Cristian IONITA scrie:redoo scrie:In principiu vanatoarea este pentru barbati ....
aoleu .... atunci poate chiar ar trebui sa-mi fac probleme![]()
Doar in momentul in care-ti cresc tatze
Cristian IONITA scrie:redoo scrie:In principiu vanatoarea este pentru barbati ....
aoleu .... atunci poate chiar ar trebui sa-mi fac probleme![]()
ves.lucian.zabrani scrie: Vanatoarea merge mult mai bine cu apicultura !!!
ves.lucian.zabrani scrie:Nu-i nimic crud si criminal in vanatoare !!!
Florin Dobre scrie:As fi curios cum ar fi o vanatoare la mistret doar cu un cutit la indemana.
LUPU' ALBINELOR scrie:Uite ca m-a pus pacatul sa trag cu ochiul pe topicul asta. Ca idee, sunt impotriva vanatului sportiv, dar il admit pe cel de necesitate, strict pentru consum
Stimabile coleg, tu ai intrat in apicultura ca sa iti poti antrena coordonarea ochi-mana, tragand la tinta cu prastia dupa albine ? Fiindca ai reusit sa ma bagi in ceatza !![]()
![]()
teinegru64 scrie:Superb .Lucian Zabrani cu vorbele...Lucian Avram cu faptele.Cine va iesi sifonat ?
yulian scrie:Da' i-ati ucis din placere sau pentru o ciorba...un gratar?? Ca daca e de foame cica e voie
State scrie:Nu-mi dai mie colții ăia?![]()
teinegru64 scrie:Superb .Lucian Zabrani cu vorbele...Lucian Avram cu faptele.Cine va iesi sifonat ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori