ai batut joc de alea de le-ai lasat de izbeliste! Iar declansarea furtisagului in conditii de seceta poate fi fatala intregii stupine!
Closcutz

Mesajde Augustin78 » 03 Aug 2014, 12:44

Closcutz scrie:Din toate filmele postate de tine(inclusiv cele cu iernarea in care aveai umezeala si mucegai din plin) asta cu gaselnita si furtisag la un loc e culmmea oribilitatii! Cred ca ai rame prea multe cladite de ti-ai batut joc de alea de le-ai lasat de izbeliste! Iar declansarea furtisagului in conditii de seceta poate fi fatala intregii stupine!

Salut.
Dupa cum a zis,omul ajunge ceva mai rar la stupina....si cred ca de aceea sa intamplat asta.
Omul nu face decat sa spuna adevarul,ce are si ce se intampla la el in stupina.
Pustu...ar trebui sa-ti faci mai mult timp pt stupina...(si eu sunt incepator si i-mi e drag sa umblu in stup..chiar mai des decat ar trebui)
Numai bine si mult SUCCES!!!!!!!!!!!!
proverb: Albina are mare nevoie de aripi chiar si dupa ce a adunat mierea in stup.
Augustin78

Mesajde pustu » 03 Aug 2014, 20:10

Closcutz scrie:Din toate filmele postate de tine(inclusiv cele cu iernarea in care aveai umezeala si mucegai din plin) asta cu gaselnita si furtisag la un loc e culmmea oribilitatii! Cred ca ai rame prea multe cladite de ti-ai batut joc de alea de le-ai lasat de izbeliste! Iar declansarea furtisagului in conditii de seceta poate fi fatala intregii stupine!

Probabil ca ma incadrez la '' ASA NU ! POVESTI ADEVARATE ! ''
Multa sanatate si numai bine .
Sa traiesti nea Closcutz
pustu

Mesajde pustu » 03 Aug 2014, 20:28

Nu traiesc din apicultura , cu toate ca mi-as dori . Nu am luat fonduri si nici nu am de gand . Nu am filmat niciodata o familie sa ma laud . Intotdeauna am cerut sfaturi si pentru ele VA MULTUMESC .
Augustin78 scrie:...
Pustu...ar trebui sa-ti faci mai mult timp pt stupina...(si eu sunt incepator si i-mi e drag sa umblu in stup..chiar mai des decat ar trebui)
Numai bine si mult SUCCES!!!!!!!!!!!!

Am scapat de obiceiul de a umbla in stup . In 2012 cand am luat prima familie o controlam o data dimineata si o data seara . Acum am 2 familii la care nu am umblat din martie .Poate pentru altii e un fleac , dar pentru mine e mult . Am o buturuga sub un corcodus si stau si ma uit ca prostul la urdinisuri ore intregi . Inainte mergeam la pescuit dar de vreo 2 ani judetul Dambovita a ramas fara peste . Acum nu mai merg decat la Dunare dar si asta foarte rar . Si totul din cauza timpului . Ma stradui sa ajung la stupina cat de des pot . Ma asteapta buturuga :lol:
Sa traiesti nea Augustin
pustu

Mesajde ves.lucian.zabrani » 03 Aug 2014, 20:44

Din martie pana acuma nu-i cam mult ???
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Augustin78 » 03 Aug 2014, 20:47

Salut.
Chiar sunt curios cum arata acele familii nedeschise din martie....au roit?
Prima filmare cred ca fi cu acei stupi... :D
Numai bine.
ps:asteptam filmarea :)
Augustin78

Mesajde pustu » 23 Aug 2014, 18:39

ves.lucian.zabrani scrie:Din martie pana acuma nu-i cam mult ???
:P
Ridicam capacul si daca aveau coronite si albinutele erau blande si nu atacau nu mai mestecam in rame . Am ridicat odata o rama dintr-un cat si in partea de jos era ouata .Am bagat-o la loc si mi-am zis vreo 2 ,ca nu vroiam sa le deranjez . Le-am cam naclait cu miere . :lol:
Augustin78 scrie:Salut.
Chiar sunt curios cum arata acele familii nedeschise din martie....au roit?
Prima filmare cred ca fi cu acei stupi... :D
Numai bine.
ps:asteptam filmarea :)

De roit au roit toti cred . Daca nu au roit inseamna ca au avut probleme . Bag niste cadre cu prima ocazie .

pustu

Mesajde pustu » 23 Aug 2014, 18:40

Nu am mai ajuns la albine din 2 august . Inca nu am facut nici un tratament . Nu mai zic de stimulari si completari . Mi-e si frica de ce o sa gasesc in stupi . Sper sa ajung saptamana viitoare , adica in luna august , la albine . Trebuie neaparat .
ps : super oferta la dedeman . pe o scara de la 1 la 10 ===> 7 . asta la prima vedere
Fişiere ataşate
Super oferta.jpg
pustu

Mesajde Doru89 » 23 Aug 2014, 19:48

Acele preturi is mult prea mari dupa mine pentru tabla si acele manere + aproape 1.5 mil mai bine cumpar 2 manere pentru 6 lei si tabla 30 lei ajunge 3 lazi orizontale si 5 verticale deci cam teapa daca is basici fara optiuni in interior adapatoare ect.Acele manere nus prea parctice pentru pastoral si durabiliate din ce vad aceste is opinile mele :D
Doru89

Mesajde Florin Dobre » 23 Aug 2014, 20:37

pustu scrie:Nu am mai ajuns la albine din 2 august . Inca nu am facut nici un tratament . Nu mai zic de stimulari si completari . Mi-e si frica de ce o sa gasesc in stupi . Sper sa ajung saptamana viitoare , adica in luna august , la albine . Trebuie neaparat .

Ti-am mai zis si ia-o ca pe o critica...constructiva.
La modul asta nu vei avea niciodata rezultate. Si va fi exclusiv esecul tau/vina ta.
Consider ca luna august este cea mai importanta perioada in care trebuie sa ne ocupam de ele. Ce facem acum se va vedea in primavara.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde CORNEL V. » 23 Aug 2014, 22:06

pustu scrie:Nu am mai ajuns la albine din 2 august . Inca nu am facut nici un tratament . Nu mai zic de stimulari si completari . Mi-e si frica de ce o sa gasesc in stupi . Sper sa ajung saptamana viitoare , adica in luna august , la albine . Trebuie neaparat .
ps : super oferta la dedeman . pe o scara de la 1 la 10 ===> 7 . asta la prima vedere

Ei, sa nu-ti fie frica...mai ai timp...la anul ;) :lol:
ps. poate ai avut cules de intretinere si a-i scapat
CORNEL V.

Mesajde Florin Dobre » 23 Aug 2014, 22:27

CORNEL V. scrie:ps. poate ai avut cules de intretinere si a-i scapat

Poate au cules unii de la altii... :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde mausica » 24 Aug 2014, 08:27

Florin Dobre scrie:
CORNEL V. scrie:ps. poate ai avut cules de intretinere si a-i scapat

Poate au cules unii de la altii... :?

Si ultimul de la cine mai culege? :twisted:
Nimic nu e intamplator....totul se intampla cu un scop !!!
mausica

Mesajde ovidiu_78 » 24 Aug 2014, 09:41

Dimensiuni ciudate la acei stupi, mai ales la cel vertical....64x62x78???...de cat o fi rama in ei...de 60??
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?