tudorascu scrie:Nu inteleg cum unii sustin ca iarna nu se umbla in stupi(nici sa ridici capacul si daca se poate sa umbli prin aer pe langa ei).
alt stupar scrie:tudorascu scrie:Nu inteleg cum unii sustin ca iarna nu se umbla in stupi(nici sa ridici capacul si daca se poate sa umbli prin aer pe langa ei).
Nu te lua dupa ei... nu stiu ce vorbesc!
Tu cauta linistit in ei... cauta zilnic, sa nu care cumva sa-ti scape vreun eveniment important din viata familiei de albine... cum ar fi: eclozionarea primelor albinutze cu varooa aferenta in spinare, primele pete printre rame cauza nosema, primul puiet racit si (cel mai important de urmarit! ) obstescul sfarsit, ca sa stii data precisa de comemorat.
Cauta-i, nu-i lasa sa doarma, sa se leneveasca!!!
Ioan Guist scrie:Cel mai bun prieten al apicultorului e loca si paduchele calare pe nosema.
Traiasca Varoa !! traiasca loca.Traiasca nosemosa.! Oricum astea traiesc de mi de ani.
alexx scrie:alt stupar scrie:tudorascu scrie:Nu inteleg cum unii sustin ca iarna nu se umbla in stupi(nici sa ridici capacul si daca se poate sa umbli prin aer pe langa ei).
Tu cauta linistit in ei... cauta zilnic, sa nu care cumva sa-ti scape vreun eveniment important din viata familiei de albine... cum ar fi: eclozionarea primelor albinutze cu varooa aferenta in spinare, primele pete printre rame cauza nosema, primul puiet racit si (cel mai important de urmarit! ) obstescul sfarsit, ca sa stii data precisa de comemorat.
alt stupar scrie:tudorascu scrie:Nu inteleg cum unii sustin ca iarna nu se umbla in stupi(nici sa ridici capacul si daca se poate sa umbli prin aer pe langa ei).
alt stupar scrie:Ui mah, ce s-a atacat !
tudorascu scrie:Eu nu m-am referit sa umbli in cuib(nicaieri). Si totusi asa cum te crezi tu destept mie nu mi-au murit niciodata stupi peste iarna. Eu m-am referit la destepti asa ca tine care zic ca nici umbla printre stupi iarna. Am mai vazut eu de-astia care se lauda ca ei cunosc totul fara sa ridice capacul nici vara. Si extrag tot asa fara sa ridice capacul. Cand o sa scrie unul ca tine vreo carte documentata atunci sa vorbeasca,pana atunci pasteaza-ti sfaturile pentru tine.
cucubau scrie:Si totusi am o intrebare , cum iti dai seama daca matcile au inceput sa fete daca nu umblii in stupi, poate puietul ramane ratacit pe vre-o marginasa si moare racit . Nu trebuie sa intervii si sa micsorezi cuibul ca sa nu raceasca?
cucubau scrie:Si totusi am o intrebare , cum iti dai seama daca matcile au inceput sa fete daca nu umblii in stupi, poate puietul ramane ratacit pe vre-o marginasa si moare racit . Nu trebuie sa intervii si sa micsorezi cuibul ca sa nu raceasca?
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 27 vizitatori