Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: telefonul ... de la miezul noptii

Mesajde Mircea_63 » 27 Sep 2015, 20:50

gica.mosu scrie:.... moldoveni=vasluieni ca sunt nisti oameni mai mult decat DEOSEBITI...asa esta sunt oameni primitori=ospitalieri,calzi,ff di treaba,tot respectul!!!!

Scuze pentru off topic, la cerere va fi sters, dar... ca tot vorbirati de ospitalitate. Telefoanele la ore mici or fi cum or fi, dar niscaiva sirieni primiti? :roll:
Ca nemtii aia reci si neprimitori primesc, desi nemtul nu te suna in veci la ore nepotrivite, nici nu-i calci pragul fara sa iti anunti vizita.

Nea Gica, dumneata esti deacord sa dai telefoane la ore d`alea, dar esti deacord sa si primesti? :mrgreen:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde modigliani » 27 Sep 2015, 20:54

teinegru64 scrie:Zona ta de interese e apusa.

Mai Tei , de-acolo , de dupa zenit , tu vrei sa te tavalesc iarasi ? Ca pot , mah ! Iti zdruncin nervii si daca plec pe Luna !
Si eu , si tot forumul , dar mai ales SI TU , suntem constienti esti absolut cea mai mica provocare pt mine aici , pe taramul cu litere .......
modigliani

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 21:19

cornelioandanciu scrie: Ce fel de telefon era, fix sau mobil ?

Conteaza ? :shock:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde teinegru64 » 27 Sep 2015, 21:43

modigliani scrie:
teinegru64 scrie:Zona ta de interese e apusa.

Mai Tei , de-acolo , de dupa zenit , tu vrei sa te tavalesc iarasi ? Ca pot , mah ! Iti zdruncin nervii si daca plec pe Luna !
Si eu , si tot forumul , dar mai ales SI TU , suntem constienti esti absolut cea mai mica provocare pt mine aici , pe taramul cu litere .......

Niciodata nu ma voi lupta cu tine pe forumul ,,Taramul cu litere".Pe Stuparitul voi fi alaturi de apicultori.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde modigliani » 27 Sep 2015, 21:52

teinegru64 scrie:Niciodata nu ma voi lupta cu tine pe forumul ,,Taramul cu litere".Pe Stuparitul voi fi alaturi de apicultori.

Pai mai Teiutule , io te compatimesc , nene ! Tu unde sau cand nu ai inteles ca indiferent de faptul ca esti pe Stuparitul .... acesta este si va ramane o platforma ce-l sustine , dar cu toate astea este si un spatiu virtual ce OBLIGA la expunerea ideilor in scris , IN LIMBA ROMANA ?
Vezi tu ? Pareai baiat istet , dar neintelegand un lucru elementar ca asta ..... po' sa-mi pun un mititel semn de intrebare asupra capacitatii tale de perceptie si procesare a celor inconjuratoare ?

Sau esti tulburat de sosirea refugiatilor la Vaslui ?

Iar de ''luptat'' cu mine .... e fix problema si decizia ta , pentru ca oricum tu iesi tavalit din asta . Sa inteleg ca macar atat ai realizat , incat sa afirmi ca nu te lupti cu mine ? Ma derutezi complet , pentru ca asta este de-a dreptul intelepciune !
Ultima oară modificat de modigliani pe 27 Sep 2015, 21:54, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 21:52

cornelioandanciu scrie:
paul scrie:
cornelioandanciu scrie: Ce fel de telefon era, fix sau mobil ?

Conteaza ? :shock:

Pai altceva ce ar conta in toata vorbaria asta ? Evident , conteaza foarte mult. Este esential. De ce ? Gandeste-te si tu putin...

Eu zic ca nu conteaza deloc !
Ambele tipuri suna noaptea de se aud la vecini !
M-am gandit !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 27 Sep 2015, 22:50

Corneliu e om cu experienta si imaginatie...

Daca e telefonul fix, putea fi unul de control. Verifica daca esti acasa. Mai exista si suspiciunea ca nu pentru tine a sunat.
Numai ca tu ai lamurit clar ca e vorba de telefonul tau mobil. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde teinegru64 » 27 Sep 2015, 23:24

La Vaslui e senin.Eu ma duc la somn.Daca e eclipsa la 3,30......da un telefon. :lol: :lol: Pe bune. :lol:
teinegru64

Mesajde paul » 27 Sep 2015, 23:27

teinegru64 scrie:Daca e eclipsa la 3,30......da un telefon. :lol: :lol: Pe bune. :lol:

Cu taxa ... inversa ? ;)
paul

Mesajde teinegru64 » 27 Sep 2015, 23:33

Am baut un pet de tulburel si nu mai procesez.Mai simplu ....da un beep.
teinegru64

Mesajde gica.mosu » 27 Sep 2015, 23:57

gica.mosu scrie:....Cu scuzele di rigoare ;) I-ti raspund dupa ora...23 :D amu sunt chemat de sotie la o" brasoveanca"-la restaurant :idea: =Sa fii iumbit-G.M... le-1 nu ...cota de simpatie a crescut muuuult=am nr tau de tel in memorie-cap :lol:.....SEZI fff bland nu te mai sun -newar- pt ca dai din casa :oops:

Paul ,tu ai citit ce am scris eu aici?...I-ti raspund dupa ora 23...Nu ca te sun= nu te voi suna in viata mea,pt ca dai din casa!!!Acum pt cei cari nu stiti de ce l-am sunat, la acea ora=in jur de 23...Mister PAUL a avut necaz cu stupii asfecsiati,si cum nu aveam pi aproapi ochelari de citit= de scris pe forum(era in banda am crezut ca nu-l deranjez),m-am gandit sa-i dau un tel si sa-i zic cum si ce sa faca(cititi semnatura mea s'poi judecati voi=facerea di bine e f....e di mama)pentru a mai salva ceva...Daca va mint cu ceva=asa sa-mi ajute D-zeu,iar amu=azi am primit si rasplata...Multumesc mult Paul=m-ai facut de "CACAO" la toti colegi...SA fii iubit!!!!Pt MODI-Ma suna la 0si 50 min un apicultor"vino gica,am fuzeta rupta la remorca(incarcata cu stupi)te rog ajutama....Am rez problema dar nu am injurat pe nimeni=treba se faci cu oameni....O sara buna la ta'ti-G.M!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 28 Sep 2015, 00:09

paul scrie:
gica.mosu scrie: I-ti raspund dupa ora...23 :D

Sa-mi iau telefonul langa mine, nu de alta dar iar imi trezeste nevasta ? :oops:

...Vezi mai Paule ce tampeni poti debita in necunostinta de cauza !!!!!.si eu cari aveam pretentiiii mult mai mari...Iar ti-am ridicat cota=aplouat si-n Moldova...Sa ai spor in viata si sanatateeee cat cuprindeeee, de mine nu vei mai fi deranjat :!: :oops: ;)
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 28 Sep 2015, 06:39

gica.mosu scrie:
Paul ,tu ai citit ce am scris eu aici?...I-ti raspund dupa ora 23...Nu ca te sun= nu te voi suna in viata mea,pt ca dai din casa!!!Acum pt cei cari nu stiti de ce l-am sunat, la acea ora=in jur de 23...Mister PAUL a avut necaz cu stupii asfecsiati,si cum nu aveam pi aproapi ochelari de citit= de scris pe forum(era in banda am crezut ca nu-l deranjez),m-am gandit sa-i dau un tel si sa-i zic cum si ce sa faca(cititi semnatura mea s'poi judecati voi=facerea di bine e f....e di mama)pentru a mai salva ceva...Daca va mint cu ceva=asa sa-mi ajute D-zeu,iar amu=azi am primit si rasplata...Multumesc mult Paul=m-ai facut de "CACAO" la toti colegi...SA fii iubit!!!!Pt MODI-Ma suna la 0si 50 min un apicultor"vino gica,am fuzeta rupta la remorca(incarcata cu stupi)te rog ajutama....Am rez problema dar nu am injurat pe nimeni=treba se faci cu oameni....O sara buna la ta'ti-G.M!!!!

Hai sa incepem cu partea inserata cu rosu ... esti sigur ca asa vrei sa fie ? :o
Mosule, eu m-am referit la telefonul pe care mi l-ai dat in 12 SEPTEMBRIE la ora 22si52 minute ! La acea data, daca-mi amintesc eu bine, si-mi foarte amintesc, erai la Mioveni la targ !!! Daca negi,am sa-mi pozez istoricul apelurilor de pe tel. si o sa-l postez, sa vedem atunci cine ... minte ! Nu ti-am raspuns atunci la tel. pentru ca era o ora nepotrivita. Am apelul de la dumneata in istoricul apelurilor pierdute !
Problema cu stupii asfixiati am avut-o in ... IULIE ! :o Sa inteleg ca dupa aproape 2 luni mai aveai ceva sa-mi spui despre stupii asfixiati ?
Daca te lasa memoria, e strict problema dumitale !
De cacao te-ai facut singur. Eu n-am dat nici un nume, doar am relatat un fapt. Trebuia s-o fi lasat asa ! Dumneata ai ales sa fii cireasa de pe tort ! ;)
paul

Mesajde CATALIN » 28 Sep 2015, 07:01

:P vb lu bals....IA
mosule...era vb de mine bre..eu l-am sunat crezandu-l mai capabil decat balsu la ora aia sa se opreasca din a se mai bascali la topicul cu intalnirea...siii ce sa vezi l-am deranjat....poate nu eu cat sotia...acum tre sa-si verse si el nervi pe cineva..si cum ss nu fie rau daca e si sustinut
treaba lui...sa ramana deranjat...eu tot cu mana intinsa pentru salut o sa raman....sa zicem ca am gresit
CATALIN

Mesajde gica.mosu » 28 Sep 2015, 07:59

Daaa,Paul,problema cu stupii ai avt-o in iulie(am crezut ca la acel tel faci referire) ....apoi ti-am dat un Ms pe forum dimineata "suna-ma cand ajungi la stupi sa vorbim....ai "uitat"tel acasa... ;) In felul meu am vrut sa te ajut :!: ...Cat despre tel de la 12 septmbrie,dupa ce ti-am trimis un MS in jur de ora 19.30(se poate verifica(targ apicol Mioveni)dupa aprox 10-15 min te-am sunat(am si martori pe..... 8-) Daca este asa cum zici tu (eu nu pot dovedi=nu am nr si data in memoriea tel)i-mi cer scuzee public desi ma'ndoiesc....(inca nu ma lasat memoria de tooot!!!!).....Si totusi cum ramani cu datul din casa=puteai sa-mi zici pe MP s-au la telefon-a doua zi ora 8 si cand am vb =eram in trafic si am inchis -din fafa venea politia(pe bune) ,s-au alta data(am sunat pt ultima data=n-ai raspuns-sa fii sanatos!!!!.....asta a fost :oops: Sa fii iumbit-G.M!!!!
gica.mosu

Mesajde paul » 28 Sep 2015, 09:06

gica.mosu scrie:..Cat despre tel de la 12 septmbrie,dupa ce ti-am trimis un MS in jur de ora 19.30(se poate verifica(targ apicol Mioveni)dupa aprox 10-15 min te-am sunat(am si martori pe.....

Mosule, eu zic sa nu contezi prea mult pe memoria dumitale ! Si, mai ales, nu baga oameni nevinovati la inaintare (am martori pe ...). Eu stiu la ce ora mi-a sunat telefonul, intamplarea fericita ca sa nu mai creez iures in casa a fost ca eram aproape de el si l-am bagat repede in bucatarie ca sa nu se mai auda sunand. Altfel, nu m-as fi sesizat ! ;)
Ideea este urmatoarea ... lasa lucrurile asa cum sunt. Nu are rost sa mai dezbatem punctual. De fapt, demersul meu s-a vrut a fi unul general si nicidecum de a baga pe cineva la inghesuiala. Ca a iesit altceva ... astaie !
Reiterez, n-am dat nimic din casa, poate eventual faptul ca nu dorm in aceeasi camera cu nevasta-mea, dumneata n-ai stiut sa-ti gestionezi mesajele ! Mai reciteste odata topicul !
Eu zic ... sa punem punct ! Multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE