cosming scrie:Mos Andrei daca matale ai fi administratorul banilor recuperati in dosarul ica ce-ai face cu ei? Dar in dosarul rompetrol?
Ioan Guist scrie:Ma intrebisi pi minii?
ignatov andrei scrie:cosming scrie:Mos Andrei daca matale ai fi administratorul banilor recuperati in dosarul ica ce-ai face cu ei? Dar in dosarul rompetrol?
As face exact ce ar face un om(roman) cu scaun la cap:
- as da de băut la toata lumea (vezi... Vacanta Mare)!
cosming scrie: ... iti ramane si rest dupa guleaiul asta, o iei de la capat?
cosming scrie:Mos Andrei daca matale ai fi administratorul banilor recuperati in dosarul ica ce-ai face cu ei? Dar in dosarul rompetrol?
Ioan Guist scrie:In primul rand , mi-as platii datoriile.Apoi cu restul, sa mai astepte !![]()
Pi bunii, adica pe drepte, daca as pune mana pe purcoi ,probabil ca primul lucru mi-as pune mainile in cap.Apoi as suna niste prieteni ce au toate rotitele la locul lor, si om iesii la gratar unde sa dezbata ei ca pe mine nu ma duce capu.
Daca e sa-l ia statul, apai sa-l bage in spitale direct.Adica sa ridice cateva cladiri beton cu tot ce trebe la "casa omului".
nae scrie:Eu te iubesc = nu pot sa explic.
Pe base/voiculescu/ponta-crin ii urasc nu pt cat ne-au saracit (oricum nu stiam ce sa fac cu banii) ne-au umilit si se urineaza ,inca,pe noi = si noi vrem/ne place/e unicul nostru scop = asta e paradoxul .
nae scrie:Draga AH, ai dreptate : - prostia nu doare .
...
Prezenta D-VOASTRA ma onoreaza , cu stima.. nimeni din Dragasani .
Adi Hodis scrie:
Ce bine ca nu doare prostia.
Adi Hodis scrie:nae scrie:Draga AH, ai dreptate : - prostia nu doare .
Prezenta D-VOASTRA ma onoreaza , cu stima.. nimeni din Dragasani .
Nae, încheierea ... nu e chiar asa. Cum adica ... nimeni ?. Ai cumva impresia ca m-am referit la tine cu ... prostia ?.
Ioan Guist scrie:Gata ! nu mai plec din Ro.
E normal sa existe pareri contrare si sau alte viziuni.
Pana una alta eu ( si or mai fi ) am alta parere fata de antena 3, de 20 de ani fata de Varan,astazi mi-am luat revansa ca si Roman.Pana astazi nu m-a intrebat nimeni de la antena 3 ca de ce nu pot sa-l vad pe voiculescu.
Si o data cu mine care am avut un cui vechi si ruginit, mai exista foarte multi romani care nu au crezut ca in Ro se mai pot indrepta lucrurile.De 20 de ani privim la mogulii si imbogatiti din functiile patriei.Ne-am obisnuit ca...asa e si ...ce sa-i faci.
Astazi avem parte de o doza de ...dreptate.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 51 vizitatori