Mircea_63 scrie:Filme indiene.Era mai frumos si simplu cu cuvintele tale.
Mai simplu ....pentru cine?
Mircea_63 scrie:Filme indiene.Era mai frumos si simplu cu cuvintele tale.
irina scrie:El îi zise:
– Ceri mult.
Ea răspunse:
– Valorez mult. "
Mircea_63 scrie:No, astalaltu` e film rusesc.
Ania scrie:Dragii mei, astept sa spuneti ca ne iubiti, ca ne respectati, ca aveti nevoie de noi, ca viata nu ar fi la fel fara noi .
Poate ca uneori suntem mai nervoase(ca si albinele ) si intepam mult , dar sa stiti ca si noi va iubim si nu am concepe viata fara voi , barbatii ,alaturi de noi.
Ania scrie:Fiindca am vazut subiectul , curiozitatea mi-a dat ghes si mi-am zis .
Hai sa vad ce spun apicultorii despre femei, mai ales ca ei iubesc albinele iar intr-un fel femeile seama cu albinele.
Ele organizeaza cuibul , au grija de copii , de sot si tot asa.
Dragii mei, astept sa spuneti ca ne iubiti, ca ne respectati, ca aveti nevoie de noi, ca viata nu ar fi la fel fara noi .
Poate ca uneori suntem mai nervoase(ca si albinele ) si intepam mult , dar sa stiti ca si noi va iubim si nu am concepe viata fara voi , barbatii ,alaturi de noi.
ghitacusman scrie:Dar ce se intampla atunci cand iubitul apicultor o da in bara , sau mai bine zis are 2 ani la rand castig O ? (, teoretic astept un raspuns sincer ).
Ania scrie:...suntem mai nervoase(ca si albinele ) si intepam mult
ghitacusman scrie:salut Florin ! Exista o mare diferenta intre nervozitatea albinei si nervozitateA femeii .Intotdeauna mi-au placut lucrurile sensibile .
Florin Dobre scrie:Sincer, m-as plictisi sa traiesc langa o femeie cu care sa nu ma cert. Pentru ca apoi sa gasesc o cale sa ma impac.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 29 vizitatori