Sorin Ovidiu Vîntu, de la Jilava, către politicieni: „Domnilor, investiţi în puşcării, investiţi în viitor!“
Citeste mai mult: adev.ro/nemgqa
Florin Dobre scrie:Paul, Argesul e fief PSD...asa l-am pomenit. Probabil se va mai decolora rosul si pe aici când justitia va incepe sa intre in ei.
Florin Dobre scrie: Ca tot cobeam deunazi...Lampa lui Aladin a mai scos un dosarel...
paul scrie:Florine, invitatia lui Ponta a fost una de bun simt ! A propus 4 televiziuni de stiri
feederman scrie: Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani.
paul scrie:feederman scrie: Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani.
Eu n-am nimic impotriva sa se duca la Timisoara !![]()
In contrapartida sa se duca si Johannis la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati sau Giurgiu !SI ACOLO SUNT ROMANI !
CristianBee scrie:Sa nu uitam PONTA e prim ministru cu EXCEDENT bugetar , stii ce inseamna asta ?? ca nu a cheltuit o jumatate de an banii ca sa aiba acum spatiu fiscal ( in pasareasca economica ) pentru a cheltuii acum in stanga si dreapta pe te mai miri ce . DECI ??
patrascu scrie:CristianBee scrie:Sa nu uitam PONTA e prim ministru cu EXCEDENT bugetar , stii ce inseamna asta ?? ca nu a cheltuit o jumatate de an banii ca sa aiba acum spatiu fiscal ( in pasareasca economica ) pentru a cheltuii acum in stanga si dreapta pe te mai miri ce . DECI ??
Si crezi ca la cat de tembel este a gandit el asta sau Dragnea? Ponta independent nu obtinea 5% (cu indulgenta).
Florin Dobre scrie:Da Paul...insa cu tot respectul pentru cei din Giurgiu si Galati...la revolutie se uitau la televizor.
paul scrie: impotenta intelectuala ............................................. prezidentiabilului Johannis ???
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori