Multumesc pentru raspuns Cornel !
Mai am o nelamurire, anul acesta am trecut de la cat de 1/1 la cat de 1/2 si nu am rame de jumatate crestute. Este vreo problema daca la salcam pun direct catul cu rame doar cu FA?
Avram scrie:Tratamentele la pomii fructiferi in aceasta perioada se fac cand mai bine de jumatate din flori s-au scuturat.
In acest caz albinele nu prea mai viziteaza acei pomi, prin urmare nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme .
Daca stropirea o face cand pomul este in plina inflorire , nu cred ca procedeaza bine ...dar e problema lui. In acest caz cred ca cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu el sa stropeasca de dimieata iar stupi sa fie inchisi .
Se poate ajunge la o ...intelegere ! Explica-i frumos cat de mult ajuta albina la polenizarea pomilor lui , ca va obtine fructe sanatoase , productii mai mari...datorita albinelor tale
Succes....si nu uita ... un borcan de miere poate indulci ,,sufletul vecinului ,, !
daniel1966 scrie:Buna ziua ,poate cineva sa-mi spuna daca are vreun efect sa pun picaturi de varachet pe benzile de mavrirol uscate sau varachetul are efect doar prin fumigatie.Va multumesc.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori