ignatov andrei scrie:lucky5strike scrie:Trebuie mentinute active, trebuie sa aiba de lucru... Nu le dam, isi dau singure.
Bai... L5S..., tu cand dracu' ai sa recunosti ca nu esti decat un "purtator de cuvant" ?!?
Vrei sa scot "de la arhiva", dumele apicole pe care le-ai debitat... ?!?
geangu scrie:Dupa cum s a mai spus ,cel pe 12 rame este un orizontal ratat iar cel pe 10 este un vertical clasic.Fiecare alege modelul in functie de necesitati.
Despre avantaje si dezavantaje sunt discutate pagini intregi, ramane doar sa alegi.
geangu scrie:Roitul nu tine de cutie, albinele roiesc din vina apicultorului.Cat despre matci sa nu crezi ca cineva poate garanta cate rame de puiet va avea o familie la un moment dat, de foarte multe ori cantitatea de puiet tine tot de apicultor.
PS. Sincer, cred ca nu realizezi ce inseamna 9 rame de puiet dadant capacite.
cosming scrie: Ramane intrebarea 12 sau 10 ? Vinde-mi ceva, da-mi argumente de ce 12 e dadant ratat? Sa fie 10 rame cuibul perfect?
geangu scrie:La tine in a cata zi albinele capacesc puietul?
lucky5strike scrie:Afara-s 6 grade. Cum ar trebui sa arate o familie buna la ora aceasta?
proapis13 scrie:lucky5strike scrie:Afara-s 6 grade. Cum ar trebui sa arate o familie buna la ora aceasta?
Nu ar trebui sa se vada aripa de albina cand te uiti printre rame
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori