Nu toti ajung batrani, unii doar inainteaza in varsta, aduna primaveri iar altii raman copii toata viata, pastreaza zambetul pe buze si detin o arta in a si ascunde supararea sau suferinta, sau a le transforma in alte forme de exprimare.
Pe forum , de a lungul anilor oamenii s au transformat din adolescenti in oameni maturi sau din maturi in batrani.
Odata cu aceste transformari unii au ales sa scrie mai putin poate fiindca stiu prea multe, altii sa se retraga fara a ne mai povesti din ceea ce stiu, au invatat , sau sentimentele ce I incearca odata cu trecerea anilor.
Sunt oameni care se nasc batrani sau mai bine zis intelepti , am avut si inca mai avem pe forum , ii vedem sau simtim prin ceea ce si cum scriu , prin sfaturile sau intelepciunea ce o transmit.
Ii comparam cu propria persoana sau oamenii de aceeasi varsta si le dam verdictul: Un om batran sau "mai batran".
Dintre batranii mei, putini la numar , unii trecuti prin razboaie si prin multe care poate nu le au grait vreodata, de multe ori taceau si priveau parca in gol , dincolo de ce i aici .. minute sau ore in sir.
Era o placere numai sa stai in preajma lor , sa asculti doar trecerea timpului.
Revin,
A fi batran inseamna a avea multe cunostinte? A fi trecut prin multe experiente? A fi posomorat? A fi plictisit? A avea parul alb?
A nu se mai intelege omu cu tine , pentru ca tu esti.. “batran”?
Avem expresii in limba romana ce ne spun: “a imbatranit degeaba” , “cine nu are un batran sa si cumpere” sau “visurile implinite ne imbatranesc”...
Povestiti despre batranii vostrii, despre batranetea voastra, cand te ai simtit prima data “batran” , asta daca ti s a intamplat vreodata.
Ziua de maine este mult mai departe decat am crede.
Nicu$, cel vesnic tanar.
Cu speranta ca nu vor fi 2015 vizualizari si doar 1 postare , inchei cu asta :
"sex ul la 90 de ani e ca si cum ai juca biliard cu o funie"