andrei_calinescu scrie:"se organizează singur"
Ah ce-mi place chestia asta. Visul unora din apicultorii romani care cred ca daca isi arunca proastele(albinele) intr-o gradina, se organizeaza singure si ideal , pe burta goala.
"pana în300 de cutioare au ce manca aici pe raza de 50 km fără sa bag nik"
Ai testat cumva? E cel putin inconstient sa crezi asta an de an.
"i-am umflat, nu extrag"
Inseamna ca te intretine altcineva dpdv financiar(mama, tata, gagica).
Andrei...chiar nu am timp, dar îți răspund.
Eu cu mine reușim sa facem lunar undeva la 100 de bucăți...atât se poate fizic noi având doar 2 mâini, nu zic ca se întâmplă așa dar undeva intre 50 și 100 sunt, dacă vând de 3000-4000 E lunar în România ce spui, am ce duce la gura ?
Nu mă rup chiar tare în perioada asta, deh..căldură! !
Nu mă bag la contre, dar dacă un moș de 70 de ani cu baba lui au 600 eu n-oi Putea? ...mai ales ca stupii mei sunt "de jucarie"
Știi de Vorona, Orășeni Vale, Balta Arsa, Oneaga Copalau...astea toate sunt masive de tei, Copalau e cel mai mare, cu zone ca Padure ni unde este pădure de 130 de ani etc...distanta 50 km, am salcam la 5 km, cel mai aproape, bine ăsta dacă vreau sa îi mut pt ca satul e full, la 70-80 km pe malul Prutului avem Salcam beton care da, cei din Județ știu, spre Păltiniș iarăși sunt zone bune, dacă pun mana la oki și mă învârt în orice direcție as îndrepta mana sunt sate cu multiple avantaje, ori e balta, salcie, salcâm, tot ce vrei...deci loc este.
Nu știu Cum e în sud...dar la noi care au, au așa de la 200 în sus, 300, 400 Fratii Verii Rotaru, mai e un popa care are aproape 1000, mă da sunt mulți, nu glumesc...eu is cel mai fraier din județ

Dracu' ...n-oi încăpea și eu cu salbaticiunile mele?...le fac stupi la toți, și eu nu mi-oi face?
Da pana când?
Te rog eu, nu mă mai pune sa scriu romane...tre sa termin 65 + 6 pana sâmbătă, e de munca nu gluma!