Ma intreb cum ar reactiona clasa politica daca 10 milioane de romani si-ar anula voturile anul viitor la toate alegerile?
Ar incerca sa schimbe ceva?
clncatalin scrie:Ma intreb cum ar reactiona clasa politica daca 10 milioane de romani si-ar anula voturile anul viitor la toate alegerile?
clncatalin scrie: asa ca ramane o singura varianta.
paul scrie:clncatalin scrie: asa ca ramane o singura varianta.
Piata Maidan ???
paul scrie:clncatalin scrie:Ma intreb cum ar reactiona clasa politica daca 10 milioane de romani si-ar anula voturile anul viitor la toate alegerile?
Lucrul asta n-o sa se intample ... veci !
Sigur se vor gasi vreo 10000 de feisbucari care sa voteze pe-un alt ... Malai Mare. De partid ...
paul scrie:clncatalin scrie: asa ca ramane o singura varianta.
Piata Maidan ???
paul scrie:Mircea 63 ... nu i-am facut maidanezi !![]()
Am amintit de Piata Maidan din Kiev, cand tot asa, unii au manifestat impotriva ... dictatorului, lucru care s-a lasat cu pierderi de multe vieti omenesti si mai ales cu pierderi teritoriale, teritorii pe care nu le vor mai recupera niciodata !
Intrebarea pe care si-o pun acum majoritatea ... maidanezilor (protestatari din Piata Maidan), este ... s-a meritat ???![]()
In aceeasi retorica ...oare pietarii nostri nu vor regreta stabilitatea politica si cresterea economica din timpul plagiatorului Victoras ???![]()
Te stiu ... democrat convins !
Iti reamintesc, democratic ... un guvern se pica prin motiune de cenzura si ... alegeri ! Nu prin presiunea strazii !O tara in care se schimba guverne la presiunea strazii este foarte departe de ... democratie !
Mircea_63 scrie:
Si... sa stii ca Base a fost cel mai bun presedinte pe care l-am avut.
Mircea_63 scrie:Ei vezi. Pe Base nu l-a invins nimeni.
Shrek scrie:Mircea_63 scrie:Ei vezi. Pe Base nu l-a invins nimeni.
Nu te bucura inca! Jocul nu s-a incheiat! La masa au aparut alti jucatori si cacealmaua nu mai tine!
ignatov andrei scrie:Shrek scrie:Mircea_63 scrie:Ei vezi. Pe Base nu l-a invins nimeni.
Nu te bucura inca! Jocul nu s-a incheiat! La masa au aparut alti jucatori si cacealmaua nu mai tine!
Stai linistit!
Base mai are cate un pachet de asi in fiecare maneca!!!
ignatov andrei scrie:Shrek scrie:Mircea_63 scrie:Ei vezi. Pe Base nu l-a invins nimeni.
Stai linistit!
Base mai are cate un pachet de asi in fiecare maneca!!!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori