Vreau sa-mi etalez si eu pe panoul rusinii pierderile, dar nu indraznesc de frica celor care nu au pierdut nici unul. Ar putea sa spuna ca sunt un stupar prost.
daffid mihailov scrie:am iernat doi cu diafragma, ca erau mai amarati si s-au gandit ca mai bine sa se uneasca ei daca eu nu vreau, ca unde-s doi puterea creste. pierderi inca n-am, insa rezervele s-au cam dus.
dorindafi scrie:daffid mihailov scrie:am iernat doi cu diafragma, ca erau mai amarati si s-au gandit ca mai bine sa se uneasca ei daca eu nu vreau, ca unde-s doi puterea creste. pierderi inca n-am, insa rezervele s-au cam dus.
dupa verificarea stupinei = 7 fara matca si unul cu matca besmetica
Bee Happy scrie:Stuparii din jud. Alba nu spun nimic?Sau sa-i provoc pe cei de pe o zona mai intinsa: Transilvania si Maramures.
Vreau sa-mi etalez si eu pe panoul rusinii pierderile, dar nu indraznesc de frica celor care nu au pierdut nici unul. Ar putea sa spuna ca sunt un stupar prost.Nu ca nu ar putea sa aiba dreptate.
dorindafi scrie:dupa verificarea stupinei = 7 fara matca si unul cu matca besmetica
hntrnth@mailinator.com scrie:Am faguri cu miere de la familiile bolnave de diaree care au murit. Exista vreo modalitate de a-i dezinfecta iar apoi da celorlalte familii? E pacat de ei ca sunt claditi de anul trecut.
balu scrie:dorindafi scrie:daffid mihailov scrie:am iernat doi cu diafragma, ca erau mai amarati si s-au gandit ca mai bine sa se uneasca ei daca eu nu vreau, ca unde-s doi puterea creste. pierderi inca n-am, insa rezervele s-au cam dus.
dupa verificarea stupinei = 7 fara matca si unul cu matca besmetica
Decit cu albine trintorite , mai bine cu matca bezmtica
Bee Happy scrie:Stuparii din jud. Alba nu spun nimic?Sau sa-i provoc pe cei de pe o zona mai intinsa: Transilvania si Maramures.
Vreau sa-mi etalez si eu pe panoul rusinii pierderile, dar nu indraznesc de frica celor care nu au pierdut nici unul. Ar putea sa spuna ca sunt un stupar prost.Nu ca nu ar putea sa aiba dreptate.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 61 vizitatori