Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Fenomenul "Colectiv"

Mesajde clncatalin » 10 Noi 2015, 20:12

Ma intreb cum ar reactiona clasa politica daca 10 milioane de romani si-ar anula voturile anul viitor la toate alegerile?
Ar incerca sa schimbe ceva?
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa." - Bisanne de Soleil
https://www.facebook.com/catalin.calin.353
clncatalin

Mesajde paul » 10 Noi 2015, 20:24

clncatalin scrie:Ma intreb cum ar reactiona clasa politica daca 10 milioane de romani si-ar anula voturile anul viitor la toate alegerile?

Lucrul asta n-o sa se intample ... veci !
Sigur se vor gasi vreo 10000 de feisbucari care sa voteze pe-un alt ... Malai Mare. De partid ... :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde clncatalin » 10 Noi 2015, 20:29

Sunt sigur ca sunt cateva milioane de pupinc..isti, dar restul pot da un semnal adevarat. Nu este normal sa votezi politicieni care nu te reprezinta, asa ca ramane o singura varianta.
"Cuvintele sunt ca albinele: unele fac miere, altele te inteapa." - Bisanne de Soleil
clncatalin

Mesajde paul » 10 Noi 2015, 20:30

clncatalin scrie: asa ca ramane o singura varianta.

Piata Maidan ??? :twisted:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 10 Noi 2015, 20:41

paul scrie:

paul scrie:
clncatalin scrie:Ma intreb cum ar reactiona clasa politica daca 10 milioane de romani si-ar anula voturile anul viitor la toate alegerile?

Lucrul asta n-o sa se intample ... veci !
Sigur se vor gasi vreo 10000 de feisbucari care sa voteze pe-un alt ... Malai Mare. De partid ... :oops:

Paule, ca sunt feisbucari sau maidanezi... e treaba lor, au drept de vot. Asta e democratia, place, nu place. Democratia este un sistem foarte p rost, dar este cel mai bun dintre toate cele folosite pana acum. Dar daca tot le gasesti diverse hibe, ca-s feisbucari, ca-s maidanezi, ia fii tu bun si spune-ne care sunt cei demni luati in seama si cum ii poti deosebi?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde clncatalin » 10 Noi 2015, 20:45

paul scrie:

Nu piata maidan. Asta poate fi confiscata de politicieni si una mai serioasa se poate lasa cu violente.
Mai bine anularea voturilor la alegeri. In fata a 10 milioane de voturi anulate nu mai fac ce vor ei, oricum s-ar numi.
clncatalin

Mesajde peterneamt » 10 Noi 2015, 20:50

;)
;)
peterneamt

Mesajde paul » 10 Noi 2015, 20:52

Mircea 63 ... nu i-am facut maidanezi ! ;)
Am amintit de Piata Maidan din Kiev, cand tot asa, unii au manifestat impotriva ... dictatorului, lucru care s-a lasat cu pierderi de multe vieti omenesti si mai ales cu pierderi teritoriale, teritorii pe care nu le vor mai recupera niciodata !
Intrebarea pe care si-o pun acum majoritatea ... maidanezilor (protestatari din Piata Maidan), este ... s-a meritat ??? :o
In aceeasi retorica ...oare pietarii nostri nu vor regreta stabilitatea politica si cresterea economica din timpul plagiatorului Victoras ??? :o
Te stiu ... democrat convins !
Iti reamintesc, democratic ... un guvern se pica prin motiune de cenzura si ... alegeri ! Nu prin presiunea strazii ! :oops: O tara in care se schimba guverne la presiunea strazii este foarte departe de ... democratie ! ;)
paul

Mesajde ignatov andrei » 10 Noi 2015, 21:22

paul scrie:Mircea 63 ... nu i-am facut maidanezi ! ;)
Am amintit de Piata Maidan din Kiev, cand tot asa, unii au manifestat impotriva ... dictatorului, lucru care s-a lasat cu pierderi de multe vieti omenesti si mai ales cu pierderi teritoriale, teritorii pe care nu le vor mai recupera niciodata !
Intrebarea pe care si-o pun acum majoritatea ... maidanezilor (protestatari din Piata Maidan), este ... s-a meritat ??? :o
In aceeasi retorica ...oare pietarii nostri nu vor regreta stabilitatea politica si cresterea economica din timpul plagiatorului Victoras ??? :o
Te stiu ... democrat convins !
Iti reamintesc, democratic ... un guvern se pica prin motiune de cenzura si ... alegeri ! Nu prin presiunea strazii ! :oops: O tara in care se schimba guverne la presiunea strazii este foarte departe de ... democratie !

Paulishto, fi-ti-ar... (cum vrei tu) de zambilici ca nu poate omu' sa mai puna altii din cauza ta!!! :lol:

Asa e!
ignatov andrei

Mesajde Mircea_63 » 10 Noi 2015, 21:34

Paul, am mai avut discutii si opinii divergente si cu alti cunoscuti si mereu am avut acelasi punct de vedere. Nu strada hotaraste, ci votul poporului.
Strada poate scoate in evidenta niste nemultumiri. E un mod de manifestare.

Exista un punct de vedere sau o cerere sustinuta de un numar mare de cetateni? Nu o putem ocoli, dar putem pune de un referendum. Chiar in acest topic, pe prima pagina, am spus ce si cum. Strada insa poate influenta, magnetiza si schimba pozitia multor votanti indecisi.

Si... sa stii ca Base a fost cel mai bun presedinte pe care l-am avut. :mrgreen:
Mircea_63

Mesajde paul » 10 Noi 2015, 21:43

Mircea_63 scrie:
Si... sa stii ca Base a fost cel mai bun presedinte pe care l-am avut. :mrgreen:

Pe care l-ai avut TU ! :lol:
Emil Constantinescu a fost cel mai bun presedinte pe care l-am avut ... eu ! :mrgreen:
Stii, noi astia pe care ne-a invins sistemul ... empatizam ! 8-)
paul

Mesajde Mircea_63 » 10 Noi 2015, 21:52

Ei vezi. Pe Base nu l-a invins nimeni. :lol:
Mircea_63

Mesajde Shrek » 10 Noi 2015, 22:06

Mircea_63 scrie:Ei vezi. Pe Base nu l-a invins nimeni. :lol:

Nu te bucura inca! Jocul nu s-a incheiat! La masa au aparut alti jucatori si cacealmaua nu mai tine!
Shrek

Mesajde ignatov andrei » 10 Noi 2015, 22:23

Shrek scrie:

Nu te bucura inca! Jocul nu s-a incheiat! La masa au aparut alti jucatori si cacealmaua nu mai tine!

Stai linistit!
Base mai are cate un pachet de asi in fiecare maneca!!!
ignatov andrei

Mesajde clncatalin » 10 Noi 2015, 22:27

ignatov andrei scrie:
Shrek scrie:

Stai linistit!

Adica ... triseaza? Nu este cinstit? :lol:
clncatalin

Mesajde Shrek » 10 Noi 2015, 22:29

ignatov andrei scrie:
Shrek scrie:

Stai linistit!

Da! Dar nu mai are camasa pe el.
Shrek

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE