Mircea_63 scrie:Tepes in sus, Tepes in jos.
Gherla, Pitesti, Canal, reeducare... tot un fel de Tepes au fost. Ne intoarcem in evul mediu?
Se numeste justitie si a inceput sa functioneze. Vantu, Becali (toti), Nastase, Voiculescu si o lista lunga au ajuns unde le e locul.
Inca aud injurandu-se situatia drumurilor. Dom-le, asa drumuri bune n-am avut niciodata Dar am ramas noi cu un fix... ca e loc de mai bine, ca e nevoie de autostrazi, asta e altceva, dar nu-ti mai rupi masina prin gropi (cu mici exceptii)
Justitia pare sa fie pe directia buna. Nu de Tepes si Evul Mediu avem nevoie, asta e doar un slogan ieftin, gen Vadim.
Atentie cum votati. Depinde si de voi.
Mircea, toti cei enumarati de tine sunt marunti. Cei mari si grei sunt chiar ok.
Justitia pare intr-adevar sa fie pe directia buna. Mai are mult de muncit la javrele mari, alea de-au adus tara noastra la datoria externa de astazi.
Sper sa-i scoata la lumina. Sa-i vada toata lumea ce-au stiut sa faca in nemernicia lor.
Drumurile chiar nu mai conteaza atunci cand simti, realmente, ca ramai (ca natiune !) in curul gol.
Tepes nu trebuie vazut ca un dictator (desi, la vremea lui, a fost intr-o oarecare masura). In contextul de astazi, el reprezinta justitiarul.
Cu alte cuvinte, tara asta are nevoie de un Tepes contemporan. Unul ancorat bine de tot in realitatea europeana. De globalizare nu e cazul sa discutam...
Tepes nu a fost hotul propriei tari !
Astia de astazi sunt !
Avem un Tepes contemporan ?
Nu !
Avem ceva bun de votat ?
Nu !
Se va schimba ceva pentru omul de rand din tara asta frumoasa dupa alegeri ?
Nu !
Toti sunt o apa si un pamant.
Cu cine puii mei sa votez ??
Ca toti, dar absolut toti sunt varza (din punctul meu de vedere).
Muzicantul de serviciu.