viewtopic.php?f=35&t=15
sau
viewtopic.php?f=35&t=17
Bafta
glaliona scrie:albinele le-am cumparat in primavara si dupa salcam am facut roi.culesul principal a fost floarea soarelui.toate tratamentele facute.saptamanal gasesc albine moarte la urdinis.stiu ca este normal dar care trebue sa fie numarul albinelor moarte?
silviutlro scrie:Si la Tulcea au fost in jur de 16 grade duminica(04.12.2011). Albinele au zburat atat de frumos, incat am avut senzatia ca sunt la cules la rapita(chiar daca sunt sanse minime de rapita la anul)!
Va doresc iernare usoara!
sakala scrie:salut liviu zimi si mie stii cv candse organizeaza targul la iasi?
silviutlro scrie:Si la Tulcea au fost in jur de 16 grade duminica(04.12.2011). Albinele au zburat atat de frumos, incat am avut senzatia ca sunt la cules la rapita(chiar daca sunt sanse minime de rapita la anul)!
andrei_calinescu scrie:silviutlro scrie:Si la Tulcea au fost in jur de 16 grade duminica(04.12.2011). Albinele au zburat atat de frumos, incat am avut senzatia ca sunt la cules la rapita(chiar daca sunt sanse minime de rapita la anul)!
Superba poza. Si superba senzatie.
Mama esti in plin parc eolian acolo.
De ce ai pus si al doilea palet ca suport?
Multumesc Silviu.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori