Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Ian 2015, 03:44

Oi fi jucand eu dur dupa parerea unora, dar,

adevarul este ca inca tin la mica comunitate a impatimitilor de muzica !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Ian 2015, 03:46

- Si dupa toate acestea, dati-mi voie sa ii urez 'Bun Venit pe VRS !' lui Avram (si sa-i plasez rapid doua piese, pana nu e atent) ;)

Avrame, ti-a incaput pe mana cea mai noua versiune a VRS. Manuieste-l cu grija ! ;)

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Ian 2015, 03:59

modigliani scrie:Big fuckin' bull shit , treaba asta cu VRS 2 !
Dar , ma rog , asa o fi , ca cica ruleaza greu ..........
Desi este un topic emblematic al Stuparitului am o usoara incrancenare in a scrie in "2" ......
Whatever , fie si asa !

- Modi, sti care este diferenta intre VRS 1 si VRS 2 ?
Pe VRS 1 nu ai mai intrat sa postezi. Dar pe '2' vad ca ai incercat (desi ai uitat cum se face).
Pentru ca a trebuit sa iti editez eu linkul ! Bine e si asa rau...Whatever ;)

LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 19 Ian 2015, 09:19

LUPU' ALBINELOR scrie:- Modi,
nu ai mai intrat sa postezi. Dar pe '2' vad ca ai incercat (desi ai uitat cum se face).

V-am explicat , baieti. Am un antivirus care nu-mi permite sa accesez direct forumul. Ci doar printr-un proxy.
Ei bine, prin proxy mai mult decat sa scriu nu pot. Nu-mi permite linkuri Youtube, zambilici, etc.
Credeti voi ca n-as mai posta ?
modigliani

Mesajde mircea » 19 Ian 2015, 10:44

modigliani scrie:V-am explicat , baieti. Am un antivirus care nu-mi permite sa accesez direct forumul. Ci doar printr-un proxy.
Ei bine, prin proxy mai mult decat sa scriu nu pot. Nu-mi permite linkuri Youtube, zambilici, etc.
Credeti voi ca n-as mai posta ?

Pictore, tu ai o minte ascutita....si prea putine probleme raman la tine fara solutii.
Lasa proxi-ul ala pagubos si fa asa :
- Inainte de a intra pe Stuparitul da clik dreapta pe iconita antivirusului ala pagubos.
- Selectezi apoi optiunea de intrerupere (dezactivare) a antivirusului pe o ora (sau mai mult timp, cat stai pe Stuparitul) .
Hai ca nu e mare poveste si nici greu nu e sa poti scrie in conditii normale.

petru71 scrie:
mircea scrie:D-lor, nu inteleg de ce v-ati sensibilizat asa tare .
VRS-ul nu a fost inchis .
[......]

Stimate domn,
VRS-ul a fost un topic.
Atunci cand pe ultima pagina a VRS-ului vezi "TOPIC INCHIS !" si "LOCKED", pai atunci e cu siguranta inchis !!
Singura si unica concluzie logica este ca VRS-ul, ca si topic care este el topic, a fost inchis !
Cu tot respectul, afirmatia dvs. de mai sus este cel putin ciudata, ca sa nu caut alte sinonime...
Intr-adevar, s-a deschis VRS 2.
Alta Marie, cu alta palarie. Sau poate cu aceeasi. Vom vedea...
Acum, ca sa nu fiu mare carcotas, o sa-mi permit sa va spun atat:
Daca se decide inchiderea unui topic si deschiderea unuia nou, in continuarea celui vechi pe considerente logistice, e ok. Asta trebuia spusa oamenilor ca atare. Nu s-a spus asa ceva inaintea implementarii deciziei !
Daca se decide deschiderea unui nou topic, oarecum complementar celui inchis, in ideea resuscitarii celui vechi este iarasi ok. Si asta trebuia spusa oamenilor. Nu s-a spus asa ceva inaintea implementarii deciziei !
Eu, ca un vitel credul si sincer, am votat atunci pentru continuarea VRS.
M-am trezit cu VRS-ul inchis. La ce dracu' am mai votat ???
Care mamifer biped nu s-ar simti tradat ?
Nu ma pricep la politica, da' cred ca asa se da de gard la cel mai original mod posibil comunicarea cu un grup de oameni care chiar au crezut in tine/concept/idee/proiect/etc.

Numai bine,
Pitar

Pitare, crezi ca trebuia sa-ti risipesti timpul cu acest mesaj ?
Probabil firea romantica si sensibila iti mai joaca feste
Nu e nimic rau in asta pentru ca asa sunt majoritatea VRS-istilor : romantici si sensibili.

Inca din debutul noului VRS, patimasul de LU` a anuntat viewtopic.php?f=38&t=5710
Se pare insa ca din cauza copacilor nu mai vedem padurea.
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Bambucha » 19 Ian 2015, 13:38

mircea scrie:VRS-ul nu a fost inchis . Ba mai mult ...pentru VRS s-au creat conditii sa functioneze inca multi ani de acum incolo, fara teama ca din cauza dimensiunilor exagerate ale topicului (peste 350 pagini), sa se blocheze . Splituirea unor topice foarte mari este recomandat sa se faca pe un forum.
Plus de asta un nou inceput poate fi si un motiv bun de continuare a unui proiect, oricare ar fi el.

Pentru a avea continuitate as propune ca VRS1 sa "fie tintuit" in capul listei, altfel "glosarul" gros de muzichie buna o va lua incet incet la vale ascunzandu-se printre tot felul de tamatici riscand a fi pierdut in noianul de uitare. Ar fi pacat!
Doara mergem inainte, cu bune cu rele... :P
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde ioanpuiu » 19 Ian 2015, 18:06

Ce-ţi mai face tristeţea Pitare ? :)
Dacă-mi permiţi, încerc să te ajut eu, c-am mai trecut prin de-astea.

Cînd m-am prins că a apărut un nou VRS, ăsta, doiu' , am intrat să văd cum merge :lol:
Am transmis acolo (la pag.2) nişte mesaje.
În primul rînd o binecuvîntare din partea mea, noului loc - nu că ar fi fost nevoie de ea dar n-am vrut să-l ţin pe Lup în tensiune, să creadă că păţeste cu mine ca la precedenta mutare. Nu "merită" să-i mai fac şi eu (sau noi ;) ) probleme.
"Aşa cum a fost" este o referinţă la forma şi conţinutul lui, ştiind că se va schimba şi că ce-a fost nu va mai fi. În încheiere mi-am declarat ataşamentul sentimental faţa de locul, de curînd devenit "vechi".
VRS-ul pe care l-ai indrăgit, "aşa cum a fost" , este istorie dar una din care şi tu faci parte.

Ignatov are dreptate. Nu putem noi, cîţiva, să stabilim standarde (bune sa rele) pentru o întreagă comunitate. Oamenii vor să se mai şi distreze, să se simtă bine, să asculte o muzică de petrecere.

Uite şi alifia promisă ... aplică din belşug şi las-o să-ţi intre în piele ;)

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 04:18

- Bai, am un chef de digeiala in noaptea asta, ceva de speriat. Vecinii.
Iar voi, sunteti toti macaroane impletite prin paturi…Asa ceva mai rar…

Am ramas doar eu si VRS-ul asta nou, de ma incurc singur in butoane…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 04:19

- Georgicaaaaaa a lu Popicaaaaaaa!
Pai unde esti ma baiatule ? Ce facem aicea ? Ai cazut pe ganduri ? Sau pe versuri ?
Baga mare inainte de culcare. Nu sta, ca-ti sta norocul si se fleoscaie pasiunea !

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 04:19

- Pităre ! Mă Pităre !

Nu mai tot decoji rana aia, ca sa curga sange.
Las-o sa se vindece si iesi din conul de umbra!

Poate nu esti inca constient dar, tu esti Fiul Norocos al VRS-ului !

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 04:20

- Nicus, n-ai auzit inca ? Se strange trupa inapoi.
Ti-am luat si tie deja bilet de tren. Numai intors. La geam !

Ca sa poti auzii chemarea ploii. Ca sti ca pe aici ploua iarna…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 04:22

- Puiule, eu stiu ca tu nu postezi muzica pe VRS. Tu o nasti a doua oara.
Si apoi iti revi greu din perioada de lauza si te temi de durerile facerii…

Sper ca nu o sa dai vina pe VRS cand o sa treci pe droguri, ca sa ti pasul…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 04:23

- Bambucha, faina ideea cu VRS-ul vechi prins in pioneze, in partea de sus a cafeteriei.

Dar daca ai reusi sa rupi lanturile care te tin departe de VRS, ar fi si mai fain !

Pana la urma tot va trebui sa te predai din nou VRS-ului.
Pentru ca nu poti trai o viata, ca fugar…

LUPU' ALBINELOR

Mesajde modigliani » 20 Ian 2015, 04:54

LUPU' ALBINELOR scrie:- Bai, am un chef de digeiala in noaptea asta, ceva de speriat.

Pai baga mare , mah ! Ce mai stai ?
I am listening !!!

Pe baricade , ca si tine, ..... fara de somn, ca si tine , ...... iubind muzica, asa ca si tine, ..... si tot asa !
Si mie sa nu-mi mai spui , mah , ...... macaroana ! Sunt "viu" , drepti , si tenace nevoie-mare !

Love you , bro !!!
modigliani

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 05:19

- Bine te-ai intors, Modi. Fiul risipitor...

- Dar fa ceva sa poti posta si tu muzica. Ca altfel, nu esti tu !

- O suita de melodii pentru o alta bufnita de noapte - Modi

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 20 Ian 2015, 05:19

- Deci bai, impressed sau nu impressed ?

Ca mie imi pica ochii-n gura si ma uit la VRS printre dinti,
ca printre scandurile de la gard !

Hai, sa fi iubit, ca si maine e o zi. Adica azi...
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE