gica.mosu scrie:
Paul ,tu ai citit ce am scris eu aici?...I-ti raspund dupa ora 23...Nu ca te sun= nu te voi suna in viata mea,pt ca dai din casa!!!Acum pt cei cari nu stiti de ce l-am sunat, la acea ora=in jur de 23...Mister PAUL a avut necaz cu stupii asfecsiati,si cum nu aveam pi aproapi ochelari de citit= de scris pe forum(era in banda am crezut ca nu-l deranjez),m-am gandit sa-i dau un tel si sa-i zic cum si ce sa faca(cititi semnatura mea s'poi judecati voi=facerea di bine e f....e di mama)pentru a mai salva ceva...Daca va mint cu ceva=asa sa-mi ajute D-zeu,iar amu=azi am primit si rasplata...Multumesc mult Paul=m-ai facut de "CACAO" la toti colegi...SA fii iubit!!!!Pt MODI-Ma suna la 0si 50 min un apicultor"vino gica,am fuzeta rupta la remorca(incarcata cu stupi)te rog ajutama....Am rez problema dar nu am injurat pe nimeni=treba se faci cu oameni....O sara buna la ta'ti-G.M!!!!
Hai sa incepem cu partea inserata cu rosu ... esti sigur ca asa vrei sa fie ?
Mosule, eu m-am referit la telefonul pe care mi l-ai dat in 12 SEPTEMBRIE la ora 22si52 minute ! La acea data, daca-mi amintesc eu bine, si-mi foarte amintesc, erai la Mioveni la targ !!! Daca negi,am sa-mi pozez istoricul apelurilor de pe tel. si o sa-l postez, sa vedem atunci cine ... minte ! Nu ti-am raspuns atunci la tel. pentru ca era o ora nepotrivita. Am apelul de la dumneata in istoricul apelurilor pierdute !
Problema cu stupii asfixiati am avut-o in ... IULIE !

Sa inteleg ca dupa aproape 2 luni mai aveai ceva sa-mi spui despre stupii asfixiati ?
Daca te lasa memoria, e strict problema dumitale !
De cacao te-ai facut singur. Eu n-am dat nici un nume, doar am relatat un fapt. Trebuia s-o fi lasat asa ! Dumneata ai ales sa fii cireasa de pe tort !