Oi fi jucand eu dur dupa parerea unora, dar,
adevarul este ca inca tin la mica comunitate a impatimitilor de muzica !
modigliani scrie:Big fuckin' bull shit , treaba asta cu VRS 2 !
Dar , ma rog , asa o fi , ca cica ruleaza greu ..........
Desi este un topic emblematic al Stuparitului am o usoara incrancenare in a scrie in "2" ......
Whatever , fie si asa !
LUPU' ALBINELOR scrie:- Modi,
nu ai mai intrat sa postezi. Dar pe '2' vad ca ai incercat (desi ai uitat cum se face).
modigliani scrie:V-am explicat , baieti. Am un antivirus care nu-mi permite sa accesez direct forumul. Ci doar printr-un proxy.
Ei bine, prin proxy mai mult decat sa scriu nu pot. Nu-mi permite linkuri Youtube, zambilici, etc.
Credeti voi ca n-as mai posta ?
petru71 scrie:mircea scrie:D-lor, nu inteleg de ce v-ati sensibilizat asa tare .
VRS-ul nu a fost inchis .
[......]
Stimate domn,
VRS-ul a fost un topic.
Atunci cand pe ultima pagina a VRS-ului vezi "TOPIC INCHIS !" si "LOCKED", pai atunci e cu siguranta inchis !!
Singura si unica concluzie logica este ca VRS-ul, ca si topic care este el topic, a fost inchis !
Cu tot respectul, afirmatia dvs. de mai sus este cel putin ciudata, ca sa nu caut alte sinonime...
Intr-adevar, s-a deschis VRS 2.
Alta Marie, cu alta palarie. Sau poate cu aceeasi. Vom vedea...
Acum, ca sa nu fiu mare carcotas, o sa-mi permit sa va spun atat:
Daca se decide inchiderea unui topic si deschiderea unuia nou, in continuarea celui vechi pe considerente logistice, e ok. Asta trebuia spusa oamenilor ca atare. Nu s-a spus asa ceva inaintea implementarii deciziei !
Daca se decide deschiderea unui nou topic, oarecum complementar celui inchis, in ideea resuscitarii celui vechi este iarasi ok. Si asta trebuia spusa oamenilor. Nu s-a spus asa ceva inaintea implementarii deciziei !
Eu, ca un vitel credul si sincer, am votat atunci pentru continuarea VRS.
M-am trezit cu VRS-ul inchis. La ce dracu' am mai votat ???
Care mamifer biped nu s-ar simti tradat ?
Nu ma pricep la politica, da' cred ca asa se da de gard la cel mai original mod posibil comunicarea cu un grup de oameni care chiar au crezut in tine/concept/idee/proiect/etc.
Numai bine,
Pitar
mircea scrie:VRS-ul nu a fost inchis . Ba mai mult ...pentru VRS s-au creat conditii sa functioneze inca multi ani de acum incolo, fara teama ca din cauza dimensiunilor exagerate ale topicului (peste 350 pagini), sa se blocheze . Splituirea unor topice foarte mari este recomandat sa se faca pe un forum.
Plus de asta un nou inceput poate fi si un motiv bun de continuare a unui proiect, oricare ar fi el.
LUPU' ALBINELOR scrie:- Bai, am un chef de digeiala in noaptea asta, ceva de speriat.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 22 vizitatori