Ma-nteres'aza cat pe bou cand fata vaca
teinegru64 scrie:De maine ma inchin la salcamul din fundul curtii.
bio scrie:paul scrie:.....
Ce-ai postat tu acolo sunt niste porcarii care circula pe net si care tin cu tot dinadinsul sa compromita si Ortodoxia .....
Biserica ortodoxa aici in Romania se compromite singura .
La fiecare colt de strada.....in fiecare parc..... peste tot ne-am umplut de biserici .
Romania anului 2015 ...http://www.b1.ro/stiri/eveniment/romania-lasata-in-plata-domnului-18-300-de-biserici-4-700-de-scoli-si-425-de-spitale-102675.html
modigliani scrie:teinegru64 scrie:De maine ma inchin la salcamul din fundul curtii.
Sa scrii pe el "Pictoru' " si ai voie sa faci matanii si temenele de trei ori pe zi ! Promit ca nu ma supar si ca am sa-ti aduc miracole in viata ! Adicatelea un soi de templu , mah ! Intelegi ???
Iti promit o tona jumate de miere / stup , regina mascul , bere la cutie , albirea teiului cel negru , misto cat cuprinde , nervii intinsi la maxim , o pereche de papuci de guma ( d-aia chinezesti , de put a vaselina ) , si niscaiva izmene mai de soi . Ca-mi lipsesc pozele cu tine in stupina in tinuta ...... sexy !
Aleluia !!! Sfintite fie cele de mai sus !
marius.gj.apic. scrie:
Biserica Ortodoxă poate să facă oricâte biserici şi catedrale doreşte. PE BANII EI ŞI CU CONTRIBUŢIA DIRECTĂ A CREDINCIOŞILOR . În momentul în care le face cu contribuţia bugetului statului , atunci e furt din buzunarul tuturor cu complicitatea unor politicieni corupti care vor să obţină voturi.
marius.gj.apic. scrie:..........
2. În localitate vecină Biserica Ortodoxa (mai mică la m2) care pretinde a avea în jur de 2500 "credincioşi" de ani buni e în renovare , proiect ce costa 1 200 000 lei , bani proveniti peste 99% de la bugetul statului , manopera cu diverse firme de constucţii ... lucrările continuă ...
Ioan Guist scrie:Intrebare
Daca exista vesnicie, cine unde va fi ...
Intrebare
Daca exista vesnicie, cine unde va fi ?
Cine in ...loc cu verdeata?
Cine la loc cu ...tristete?
Haidem sa incercam sa depistam profilul fiecruia din cele doua ..."Locatii de vacanta vesnica"
akmm scrie:marius.gj.apic. scrie:..........
2. În localitate vecină Biserica Ortodoxa (mai mică la m2) care pretinde a avea în jur de 2500 "credincioşi" de ani buni e în renovare , proiect ce costa 1 200 000 lei , bani proveniti peste 99% de la bugetul statului , manopera cu diverse firme de constucţii ... lucrările continuă ...
Hotii dracului....
paul scrie:marius.gj.apic. scrie:
Biserica Ortodoxă poate să facă oricâte biserici şi catedrale doreşte. PE BANII EI ŞI CU CONTRIBUŢIA DIRECTĂ A CREDINCIOŞILOR . În momentul în care le face cu contribuţia bugetului statului , atunci e furt din buzunarul tuturor cu complicitatea unor politicieni corupti care vor să obţină voturi.
Este ca faci bube pe ficat daca nu ataci putin ortodoxia ???![]()
Pentru maxima ta ... necunostinta : banii de la buget se acorda pentru toate cultele religioase recunoscute de catre statul roman proportional cu nr. de enoriasi, adica, celui care are i se va mai da iar celui care nu are i se va lua si ceea ce i se pare ca are ( scrie in ... The Bible) !![]()
De ce nu spui si cati bani primesc adventistii de la fratii de peste Ocean ???
marius.gj.apic. scrie:Ce fac eu cu banii mei e strict problema mea , dar când bag mâna în buzunarul altora , atunci devine o problmă generală.bio scrie:paul scrie:.....
Ce-ai postat tu acolo sunt niste porcarii care circula pe net si care tin cu tot dinadinsul sa compromita si Ortodoxia .....
Biserica ortodoxa aici in Romania se compromite singura .
La fiecare colt de strada.....in fiecare parc..... peste tot ne-am umplut de biserici .
Romania anului 2015 ...http://www.b1.ro/stiri/eveniment/romania-lasata-in-plata-domnului-18-300-de-biserici-4-700-de-scoli-si-425-de-spitale-102675.html
Orice variantă este posibilă, şi oricât s-ar ofensa unii , voi aduce doua exemple concrete :
1. Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea din Baia de Aramă are 23 de membri (3 salariaţi 15 pensionari şi restul , cel mult doar alocaţie fiind elevi). În 2013 a fost renovată general inerior-exterior de la parchet la acoperiş , materialele costând aproximativ 48 000 lei (3700 contribuţii proprii, 3700 primiţi de la centrul regional Oltenia din contribuţia tuturor bisericilor din Oltenia şi diferenţa a pus-o o singură persoană , administratorul unei firme de construcţii) . Manopera ... gratuit (pastorul, meşter principal şi membrii bisericii au ajutat în funcţie de timpul disponibil). Materialele rămase au fost vândute la 95-100% preţ de magazin , bani pentru dotări finale.
Ioan Guist scrie:Intrebare
State scrie:Doamne ajuta!
http://www.stareanatiei.ro/2015/03/cred ... obitocire/
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori