modigliani scrie:Tu filozofezi mult prea adanc spunandu-mi ca D-zeu e mare si se apara singur. Insa niciodata nu o va face El personal. Ci prin credinciosii sai. Iata ca acest lucru tocmai se petrece .....
Concret , nu sunt Charlie pentru ca imi repugna acea batjocura ostentativa si obsedanta a revistei aleia, culmea, tolerata inconstient de catre crestinism. Ma dezic ferm de crestinatate in situatia data..... Mi-e rusine cu ea. Punct !
O data ca la Paris nu a fost un act terorist.Actul terorist implica victime aleatorii si e astfel conceput incat sa transmita un mesaj.
La Charlie a fost un asasinat.Un omor.La fel ca si cum Ion al Glanetasului i-l omoara pe George pentru o curva.
Pictore, Rahatii de la hartia satirica nu sunt Crestini.Au aruncat cu dejectii in stanga si dreapta peste orice inclusiv Crestinism. Europenii o pot intoarce cu ceva de genul ...Dumnezeu sa-i ierte ca nu stiu ce fac. Si o tinem asa de 2000 de ani .am ajuns sa ne inghitim reciproc fiinca am avut in vena crestinism.
Amu, de ce si cum de generatia a-III-a de musulmani nascuti pe pamant European o cotesc catre ISIS sau de ce nu pot accepta ca omul e efectiv liber , inclusiv sa renunte la Creator, sa-si bage picioarele in orice si deci sa fie liber si sa-si suporte aspiratiile, e intrebarea cetrebuie sa si-o puna Coana Europan si care deocamdata sustine ca e Chearlie
Eu cred ca Coana, nu mai are Certitudini.De aici si lipsa de ancora ce a tinut-o stabila. Europa este orice-i vine in mecla si lipsa unei ancore o va trantii in toate partile.
Decizia de a se despartii de Ancora ei , asa ruginita cum era, cu bube si riduri o va expune ca pe o femeie dezbracata intr-o hoarda de soldati .
Je suis Eu.
PS
Am vazut una tare in Kamikaze.
Nu trage Domn Semaca ,je suis Chearlie !