Florin Dobre scrie:Exemplific Nae...
Anul asta, debut salcam II, albina abia urcata pe 2-3 rame(1/1) in caturi...
In cate caturi ???
Florin Dobre scrie:Exemplific Nae...
Anul asta, debut salcam II, albina abia urcata pe 2-3 rame(1/1) in caturi...
Florin Dobre scrie:Cate unul...
nae scrie:100- cantar (3 corpuri 1/1).
Extras maxim 40 Kg .
(cred)
paul scrie:Florin Dobre scrie:Cate unul...
Lasa-te !
Florin Dobre scrie:paul scrie:Florin Dobre scrie:Cate unul...
Lasa-te !
Am zis salcam. Anul trecut la fs 3 corpuri(cuib cu 2x 1/1) era ceva obisnuit...deci nu ma las.
petru MD scrie:nustiu cum e cu carpatina dar din cite eu inteleg ea este mult mai populata si din cauza aceasta nare de unde sa fie blocata. dar si caucazianca saraca care nare cred nici in jumate populatiea carpatinei nam intilnit cuiburi blocate inafara de cazu cind a fost regina mai proata sau spatiu limitat ca exemplu anu acesata la floarea sorelui stupu de pe cantar cu regina F1 caucazianca a facut ....kg ( multa nu sscriu cifrele ca stirnesc multe vorbe) dupa teorie cuibu ar trebui sa fie blocat dar cind am dat caturile la extragere( 3 caturi rama 1/1) jos avea 7 rame puiet virsta diferita
dar in fine fiecare lucreaza si obtine cum stie el nu vreau sa va contrazic mai bine sa fie cum spuneti ca aveti experienta mai mare....
paul scrie:Petrisor ... n-o da in vals tango si nu crea ambuscada pe forum !
Iti demonstrez cu citatele tale !
paul scrie:Eu, de fapt,n-am albine, am niste hymenoptere care nu-s in stare sa umple nici macar un cat de jumatate cu miere, la 8-10 rame cu puiet !
pustu scrie:hai macar 50 si
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori