Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Mircea_63 » 06 Noi 2014, 22:27

Sorin Ovidiu Vîntu, de la Jilava, către politicieni: „Domnilor, investiţi în puşcării, investiţi în viitor!“

Citeste mai mult: adev.ro/nemgqa
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde nae » 06 Noi 2014, 22:55

Inca una inainte sa-mi iau pastilele .
Sa anulam buletinele , in masa = multumim pe toata lumea .
Base mai ramane o iarna . :D
Ponta trebuie sa aduca Bugetul . ;)
Ambele tabere se vor grabi sa scape de PENALI , VULGUL oboseste repede :oops: , raman doar temele serioase si.. 2-3 luni de fraticid -intre ei- pot fi bune pt noi.
(nu ne lasa licuriciu :roll: )
nae

Mesajde Florin Dobre » 07 Noi 2014, 08:16

Florin Dobre scrie:Paul, Argesul e fief PSD...asa l-am pomenit. Probabil se va mai decolora rosul si pe aici când justitia va incepe sa intre in ei.

Ca tot cobeam deunazi... :?
Lampa lui Aladin a mai scos un dosarel...:)
http://www.youtube.com/watch?v=xWgUO_aeIRs
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde feederman » 07 Noi 2014, 09:25

Florin Dobre scrie: Ca tot cobeam deunazi... :? Lampa lui Aladin a mai scos un dosarel...:)

Va mai lumina ea oare, cand va ajunge la bijuteria coroanei : taica socru?! Cine are cel mai mare interes , sa o stinga, K W I sau V V P. Eu cred ca neamtul, pentru ca astia sunt renumiti de zgarciobi. Asta ne va taia si pensiile si uleiul de la candela, de nu ne mai putem ruga sa moara capra de peste zaplaz, ...rear a drqului de capra. Se zice prin targ, ca seara nu mai manca nimic. Beau doar apa , si aia de la vecini ca sa nu plateasca taxe. De-aia si arata asa de rau. O rusine! Slab si lung, fata de baietii nostri, burtosi, falcosi, gusati si c*r de 2 scaune. Si ce cefi bai frate. Probabil ca asa si-o fi facut jumatate din case.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 07 Noi 2014, 10:30

La o selectie de tineri pentru SIE se prezinta trei baieti pentru recrutare .
Primului intrat i se inmaneaza un pistol si o comanda:
- " omoara-ti parintii" !!
Asta zice
-orice as face as manca si rahat da...nu se atinge de mama si tata.
- Nu esti bun !! afara!!

Celalalt ....la fel.

Intra si ultimul adica Ponta.
- Ia pistolul si dute sa-ti omori parintii.
Dispare asta cat ai clipii.Se intoarce plin din cap pana in picoare de ... sange si matzaraie.
- Ba ! nebune ce-i facut ?
- Cum ce? Am indeplinit comanda ! Numai ca un bou, o pus in pistol cartuse oarbe :lol: asa ca am luat satarul!!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde EugenVoinea » 07 Noi 2014, 10:40

..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde feederman » 07 Noi 2014, 11:09

paul scrie:Florine, invitatia lui Ponta a fost una de bun simt ! A propus 4 televiziuni de stiri

Dar de refuzul lui P, de a merge la Universitatea din Timisoara ce spui? Cauza? Intr-un studio de televiziune, isi poate permite chiar si un moderator devotat lui Johanis, quasi neutru, plus indiferenta Bucurestenilor. De la U V Timisoara , ar trebui extras cu elicopterul ISU. Pe astia nu-i poate pacali. Astia, chiar au facut revolutia romaneasca. Multi, foarte multi altii, si-au facut cate o zavera de cartier, dupa ce s-au trezit din betie, in seara de 8 ianuarie '90, iar acum au carnet de revolutionar. Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani. Doar striga de pe toate ostretele: mandru ca sunt roman. Curaj gaina, ca te tai!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 11:47

feederman scrie: Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani.

Eu n-am nimic impotriva sa se duca la Timisoara ! :P
In contrapartida sa se duca si Johannis la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati sau Giurgiu ! :oops: SI ACOLO SUNT ROMANI !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 07 Noi 2014, 11:54

Da Paul...insa cu tot respectul pentru cei din Giurgiu si Galati...la revolutie se uitau la televizor.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde TDI » 07 Noi 2014, 11:58

Având in vedere ce au facut romanii din Romania in ultimii 25 de ani, din păcate cei care au murit la revolutie au murit degeaba. Romanii vroiau schimbare dar fără sa plătească costurile. In permanenta asupriti, patrunsi de propria valoare si "muncind" mai mult ca cei din jur. Asta e boala nationala. Nu vor sa munceasca pentru ei si când muncesc pentru altui, muncesc prea mult, prea bine si nu sunt platiti suficient - rezultatele nu contează.
TDI

Mesajde CristianBee » 07 Noi 2014, 12:01

paul scrie:
feederman scrie: Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani.

Eu n-am nimic impotriva sa se duca la Timisoara ! :P
In contrapartida sa se duca si Johannis la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati sau Giurgiu ! :oops: SI ACOLO SUNT ROMANI !

Paul , asa nu se poate discuta . Cand cineva i-ti pune pumnul in gura ce poti discuta cu el . Ponta a fost istet pentru ca a fost primul care a spus de alea 4 dezbateri asa ca Iohannis ce ar putea sa zica ??? daca zice ca nu merge , e luat ca nu avrea deloc , daca spune ca vrea in alta parte e luat ca pe o eschiva ca nu ii place locul . Ponta in primul tur de ce a refuzat ?? Ponta a fost mai acum cateva zile la B1 si nu prea lau luat la rost , nu au fost acizi cu el , la fel si la realitatea ( acolo a fost sova cu orban unde desi sova spunea ce nu gandea moderatorul la lasat in pacea lui ) . Daca ar fi sa mearga la A3 sau RTV cei de acolo nu ar avea rusine sa sutina pe unul dintre ei chiar si asa mai pe ocolite .
Ponta daca ar fi corect ar zice : nici ca tine nici ca mine hai la TVR ca doar de aia dam o groaza de banaret ca este televiziunea nationala si discutam la parlament sau academie sau o universitate dar sa pui pumnul in gura si sa zici ca nu vrea e nesimtire .
CristianBee

Mesajde CristianBee » 07 Noi 2014, 12:07

Sa nu uitam PONTA e prim ministru cu EXCEDENT bugetar , stii ce inseamna asta ?? ca nu a cheltuit o jumatate de an banii ca sa aiba acum spatiu fiscal ( in pasareasca economica ) pentru a cheltuii acum in stanga si dreapta pe te mai miri ce . DECI ??
CristianBee

Mesajde patrascu » 07 Noi 2014, 12:10

CristianBee scrie:Sa nu uitam PONTA e prim ministru cu EXCEDENT bugetar , stii ce inseamna asta ?? ca nu a cheltuit o jumatate de an banii ca sa aiba acum spatiu fiscal ( in pasareasca economica ) pentru a cheltuii acum in stanga si dreapta pe te mai miri ce . DECI ??

Si crezi ca la cat de tembel este a gandit el asta sau Dragnea? Ponta independent nu obtinea 5% (cu indulgenta).
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde CristianBee » 07 Noi 2014, 12:15

patrascu scrie:
CristianBee scrie:Sa nu uitam PONTA e prim ministru cu EXCEDENT bugetar , stii ce inseamna asta ?? ca nu a cheltuit o jumatate de an banii ca sa aiba acum spatiu fiscal ( in pasareasca economica ) pentru a cheltuii acum in stanga si dreapta pe te mai miri ce . DECI ??

Si crezi ca la cat de tembel este a gandit el asta sau Dragnea? Ponta independent nu obtinea 5% (cu indulgenta).

Lumea cand doreste sa sutina pe cineva isi cauta sustinerea prin emotii .Daca e sa gandim vedem realitatile actuale , vedem ce am spus eu mai devreme .
CristianBee

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 12:22

Florin Dobre scrie:Da Paul...insa cu tot respectul pentru cei din Giurgiu si Galati...la revolutie se uitau la televizor.

Vedeti cum gasiti voi fel de fel de "artificii"pentru a masca impotenta intelectuala si lipsa de pregatire pentru aceasta functie a prezidentiabilului Johannis ??? :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde patrascu » 07 Noi 2014, 12:25

paul scrie: impotenta intelectuala ............................................. prezidentiabilului Johannis ??? :oops:

Paule sincer acum ti se pare Ponta prea mintos?
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE