alt stupar scrie:Ieri am vazut personal o "stupina" de vreo 240 de lazi. Zice omul ca belelele au inceput din noiembrie.
Deprimant...
Ca o curiozitate ...
La acest nr s-a ajuns datorită fondurilor?
Sau era o stupină așezată pe acest număr.
alt stupar scrie:Ieri am vazut personal o "stupina" de vreo 240 de lazi. Zice omul ca belelele au inceput din noiembrie.
Deprimant...
octavi scrie: ...ce concuzie trag eu, ca cel mai important lucru este mancarea.
proapis13 scrie:In Dolj,la granita cu Mehedinti,un unchi de-al unui coleg a pierdut peste 100 fam din peste 250 din noiembrie si pana la Sf. Ion...coleg de servici si de pastoral,19 fam de la introducerea in iarna...ambii au neglijat tratamentul sau nu l-au facut corespunzator si varoa si-a luat tributul...si mai este pana la primavara cand practic NU se mai poate face nimic...eventual unificari...cine ma are cu ce...
mundumio scrie:Cand privesc mai de aproape dobitocul le-a impachetat de tot, cu tot cu urdinis, cu totului tot.
Ce sa mai zic, chiar asa de nestiutor sa fii?
mundumio scrie:Cat poate costa tratamentul la 200 de familii? maxim 100 RON.
Durata de efectuare? Probabil maxim o ora cu tot cu pregatit solutia.
Nu ai bani la 240 de familii de albine?
Decat sa muncesti degeaba, mai bine stai degeaba.
octavi scrie:nu vreau sa ma ia gura inainte dar, iernez pentru prima data cu albine si la un nr de 26 sau 25 familii nu stiu exact, plus o umbra de roi cu o baba de matca pe 2 rame, care a fost hranita periodic, si in 15 luna curenta toate erau prezente, miere am lasat poate chiar mai mult decat trebuia, tratamente am facut 2 in toamna atat, impachetare cum am stiut ca incepator, ce concuzie trag eu, ca cel mai important lucru este mancarea.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 150 vizitatori