Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 14 Oct 2014, 21:25

A zis Base ''ceva'' , inteleg ca astazi trebuie sa discut ASTA= n-am zis bine de buletin !?, il tin la piept .
Cine-i Base sa-mi faca mie agenda ? E Baba Vanga , guru din Carpati !? , pt mine e o ciuma .
Bine ,Ponta e acoperit = Base a aflat astazi ?, sper ca nu sunteti ciuperci . Daca stie ,STIE, de mult sa-si dea si el demisia , a!?, fara pensie si alea-alea . ;)
A luat fra-su 250 de mii de E sa-i imparta cu Base = proba , VOCEA/mutra lu fra-su = de cand am buletin imi fac singur agenda - sincer : UDREA .
nae

Mesajde cantemir » 14 Oct 2014, 21:31

nae scrie:...de cand am buletin imi fac singur agenda - sincer : UDREA .

...Si asa, l-ai vaccinat pe base "anti-zabrele"!
cantemir

Mesajde LUCIAN AVRAM » 14 Oct 2014, 21:33

eu votez cu asta :P
Fişiere ataşate
Vlad_Tepes_002.jpg
LUCIAN AVRAM

Mesajde joohny » 14 Oct 2014, 21:38

LUCIAN AVRAM scrie:eu votez cu asta :P

Va salut.Poate da vina la putere 100 de V.T. tot nu va merge treburile bine.Sanatate.
joohny

Mesajde nae » 14 Oct 2014, 21:41

nae scrie:Nu-l citesc , pana incarca ma ia somnul ! :lol:
Eu incerc de luni sa va scot din cap stanga -dreapta , Base -Ponta = :oops: (alba-neagra sau barbutul sunt pt altii nu pt DV.)
1-Admistie fiscala de maine pt toti DEVALIZATORII de azi .
2-De maine evaziunea = tradarea interesului nat
3-RASPUNDEREA ministeriala =o Lege simpla si rapida (Sa nu mai ajunga metresele candidate la presedentie/europarlamentar sau deputat-Dragnea ); ministru sa devina o onoare nu o afacere .
4-LEGE fiscala SIMPLA /SIMPLA , rapida si dura .
5- Premierul NU poate candida la presedentie (pomeni electorale )
6-De la Presedinte in jos toate functiile au plan cu termene si raspundere , nu te incadrezi PLECI fara tam-tam ; asa dispar consilierii fosti soferi sau curve .
Pe mine ,cu 12 clase , aceste puncte ma satisfac .
Romania nu mai are resurse /pamant (C Georgescu- :lol: )/e vanduta iar BUGETUL nu e gandit E TRADUS ;) = nu avem multe obtiuni , parerea lu' nea caisa din deal .

D-le Cantemir , am scris inainte de TEMA impusa , nu VREAU sa faca puscarie si ma doare-n bascheti cine iese si ce face (in cazul meu particular- e ceva intima ) dar pot sa gandesc cu capul meu ?, multumesc.
Postarea nu-i pt d-ta .
Udrea ,am zis .( :? )
nae

Mesajde petru71 » 14 Oct 2014, 21:44

LUCIAN AVRAM scrie:eu votez cu asta :P

Daca Tepes ar aparea pe buletinul de vot cred ca ar fi prapad.
Putem face sa apara unul REAL ???
Ca nu prea se arata, nici macar o copie palida...
Oferta prezidentiabililor, pentru mine, este jalnica...
petru71

Mesajde joohny » 14 Oct 2014, 21:48

[quote="nae...Udrea ,am zis .( :? )[/quote]

Va salut.Pai atunci incerc sa merg si eu LA ea,nu cu ea.Ce numai..unii?Sanatate.
joohny

Mesajde ioanpuiu » 14 Oct 2014, 21:56

O parte dintre oameni, a dezvoltat un ingenios sistem de autoapărare: refuză să vadă ce nu le place ... pentru că ceea ce nu există nu îi poate afecta, nu-i aşa ?

:lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 14 Oct 2014, 22:02

ioanpuiu scrie:O parte dintre oameni, a dezvoltat un ingenios sistem de autoapărare: refuză să vadă ce nu le place ... pentru că ceea ce nu există nu îi poate afecta, nu-i aşa ?
:lol:

La mine functioneaza treaba , si inca bine . :D
Replica e suburbana si gaunoasa , incercati sa ganditi cu propriul cap nu-l copiati pe Base ca ramaneti doar cu hahaiala si-i pacat . :(
nae

Mesajde Mircea_63 » 14 Oct 2014, 22:07

Tepes in sus, Tepes in jos. :(

Gherla, Pitesti, Canal, reeducare... tot un fel de Tepes au fost. Ne intoarcem in evul mediu?
Se numeste justitie si a inceput sa functioneze. Vantu, Becali (toti), Nastase, Voiculescu si o lista lunga au ajuns unde le e locul.

Inca aud injurandu-se situatia drumurilor. Dom-le, asa drumuri bune n-am avut niciodata Dar am ramas noi cu un fix... ca e loc de mai bine, ca e nevoie de autostrazi, asta e altceva, dar nu-ti mai rupi masina prin gropi (cu mici exceptii)
Justitia pare sa fie pe directia buna. Nu de Tepes si Evul Mediu avem nevoie, asta e doar un slogan ieftin, gen Vadim.
Atentie cum votati. Depinde si de voi.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde petru71 » 14 Oct 2014, 22:29

Mircea_63 scrie:Tepes in sus, Tepes in jos. :(

Gherla, Pitesti, Canal, reeducare... tot un fel de Tepes au fost. Ne intoarcem in evul mediu?
Se numeste justitie si a inceput sa functioneze. Vantu, Becali (toti), Nastase, Voiculescu si o lista lunga au ajuns unde le e locul.

Inca aud injurandu-se situatia drumurilor. Dom-le, asa drumuri bune n-am avut niciodata Dar am ramas noi cu un fix... ca e loc de mai bine, ca e nevoie de autostrazi, asta e altceva, dar nu-ti mai rupi masina prin gropi (cu mici exceptii)
Justitia pare sa fie pe directia buna. Nu de Tepes si Evul Mediu avem nevoie, asta e doar un slogan ieftin, gen Vadim.
Atentie cum votati. Depinde si de voi.

Mircea, toti cei enumarati de tine sunt marunti. Cei mari si grei sunt chiar ok.
Justitia pare intr-adevar sa fie pe directia buna. Mai are mult de muncit la javrele mari, alea de-au adus tara noastra la datoria externa de astazi.
Sper sa-i scoata la lumina. Sa-i vada toata lumea ce-au stiut sa faca in nemernicia lor.
Drumurile chiar nu mai conteaza atunci cand simti, realmente, ca ramai (ca natiune !) in curul gol.
Tepes nu trebuie vazut ca un dictator (desi, la vremea lui, a fost intr-o oarecare masura). In contextul de astazi, el reprezinta justitiarul.
Cu alte cuvinte, tara asta are nevoie de un Tepes contemporan. Unul ancorat bine de tot in realitatea europeana. De globalizare nu e cazul sa discutam...
Tepes nu a fost hotul propriei tari !
Astia de astazi sunt !
Avem un Tepes contemporan ?
Nu !
Avem ceva bun de votat ?
Nu !
Se va schimba ceva pentru omul de rand din tara asta frumoasa dupa alegeri ?
Nu !
Toti sunt o apa si un pamant.
Cu cine puii mei sa votez ??
Ca toti, dar absolut toti sunt varza (din punctul meu de vedere).

Muzicantul de serviciu.
petru71

Mesajde Mircea_63 » 14 Oct 2014, 22:37

Petre, coborarea in concret este mai buna decat visarea metaforica. Asta avem, cu asta dansam. Sa vedem ce putem face mai bun acum.
Mircea_63

Mesajde petru71 » 14 Oct 2014, 22:55

Mircea,

sunt mai in concret decat mi-as dori.
Problema este ca as dansa cu cineva, da' zici ca toti sunt paraplegici.
Crede-ma, am convingerea ca astia (ofertantii de presedinti) chiar isi bat joc de noi !
Da' chiar sa nu am ce alege dintre ei ?
De nici o culoare ?
Ce pot eu face mai bun acum ? Cu actuala oferta nu prea vad ce...poate subiect de batjocura pe net...total irelevanta.
Cum naiba nu apare unul realmente credibil ? Zici ca e un birou de copiat aburitori.
As vota un om normal si iubitor de tara !!!!
Din pacate, oferta nu include asa ceva.
Sincer, ma doare sufletul gandindu-ma la viitorul copiilor nostri...
petru71

Mesajde Jean Valjean » 14 Oct 2014, 22:59

Ca un facut, ispita de a trai m-a ademenit chiar azi, in zi de sarbatoare.
N-am inteles niciodata de ce unora le place jazz-ul, cand de fapt ar trebui sa le placa fierbinte. Si nici de ce simtul comun poate fi echivalat cu bunul simt.
Dar am invatat ca alteritatea nu este doar un concept filosofic si ca a gandi cu propriul cap, uneori, poate fi cea mai proasta alegere.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Mircea_63 » 14 Oct 2014, 23:24

Jean Valjean, in final concluzia este ca nu te poti increde in aparente.

Simtul comun insa, este o traducere gresita. Unele cuvinte se numesc false friends... library...nu e librarie si crime nu e crima.
Mircea_63

Mesajde ignatov andrei » 15 Oct 2014, 00:58

Aruncati cu cuvinte mari, acolo unde nu-si au rostul !!!

Intelegeti ca "intoarcerea celuilalt obraz" nu este valabila !!!

Cei ce ne vor conduce... nu au chip, deci... nici obraz !!!

De ce sa intoarcem doar noi obrazul ???
ignatov andrei

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE