Domnilor, va rog frumos, lamuriti-ma si pe mine. Daca va uitati putin mai sus o sa vedeti ca am avut cam acum o saptaman niste probleme cu umezeala in stup, probleme de care, zic eu, am scapat cu ajutorul domnului BUNKA (va multumesc din nou pt sfaturile dvs.) dar acum mai am o problema...am fost ieri la ele dar fiind frigulet de deschis stupul nici nu s-a pus problema, dar uitandu-ma eu printre gratiile anti-soareci am vz F multa albina moarta (nu stiu exact CAT este "F multa albina moarta" dar pentru ochiul meu de incepator ce am vz m-a cam panicat, sa zic ~50 de musculite poate chiar mai mult). Acum m-am uitat si eu la cea am mai invatat de la dvs. decand citesc pe aici si pe forumul vechi:
-mucegai sau urme de umzealape ele nu (vedeti postul meu de mai acum o saptamana) care defapt a fost si prima mea grija
-"funduletul" curat deci nu s-au stricat la mate
-roase de vreun soarece nici nu ma prea asteptam
Altceva poate imi spuneti dvs. ce sa verific pt ca eu atat am stiut.
Defapt mint, am incercat decat la unu sa le numar dupa ce le-am strans, dar m-am oprit pe la 30 ca imi venea sa imi smulg parul din cap.
Poze, cu toata parerea de rau, nu sunt, aveam la mine un tel incredibil de prost si oricum cred ca imi trebuia unul cu steady-shot ca imi cam tremurau manile (si nu de frig

).
Marog, dupa un extraveral aseara ca sa pot adormi m-am pus putin pe ganduri, pana sa inchid ochii, si daca am sau nu dreptate dvs. spuneti-mi : m-am gandit eu ca poate ma agit si putin degeaba, ca poate ce am vz eu pe fundurile stupilor era decat o "schimbare de generatie" toamna fiind considerabil de lunga anul asta (cel putin in zona asta a tarii pa langa Bucuresti

) m-am gandit eu ca s-ar putea sa fi intrat si cu ceva mai multa albina aproape de "pensionare" si de aici nr. F mare (dupa ochiul meu) de albina moarta pe fund asa de devreme in iarna.
Cu scuzele de rigoare pt. postul destul de lung, astept cu sufletul strans "linistirile sau nelinistirile" dvs.
Va multumesc
Andrei