Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Despre femei

Mesajde irina » 20 Aug 2014, 15:16

Mircea_63 scrie:Filme indiene. :( Era mai frumos si simplu cu cuvintele tale.

Mai simplu ....pentru cine? :lol:
irina

Mesajde Mircea_63 » 20 Aug 2014, 15:18

Ah, daca era cu dedicatie... scuze ca m-am introdus nepoftit. :roll:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Florin Dobre » 20 Aug 2014, 15:54

Ce gandire manageriala are tipa mentionata! :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 20 Aug 2014, 16:23

irina scrie:El îi zise:
– Ceri mult.
Ea răspunse:
– Valorez mult. "

Chiar valorezi mult , Irina ......

Nu poate ca femeie - ca nu te cunosc , desi te iubesc neconditionat - dar ca om , coleg de forum , capabil sa intrevada o atat de subtila nuanta ca cea din mesajul din care citez ....... m-ai spart ! PUNCT !
modigliani

Mesajde delorin I » 20 Aug 2014, 17:45

Nastratin hogea era pe patul de moarte. A chemat-o pe soția sa la el.

- Doamna mea, îmbracă cele mai frumoase haine, dă-te mult cu parfum, prinde-ți părul și vino lângă mine și stai jos.

- Hei, hogea, ai înnebunit si tu? Cum să mă gătesc când tu te afli într-o asemenea situație?

- Ei lasă, când va veni Azrail (îngerul care vestește moartea în cultura turcilor) poate că o să-i placă de tine și, în locul meu, te va lua pe tine cu el.
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Ania » 22 Aug 2014, 17:49

Fiindca am vazut subiectul , curiozitatea mi-a dat ghes si mi-am zis .
Hai sa vad ce spun apicultorii despre femei, mai ales ca ei iubesc albinele iar intr-un fel femeile seama cu albinele.
Ele organizeaza cuibul , au grija de copii , de sot si tot asa.
Dragii mei, astept sa spuneti ca ne iubiti, ca ne respectati, ca aveti nevoie de noi, ca viata nu ar fi la fel fara noi .
Poate ca uneori suntem mai nervoase(ca si albinele ) si intepam mult , dar sa stiti ca si noi va iubim si nu am concepe viata fara voi , barbatii ,alaturi de noi.
Ania

Mesajde Mircea_63 » 22 Aug 2014, 19:02

No, astalaltu` e film rusesc. :cry:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 22 Aug 2014, 20:15

Mircea_63 scrie:No, astalaltu` e film rusesc. :cry:

Mirceo, observ ca Irina Nistor e ... minciunica, in comparatie cu tine !!! :lol:
Intr-adevar , cinematografia indiana este melodramatica ( vezi postul Irinei) , iar cea ruseasca este ... tragica ( vezi postul Aniei) !!! :lol:
LE ... Ania, bine ai venit :!:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 22 Aug 2014, 20:16

Ania scrie:Dragii mei, astept sa spuneti ca ne iubiti, ca ne respectati, ca aveti nevoie de noi, ca viata nu ar fi la fel fara noi .
Poate ca uneori suntem mai nervoase(ca si albinele ) si intepam mult , dar sa stiti ca si noi va iubim si nu am concepe viata fara voi , barbatii ,alaturi de noi.

Draga mea , personal am facut asta de-a lungul intregului topic . V-am adus elogii si-am subliniat importanta existentei voastre in viata noastra cum poate nimeni vreodata n-a facut-o , indiferent de cati barbati cunosti .
Ia , te rog , topicul de la cap la coada , Te vei edifica .

Oricum , bun venit in forum . Este un forum mai complex decat pare la prima vedere . Enjoy !

Macar cadem de acord - chiar daca nu la modul explicit pentru un "pedinafarist" misogin tembel - ca ne completam reciproc . Nu suntem SEXE ! Suntem o SPECIE ! Si nimic mai firesc decat sa ne ...... COMPLETAM !
Formam un INTREG , indiferent de parerea acelor obtuzi misogini ( de i-am evocat mai devreme ) . Aia-s ******* . N-au loc in discutia asta ..........
Sa si-o frece fericiti . In mod categoric , vor avea parte de senzatii " de numa' " !

................................

Respect , DOAMNA ! Neconditionat ! Bine-ai venit printre noi !
modigliani

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 21:17

Ania scrie:Fiindca am vazut subiectul , curiozitatea mi-a dat ghes si mi-am zis .
Hai sa vad ce spun apicultorii despre femei, mai ales ca ei iubesc albinele iar intr-un fel femeile seama cu albinele.
Ele organizeaza cuibul , au grija de copii , de sot si tot asa.
Dragii mei, astept sa spuneti ca ne iubiti, ca ne respectati, ca aveti nevoie de noi, ca viata nu ar fi la fel fara noi .

Va salut.D-ra Ania,frumos graiesti insa daca ar fi cum spui viata ar fi mult mai frumoasa.Totusi o viata asa frumoasa in viitor ar fi prea monotona.Deci e mai bine asa decit ceva monoton.Matale ce spui?Sanatate.
joohny

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 21:45

ghitacusman scrie:Dar ce se intampla atunci cand iubitul apicultor o da in bara , sau mai bine zis are 2 ani la rand castig O ? ( :lol: , teoretic astept un raspuns sincer ).

Ania scrie:...suntem mai nervoase(ca si albinele ) si intepam mult

:lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 22:16

ghitacusman scrie:salut Florin ! Exista o mare diferenta intre nervozitatea albinei si nervozitateA femeii .Intotdeauna mi-au placut lucrurile sensibile .

Sanatate nene Ghita!
Iti place sa te joci cu focul. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde joohny » 22 Aug 2014, 22:20

Va salut.In viata de toate zilele daca nu ar fi un pic nervozitatea femeii sau a barbatului printre altele ,nu se sinte ca traim.Deci,viata fara femei pt. barbati ar fi aproape un calvar.Si reciproca este adevarata.Sanatate.
joohny

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 22:21

Sincer, m-as plictisi sa traiesc langa o femeie cu care sa nu ma cert. Pentru ca apoi sa gasesc o cale sa ma impac. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde proapis13 » 22 Aug 2014, 22:25

Florin Dobre scrie:Sincer, m-as plictisi sa traiesc langa o femeie cu care sa nu ma cert. Pentru ca apoi sa gasesc o cale sa ma impac. :D

Cred ca in pastoral la floare dupa asta ai tinjit cel mai mult..... :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Florin Dobre » 22 Aug 2014, 22:31

Mariane, .... :lol:
L-am avut pe Ahile mah, lupul... :lol: Dar asta nu intelegea nimic din ce-l certam eu. Se uita la mine ca la un tampit. Ne certam noi...dar cu cine sa ma impac?! :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE