paul scrie:Pictore ... eu am votat cu Victor Ponta !
Am justificat votul ca fiind un vot de blam dat celor asa zisi "de dreapta"!
In general, nu judec omul dupa ce-a facut tat-su sau bunica-su ! Il judec, dupa ce face el ! Raman la parerea ca Ponta a incercat sa repare unele greseli facute in guvernarea trecuta !
LE ... reiterez, in vreme ce multi "dreptaci"de pe aici votau la precedentele alegeri cu ambele maini cu Iliescu, Nastase, Vadim, eu votam cu Ratiu, Constantinescu si ... Basescu (2004) !
Greseli? Pasiunea mea , despicarea firului in patru. Sa trecem deci la subiect si sa vedem ce este greseala …. un (unul singur) act, o (una singura) actiune , o(una singura) fapta, care au un effect negativ, asupra echilibrului, acceptat ca fiind pozitiv al unui system oarecare. Cand acestea se repeta inca o data, poate fi o intamplare, cand se mai repeat o dat poate fi o scapare, dar cand se repeat luni de zile, ce poate fi decat premeditare. Inteleg ca acel nobil personaj pe care l-ai votat , a comis niste fapte caritabile, cand cu tot arsenalul haznalelor din ograda proprie, turna tone de zoaie, in capul lui Iohanis si al familiei sale. Nu ti le mai reamintesc, pentru ca le stii prea bine, le-am spus de atatea ori si eu si alti colegi. O argumentare nu-si mai are locul aici. Spui ca ai votat derbedeul pentru a lupta impotriva … abuzurilor dreptei. Ce stiai despre abuzurile(!) lui Iohanis, reprezentantul dreptei, in afara abjectelor murdarii de hazna, pe care le aveati cu totii in cuget, simtiri si gura? Pe bunici lui Ponta nu i-ai judecat, dar cu baba lui Iohanis ce ai avut? Nu e asta ipocrizie?
Pai daca ai votat cu Ratiu, Constantinescu si Basescu , cum de schimbasi conexiunile, semnalizezi dreapta si o iei la stanga? Tot ce spui arata o deruta profunda, un fel de febra cerebrala, care caracterizeaza de fapt starea actuala a acelui grup de borfasi care au uzurpat ideea de social democratie. Nu mai gasiti idei, scanciti, va gudurati, pozati in victime, si cautati o fisura in gard , o gaura in pamant, pentru a va ascunde acolo de unde ati venit : din intuneric!
Referitor la cele doua obiecte, poate iti aduci aminte ca le aveam , atunci cand erati in delir pe val, atunci cand dadeati cu pumnii in piept, de rasuna Baia de arama , cand aveati satarul in mana si spanzuratorile pregatite, cand aveati 500 de divizii imbecile gata sa bea sangele neromanilor, neortodocsilor, al celor fara copii si al celor care nu declarasera si a treia pereche de izmene . Eu mi-am asumat acest risc. Neaga asta. Daca negi insemna ca te insulti singur. Si stii de ce.