Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Florin Dobre » 08 Aug 2014, 23:50

Evident ca ar merita inchisoare pe viata....frumos ar fi si sa le confiste tot ce nu pot dovedi c-a fost dobandit perfect legal.
E un inceput si 10 ani....din care practic va face maxim 2. :)
Nae, noi ne bucuram ca aia micii....ca aiaie. Suntem un card de obleti care mai rasufla usurati cand mai cade cate o stiuca. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Ioan Guist » 09 Aug 2014, 09:25

Inca nu mi-am revenit. Ma gudur prin casa si am asa o ...dorinta sa ma pup singur.Sa ma felicit.
Parca as fi in '89 iara.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde delorin I » 09 Aug 2014, 09:35

Daca acum vreo 2 luni, artizanul Macovei nu reusea o maiastra lovitura, pe care in mod paradoxal a pregatit-o in parlamentul European si lovitura de bomerang a ajuns in Romania, am fi avut astazi un Voiculescu la puscarie si cu banii intregi! In mod curios, cu un Parlament de alta culoare sau chiar de prieteni ai lui Voiculescu, s-a reusit ceva exceptional! Intrebarea este cat vor rezista cei din Justite pe acest drum? Tare imi e teama ca sunt cam multi ce au deja mici-mari cosmaruri noaptea! Eu nu cred ca Voiculescu se astepta la acest element- confiscarea extinsa...altfel ar fi fost putin mai negru!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde iulians » 09 Aug 2014, 17:58

La intrebarea retorica a marelui primar Lia Olguta Vasilescu pe cine a omorat Voiculescu raspunsul este simplu: Voiculescu a omorat bugetul Romaniei sau cel mai grav ne-a omorat pe noi toti!!!
...Asteptam de ani de zile condamnarea varanului si iata ca a venit si aceasta zi.Astept acum confiscarea averilor si cel mai important astept sa nu mai vad pe Gadea, Badea, Ursu, Ciuvica si altii...
iulians

Mesajde Ioan Guist » 09 Aug 2014, 21:47

La antene sunt multi profesionisti.Tineri si cu capul la locul lui.
Numaram pe degete pe cei ce au marcat banu si au vomitat la comanda.Insa, sunetisti profesori de imagine si tehnic in genere, plus ce or mai fi acolo sunt oameni de valpoare.

Problema mare e ca astia ce sunt vanduti cu acte in regula , sunt mari ...."formatori de opinie".
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde nae » 10 Aug 2014, 21:58

Ioan Guist scrie:Inca nu mi-am revenit. Ma gudur prin casa si am asa o ...dorinta sa ma pup singur.Sa ma felicit.
Parca as fi in '89 iara.

Sentimentul acesta , sublim , l-am avut la referendum dar... , la masa verde s-a decis altfel .
Am ,inca , puterea sa recunosc VALOAREA acolo unde este = BASE .
L-am criticat/injurat /... , dar ce-i al lui.. e ; nu sunt un fin observator si nici nu ma duce hardul mult dar s-a NEGOCIAT la greu :D = sentinta pt Varan inseamna ca n-au mare lucru impotriva marinarului , adica ori il vad eu, gresit, negru ori e NEGRU dar n-au probe = nea T Basescu ,te rog sa ma scuzi .. esti BUN .
Ultimul votat : M DIACONU - daca si acesta ''coabiteaza''/se razgandeste/se repliaza = nu mai votez .
La toamna eu cu cine votez !?
-Ponta -e mai negru decat rosu ,
-Crin-o interjectie pt vomitat , ceva ,
-DD(nu Dila ) e comediant ,
-neamtu' !?,mare dezamagire ,
-R Duda sau alt print = mi-e prea drag sa greseasca de doua ori ,
-Udrea , nu-i rea = e prost formata de matelot ; romanul e misogin nu-o voteaza nici pe ''ma-sa'' ,
........
Vin americanii sau rusii sau ambii - amandoi !? :shock:
nae

Mesajde Donbazil » 13 Aug 2014, 00:06

Sal'tare!

Pai ce sa se intample?....Totul decurge conform planificarii....DREPT RASPLATA PENTRU DOSARUL POLITIC TELEPATIA IN CARE L-A EXECUTAT PE DAN VOICULESCU SI LOTUL VOICULESCU,CAMELIA BOGDAN CU “NASHU IN SUFLET”RASPLATITA DE REGIMUL BASIST CU UN POST LA STRASBOURG,IN LOCUL LUI MANTALE!
https://octavpelin.wordpress.com/2014/0 ... are-l-a-ex

Acuma nu ca l-as iubi eu pe Felix da prea pute "lucrarea" baselului..... :twisted:

Sal'tare!
Donbazil

Mesajde delorin I » 13 Aug 2014, 06:31

O da, cum sa nu ...pute! Justitia care iti ancheteaza propriul frate si tu nu faci nimic- PUTE! Pute pentru ca, niste unii,care de multa vreme trebuiau sa mearga la HODINA si RACOARE in sfarsit, dupa ani de zile au ajuns acolo unde trebuiau sa fie de mult! Nu suntem fani Voiculecu! O, nu ! O tempora, O mores! Suntem fecioare! Dar toata ziua nu auzim decat argumentele Antenelor, singurul loc unde ne uitam la televizor si le si invocam! Ce sa facem- FONCTIA, PARTIDUL, COANA JOITICA! E drept e justitia Baselului! E drept ORTODOXUL PONTA- cand si-o fi descoperit aceasta vocatie, cand o fi dat ultima data pe la biserica, este preocupat de fapt sa apere infractorii doar pentru ca sunt din gasca lui!! Stau si ma intreb ce substanta o fi fost data din avion, de toata zona asta aflata sub conducerea lui Dragnea si ai lui, aveti o singura culoare politica si pareti orbiti...Mai deschid oamenii ochii si dupa ce dau din groapa in groapa, dar parca sunt niste unii ce nu mai au nici o sansa! Pierduti sunt si noi mergem dupa dansii ca de, sunt mai activi la vot!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde patrascu » 13 Aug 2014, 10:36

Voiculescu= comunist, Basescu= comunist. Raporturile lor cu securitatea vechiului regim sunt similare. Unde este diferenta? Din partea mea ambii sunt parti importante din cancerul care roade fara oprire un popor de multi ani. Oare cum functioneaza justitia pt Roberta Anastase care fura voturile in parlament pe fata? Nu este contrar intereselor noastre? Videanu? Berceanu? Udrea? Atia sunt curati? In fruntea tuturor formatiunilor politice sunt doar oameni santajabili. Neamtul a facut meditatii de 6 case..... Crede cineva? Ponta un fatalau cu multe bube. Oare de ce? Nu cumva jocurile sunt facute din spatele scenei si toate figurile politice actuale nu sunt altceva decat niste papusi controlate adevaratii regizori fiind parti ale serviciilor? Sa vorbesti de independenta justitiei si sa mai si crezi cand sunt arestati doi trei din sute de vinovati e ca dracu........
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde ignatov andrei » 13 Aug 2014, 17:57

ignatov andrei

Mesajde modigliani » 13 Aug 2014, 19:57

Donbazil scrie:Acuma nu ca l-as iubi eu pe Felix da prea pute "lucrarea" baselului.....

Vezi d-ta , nea Vasile , ai dreptate ! "Pute" ! Insa ajungem la ceea ce spuneam eu candva , anume faptul ca Basescu este cel mai inteligent presedinte de l-a avut Romania vreodata .
Bai frate , stie sa le faca ! Poti sa compari ce face el acum cu Voiculescu cu ce-a facut blestematul ala de Iliescu in ultima sa zi de mandat cu Miron Cozma ?
Pe langa flagrantul abuz juridic a sfidat cu ostentatie acest popor ! Ne-a jignit inteligenta considerandu-ne niste vite carora le arunci in staul ce coceni are el chef ....... Este o diferenta ca de la cer la pamant intre cei doi . Va trebui sa recunoasteti .

Si-apoi , indiferent de reala motivatie a lui Basescu , se poate cumva spune ca ceea ce-i face astuia ( si altora ) sunt "inventii" ? Este absolut real faptul ca astia de-i scufunda el acum au jegmanit poporul asta . Au furat , au facut abuzuri , manipulari , etc .

Si revin , cu toate "coaiele" lor , s-au lovit de inteligenta lui Basescu . Ii tavaleste asta acum cum vrea muschii lui .
modigliani

Mesajde nae » 13 Aug 2014, 21:41

modigliani scrie: "Pute" ! Insa ajungem la ceea ce spuneam eu candva , anume faptul ca Basescu este cel mai inteligent presedinte de l-a avut Romania vreodata .
Bai frate , stie sa le faca ! Poti sa compari ce face el acum cu Voiculescu cu ce-a facut blestematul ala de Iliescu in ultima sa zi de mandat cu Miron Cozma ?
Pe langa flagrantul abuz juridic a sfidat cu ostentatie acest popor ! Ne-a jignit inteligenta considerandu-ne niste vite carora le arunci in staul ce coceni are el chef ....... Este o diferenta ca de la cer la pamant intre cei doi . Va trebui sa recunoasteti .

Si-apoi , indiferent de reala motivatie a lui Basescu , se poate cumva spune ca ceea ce-i face astuia ( si altora ) sunt "inventii" ? Este absolut real faptul ca astia de-i scufunda el acum au jegmanit poporul asta . Au furat , au facut abuzuri , manipulari , etc .

Si revin , cu toate "coaiele" lor , s-au lovit de inteligenta lui Basescu . Ii tavaleste asta acum cum vrea muschii lui .

L-am injurat pe Base de m-am plictisit .
Gadea si co au tot dreptul sa protesteze= o fac pe bani ; nu-i inteleg pe omenasii care picheteaza Cotroceniul ,pe canicula, pt Voiculescu :shock: .
Cand a dat Patriciu caseta cu pumnul ?, cine a dat caseta(interesat politic nu de falca copilului ) e mai bun decat BASE? = NU .
Astazi , soc, Badea da o filmare (imi place omul , cand nu e misogin = femei grase /proaste ... ), de ce o da azi si nu de cand o au = au esuat negocierile .
Am votat USL si USL-ul a mictionat pe votul meu , de ce ?, pt ca poate .
Sunt un BOU = unul care nu mai voteaza :D
nae

Mesajde Donbazil » 13 Aug 2014, 22:16

Sal'tare!

Oameni-buni, constat ca fiecare se cupleaza la un anumit segment din textul scris de mine.....Ideea ca individa pusa "cu dedicatie" - (numita si nu aleasa aleator cum scrie la carte) - sa-l bage la zdup pe varan, A FOST RECOMPENSATA , chear nu vreti s-o discutam?....Pai despre ce justitie vorbim aicea?...Eu speram ca nu mai suntem pe vremea lui Draghici si a Anei Pauker.... :idea:

Nu am nimic cu nici unul dintre mafiotii care ne conduc.
Am votat - si voi vota "contra" celui mai corupt sau care-i are in spate pe mafioti, ( pentru ca totusi cineva trebuie sa conduca ).
Pentru mine inca n-a aparut acela pe care sa-l votez din suflet. :cry:
Cu cei de dreapta n-am nici o treaba, iar stanga adevarata nu avem.....Numai vopsiti.... :idea:

Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Adi Hodis » 13 Aug 2014, 22:55

Donbazil scrie:Sal'tare!

Oameni-buni, constat ca fiecare se cupleaza la un anumit segment din textul scris de mine.....Ideea ca individa pusa "cu dedicatie" - (numita si nu aleasa aleator cum scrie la carte) - sa-l bage la zdup pe varan, A FOST RECOMPENSATA , chear nu vreti s-o discutam?....Pai despre ce justitie vorbim aicea?...Eu speram ca nu mai suntem pe vremea lui Draghici si a Anei Pauker.... :idea:

Sal'tare!

Ba da, discutam ... de ce nu ?.
Defapt eu vin cu parerea mea ... într-o țară cu o asa mare coruptie, s-a încercat sa functioneze ... justitia. Rezultatele fiind îndelung taraganate. Solutia care a ramas ... este aceeasi ”carte”. Coruptia, pardon ... recompensa adica.
Cam asa au mers treburile din vechi timpuri ... ,,faci asa ... îți iese si ție, îmi iese si mie si mai ramîne ceva poporului, adica praf in ochi”. Ba nu, poporului i se ... ia. Nu praful din ochi, ca ala-i bun acolo. :evil:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Mircea_63 » 13 Aug 2014, 23:07

Domnilor, si daca intradevar ar fi recompensata, eu zic ca merita. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 14 Aug 2014, 00:38

patrascu scrie:Sa vorbesti de independenta justitiei si sa mai si crezi cand sunt arestati doi trei din sute de vinovati e ca dracu........

Tocmai ce-am vazut o statistică la tv.

Din 41 de judeţe, in 36 dintre ele, (treizeci şi şase Pătraşcule!) preşedinţii de consilii judeţene sunt sub anchetă sau în faza de urmărire penală.
Ai putea spune că nu-i tocmai dezastruos, că mai rămîn totuşi cinci "curaţi" dar ... (că trebuie să fie şi un "dar")
Cei cinci au fost instalaţi în funcţia de Presedinte de Consiliu Judeţean relativ recent, înlocuind predecesorii care au fost deja "săltaţi".

Să nu zici că, şi aici, e mîna lui Băsescu :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE