proapis13 scrie:balasbebe scrie:Inplanul de afaceri am trecut si comercializarea, asa ca pe viitor va fi o lectie buna,, sa trecem doar cresterea productiei.
Nu se poate fara sa fie trecuta comercializarea mierii,una din conditii fiind cresterea productiei de miere cu 20%
La mine scrie in planul de afaceri sa fac dovada comercializarii a 150kg in anul 1 si 2 si 370 kg in anul 3
M-am interesat si mi s-a comunicat ca nu este problema daca nu comercializez nimic in anul 1insa v-a
trbui sa recuperez in anul 2 si 3
salve
te salut proapis 13 !!! si la mine in proiect scrie 26 de stupi in anul 1 si anul 2 , in anul 3 urmand sa fie 63 de stupi , la fel in anul 4 si anul 5 ( 63 bucati ) !!!
cu mierea la fel !!! in anul 1, 2 va fi 30 kg comercializata , iar in anul 3, 4 ,5 va fi 210 kg !!!
mai am o nelamurire !!! mai scrie - dotarile fermei in anul 0 !!! si anume : centrifuga , afumator , tava de descapacit , furculita de descapacit , dalta apicola , masca !!! astea trebuiesc achizitionate DUPA aprobarea proiectului sau INAINTE ???
CERT ESTE CA CHIAR NU STIU !!!
acuma drept vorbind daca in anul 2 am 26 de stupi si comercializez 30 kg , iar in anul 3 sa cresc la 63 de stupi si sa comercializez 210 kg , mi se pare cam soada treaba !!!