Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 16:01

Bah , care de p-acilea l-ai votat pe Ponta ? Hai , ca am un chef teribil sa te tavalesc temeinic , fiti-ar al dracu de handicapat !!!

Ia sa te vad , coae , ai tupeu sa marturisesti cu public ca inca mai apartii acelei clase de boi , de gropari ai tarii asteia ?
modigliani

Mesajde Ioan Guist » 23 Noi 2014, 16:06

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Din inima de departe, pentru toti cei ce sufera. :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ignatov andrei » 23 Noi 2014, 17:06

Dragos2006 scrie:Ponta si-a cam consumat muniția , el ce mai fură de la tariceanu . Nu prea are cum sa treaca de 4 -4,2 milioane de voturi ( in fapt asta este nivelul prostiei si hotiei in Ro.) In schimb Iohanis are in fata inca 9 milioane de romani care au nevoie doar de un motiv pentru a merge la urne . Sunt acei romani care se descurca indiferent de regim , pe ei nu-i convingi daca il injuri pe arici-pogonici-ponta , lor trebuie sa le promiti ceva !

paul scrie:@ Dragoshelu' scuipa-ti in san ! Daca se duc ailalti 9 milioane, garantat voteaza ca buzoienii ! :lol: Cei care au avut constiinta civica s-au dus in turul 1 si o vor face si in turul2 !Ideea este, de unde mai poti lua voturi din cele 10 milioane (aproape) exprimate !

Fara cuvinte... :!:
ignatov andrei

Mesajde proapis13 » 23 Noi 2014, 17:42

modigliani scrie:Bah , care de p-acilea l-ai votat pe Ponta ? Hai , ca am un chef teribil sa te tavalesc temeinic , fiti-ar al dracu de handicapat !!!

Ia sa te vad , coae , ai tupeu sa marturisesti cu public ca inca mai apartii acelei clase de boi , de gropari ai tarii asteia ?

Pictore,sunt vreo doi-trei patimasi de-ai lui Ponta dar aia nu prea intra sambata si duminica pe forum....unii au scris si de ce....
Le e mai usor sa intre in timpul saptamanii cand sunt la ...servici... :lol: ...pardon la birou...ba nu ....,,la stat''.... ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde feederman » 23 Noi 2014, 17:50

modigliani scrie: Ia sa te vad , coae , ai tupeu sa marturisesti cu public ca inca mai apartii acelei clase de boi?

Eram convins, ca in clasa respectiva, intra doar ai' de avura in dotare, obiectele mentionate.
cornelioandanciu scrie:Lasa ca stim noi! Pai presedintele jucator?Apoi de ce l-am ales daca nu se implica?Ne intoarcem la starea de nemernicie cand Guvernul face ce il taie prin cap in tara asta?

Rabdare. D-l presedinte se va ocupa de autografe, vizite protocolare, de dineuri si actiuni de binefacere, iar sambata se va plimba cu bicicleta prin parcul "La anini" din Sibiu. De bucatarie se vor ocupa matusa lui ANI-soara si tusica D(A)NA, patroane de pension in Rahova. Daca sunt lasate in pace, fac o ciulama din buretii aia... Si din cand in cand, pe acolo pe unde se mai rupe cusatura, intervine si mai da cate o impunstura cu acul de i-l lasa socru-so, ca doar cojocar de lux fuse, iar meseria nu se invata, ci se fura. Cu ac cu tot. Vorba locului: mutu' manca untu".
cornelioandanciu scrie: Da daca numai io gandesc in tara asta... . :lol:

E destul si atat. Daca-ai sti ce cititor de ganduri este Culae ! Ganditi baieti numai ganditi!
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde paul » 23 Noi 2014, 18:32

modigliani scrie:Bah , care de p-acilea l-ai votat pe Ponta ? Hai , ca am un chef teribil sa te tavalesc temeinic , fiti-ar al dracu de handicapat !!!

Pictore ... eu am votat cu Victor Ponta !
Am justificat votul ca fiind un vot de blam dat celor asa zisi "de dreapta"!
In general, nu judec omul dupa ce-a facut tat-su sau bunica-su ! Il judec, dupa ce face el ! Raman la parerea ca Ponta a incercat sa repare unele greseli facute in guvernarea trecuta ! Daca crezi ca asta e un motiv temeinic sa ma tavalesti ... fa-o !
LE ... reiterez, in vreme ce multi "dreptaci"de pe aici votau la precedentele alegeri cu ambele maini cu Iliescu, Nastase, Vadim, eu votam cu Ratiu, Constantinescu si ... Basescu (2004) !
LE2 ... cred ca observi cum amusineaza "prietenii" mei pe aici ! :lol:
Ultima oară modificat de paul pe 23 Noi 2014, 18:38, modificat de 2 ori în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 23 Noi 2014, 18:33

feederman scrie:
modigliani scrie: Ia sa te vad , coae , ai tupeu sa marturisesti cu public ca inca mai apartii acelei clase de boi?

Eram convins, ca in clasa respectiva, intra doar ai' de avura in dotare, obiectele mentionate.

Federe ... eu le am !!!
As fi fost curios daca se punea problema invers, tu le-ai fi avut ??? ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde nicus » 23 Noi 2014, 19:13

Ponta-premierul rezolva bugetul, "la racoarea" din Dubai:
Fişiere ataşate
premier.jpg
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde csaa » 23 Noi 2014, 19:25

Aoleu! A inceput vanatoarea de PSD-sti????? Am dat-o draq!
Bucurestenii ar trebui sa o lase mai moale cu sfaturile, doar n-ati uitat ca l-ati votat de doua ori pe chioru primar (l-ati pus si pe Shrek), asa ca LINISTE! Sa vorbeasca unii din Sibiu sau Oradea, p'aia din Cluj sa .....le traiasca piticu si sa se bucure de el. Sa-l pastreze la congelator sa nu se strice.
csaa

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 20:07

paul scrie:Pictore ... eu am votat cu Victor Ponta !

Te iubesc si te pretuiesc prea mult , Paule , ca sa demarez acum CU TINE o "tavaleala" , asa cum am promis .
Insa nu pot ascunde faptul ca ma suprinzi intrun mod incredibil ! Sunt siderat - efectiv - auzind ca ai votat cu ala !!!
Esti un tip care vede limpede ..... Cum de n-ai intrevazut in dobitocul ala continuarea diabolicei politici sovietice a lui Iliescu si-a slobozeniei lui de partid ? iarta-mi vocabularul , dar crede-ma , vorbind despre PSD ..... astea-mi sunt cele mai elegante atribute !
modigliani

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 20:10

csaa scrie:Bucurestenii ar trebui sa o lase mai moale cu sfaturile .....

Zii , sa moara Gilbert !?!?!?!?! Cine - din toata tara asta - si-au luat capace de la mineri ?????????????????????
Cine s-a mai adunat - in afara de Ardeal - sa manifeste impotriva cancerului tarii asteia ?????????????????????

Io-s bucurestean ! Si-ti dau un sfat ! SPANZURA-TE ! Iti faci un bine . Si mie , evident !

...................................................................

Ai stat tu la televizor ( instrument controlat de ciuma aia de Iliescu ) si-ai tras tu concluzia ca "n-a fost cine-stie-ce la Bucuresti " ! Trebuia sa fii aici , sa-ti sara dintii din gura ca pop-cornu' la micro-unde , sa ti se scurga cheaguri de sange pe ochi , sa nu vezi de unde-ti vine urmatorul racord de bronz in fata ! PLM , aveati telecomenzi ! Va facusem rost de ele ..... tot noi , Bucurestenii , cu doar 5 luni inainte ( cand var-miu imi murea in brate la televiziune , impuscat in gat , intr-o rafala de PM venita din ..... Consulatul Rus ! Mie ! Mie mi-a murit in brate , mie , un copil la vremea aia ! Moment la care imi siroia sangele din gamba si nu-l simteam . Fusesem atins de aceeasi rafala ..... ). Televizoare color ! Alea-alea !!!! Incontestabil , meritul Timisoarei c-a starnit revolutia , da' tot bucurestenii au facut posibil sa nu-ti deschizi televizorul cu coada de matura . Vorbim despre acel kkt de Opera H2 pe care-l aveai in casa . Sau Astronaut !!!

N-AI , MAH , ABSOLUT NICIUN DREPT SA VII IN TOPICUL ASTA SI SA-MI INDRUGI MIE BALIVERNE DESPRE CE N-AU VOIE BUCURESTENII ! ..... NICIUN DREPT !!!!! MA AUZI ????????????????????????????
Ultima oară modificat de modigliani pe 23 Noi 2014, 20:36, modificat de 4 ori în total.
modigliani

Mesajde cristian bh » 23 Noi 2014, 20:10

Dupa razboi,,,,,,,multi viteji s-arata!!!!!
Sper sa nu ajung ziua cand lumea voteaza un singur candidat! :oops:
Cand subectu fu ferbinte,,,,,,fusesi dus cu barca ori cu pluta? :lol: :lol:
sper ca ai tras-o la mal pana barem in primavara,,,, :D
ps,semneaza,
nevotat ,,,,,,,,,,,ponta!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 20:24

cristian bh scrie:Cand subectu fu ferbinte,,,,,,fusesi dus cu barca ori cu pluta? :lol: :lol:

Cand subiectul FU FIERBINTE pe mine ma tocau minerii in picioare ! Nu eram nici cu barca , nici cu pluta , ci pe asfalt ! In mijlocul Pietii Universitatii ! Pe jos , intr-o balta de sange !

Au urmat ani de zile , o viata aproape , in care - vitejilor - ati votat bezmetic si masochist in favoarea comunismului ! ( nu nominalizez , dar nici tu nu-mi vorbi mie despre "cand fu subiectul fierbinte" ) . Amu ma doare sa vad ca inca mai sunt oameni cu carpa pe ochi !

Dar este un subiect la care am o sensibilitate anume ..... Poate-i mai bine sa ma abtin , pt ca exista riscul sa stric multe prietenii pe-aici .

Acum ma duc sa-mi spal proteza . O port de peste 20 de ani , din tinerete . De cand ANIMALELE alea , sustinatori ai labagiului de Iliescu si-ai regimului sovieto-cretinoid , m-au dezfigurat si mi-au scos intr-o zi 16 dinti din gura ! Iar unei sarmane tinere insarcinate de langa mine i-au provocat avortul lovind-o crancen cu racoardele lor de c*cat ! Saraca nu facuse decat sa tipe la ei sa nu ma mai loveasca atat de tare ............ PLM , .... vorbiti "din carti" , trai-v-ar ! Si-mi spuneti mie ca-s cu pluta ??? ....... Mai bine mergeti la televizor . Dati pe desene animate .......

Cu d-astia a rezistat comunismul in Romania ! CU ANIMALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar GATA !!! Le-a apus steaua ! S-au dus pulii de suflet !!! Gata !!!

......................................

MAMAAAAA , CE-MI MAI PLACE C-AM AJUNS SA SCRIU D-ASTEA !!!!! YEEEEES !!!!!
Repet , sa nu avem vreun dubiu !!! COMUNISMUL IN ROMANIA S-A DUS ..... FIX PULII DE SUFLET !!!!! N-au decat toti nostagicii sa faca boala copiilor , spume maxime , beri-beri , etc ! Mi se rupe de ei !

Again ? ... Good !!! ..... "PULII DE SUFLET" !!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=U5TqIdff_DQ

( rog un moderator sa faca cumva sa mi se vada clipul asta ! Mersi ! )
Ultima oară modificat de modigliani pe 23 Noi 2014, 20:42, modificat de 3 ori în total.
modigliani

Mesajde petru71 » 23 Noi 2014, 20:30

Dragilor, am o dilema.
Cum se face ca Adrian Nastase apare brusc, in public, cu opinii despre ce-ar trebui sa faca si sa dreaga PSD-ul si Ponta ?
Asta nu mai are de scris ceva carti de doi bani ?
Prost nu este. Doar tupeist.
Logica-mi spune ca nu are bunul simt sa realizeze ca, odata ce a infundat puscaria, ar trebui sa stea pitit si cu ciocul mic.
Da' el...Batman-Batman...cu obrazul gros cat talpa unui bocanc de armata...
petru71

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 20:45

AGAIN !!!!! Ia auzi cum suna-n Poiana lu' fraieru asta de nea Iocan ce-i in sufletu' meu :

https://www.youtube.com/watch?v=U5TqIdff_DQ
modigliani

Mesajde feederman » 23 Noi 2014, 21:00

paul scrie:Pictore ... eu am votat cu Victor Ponta !
Am justificat votul ca fiind un vot de blam dat celor asa zisi "de dreapta"!
In general, nu judec omul dupa ce-a facut tat-su sau bunica-su ! Il judec, dupa ce face el ! Raman la parerea ca Ponta a incercat sa repare unele greseli facute in guvernarea trecuta !
LE ... reiterez, in vreme ce multi "dreptaci"de pe aici votau la precedentele alegeri cu ambele maini cu Iliescu, Nastase, Vadim, eu votam cu Ratiu, Constantinescu si ... Basescu (2004) !

Greseli? Pasiunea mea , despicarea firului in patru. Sa trecem deci la subiect si sa vedem ce este greseala …. un (unul singur) act, o (una singura) actiune , o(una singura) fapta, care au un effect negativ, asupra echilibrului, acceptat ca fiind pozitiv al unui system oarecare. Cand acestea se repeta inca o data, poate fi o intamplare, cand se mai repeat o dat poate fi o scapare, dar cand se repeat luni de zile, ce poate fi decat premeditare. Inteleg ca acel nobil personaj pe care l-ai votat , a comis niste fapte caritabile, cand cu tot arsenalul haznalelor din ograda proprie, turna tone de zoaie, in capul lui Iohanis si al familiei sale. Nu ti le mai reamintesc, pentru ca le stii prea bine, le-am spus de atatea ori si eu si alti colegi. O argumentare nu-si mai are locul aici. Spui ca ai votat derbedeul pentru a lupta impotriva … abuzurilor dreptei. Ce stiai despre abuzurile(!) lui Iohanis, reprezentantul dreptei, in afara abjectelor murdarii de hazna, pe care le aveati cu totii in cuget, simtiri si gura? Pe bunici lui Ponta nu i-ai judecat, dar cu baba lui Iohanis ce ai avut? Nu e asta ipocrizie?
Pai daca ai votat cu Ratiu, Constantinescu si Basescu , cum de schimbasi conexiunile, semnalizezi dreapta si o iei la stanga? Tot ce spui arata o deruta profunda, un fel de febra cerebrala, care caracterizeaza de fapt starea actuala a acelui grup de borfasi care au uzurpat ideea de social democratie. Nu mai gasiti idei, scanciti, va gudurati, pozati in victime, si cautati o fisura in gard , o gaura in pamant, pentru a va ascunde acolo de unde ati venit : din intuneric!
Referitor la cele doua obiecte, poate iti aduci aminte ca le aveam , atunci cand erati in delir pe val, atunci cand dadeati cu pumnii in piept, de rasuna Baia de arama , cand aveati satarul in mana si spanzuratorile pregatite, cand aveati 500 de divizii imbecile gata sa bea sangele neromanilor, neortodocsilor, al celor fara copii si al celor care nu declarasera si a treia pereche de izmene . Eu mi-am asumat acest risc. Neaga asta. Daca negi insemna ca te insulti singur. Si stii de ce.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE