In continuare tii cu ursul sau esti rau intentionat, altfel nu inteleg atitudinea ta vizavi de aceasta propunere pe un forum de stupari!! Daca omul avea probe nu pierdea vremea cu politia ci era direct cu citatiile pe vecin la tribunal (evident ca-i dadea instanta dreptate asa cum se intampla pe intreg teritoriul UE).
Asadar nu stiu ce joc faci si nici nu ma intereseaza, exista deja lege in vigoare care impaca pe toata lumea si functioneaza foarte bine de ceva vreme. De ce trebuie stricat un echilibru
In acest moment sunt 20.000-30.000 de apicultori in mediu rural care traiesc la pragul de subzistenta (saracie lucie) si care acesti stupi sunt singura forma de venit din gospodarie. Din acest venit modest mai traiesc alti 100.000-150.000 de oameni. Apropo in alte tari se incurajeaza chiar
apicultura urbana, tinand cont de cat de benefica este albina pentru mediul inconjurator.
Eu sper ca 16 noiembrie a fost chiar o lectie pentru actualii guvernanti, si nu vor lua in seama tot felul de soparle venite de te miri pe unde!
Intreb si eu: a fost aceasta propunere in dezbatere publica? Deoarece asta ar fi cursul procedural al unei initiative...
PS. Nu cu astfel de solutii rezolvi ceva! Daca escaladeaza un conflict pe baze fundamentaliste nu se ajunge nicaieri!